punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - krokovy motorek - kde koupit?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  krokovy motorek - kde koupit?

rdandy
Zaslal: út duben 24, 2007 11:32 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha
BX19GTI napsal:
Hele nevím jak ty,ale já měl lambda sondu odpojenou. U 1.9 GTIčka co jsem dřív měl. A vím co to udělá za paseku. Auto jede, ale najednou ztratí výkon a je líný jindy zase jako by vystřelilo kupředu. Takže tak asi. Nevím jak se to může projevovat u 1.1 která je líná až až, ale určitě tak nějak. Jinak je to fakt moc odborná rada odpoj si lambda sondu. To pomůže. Zamysli se co jsi tam napsal za zvěrstvo. A to musí to tvoje saxo vypadat, když problémy řešíš tím že natrvalo odpojíš lambdu. Vždyť nová stojí jenom 2500Kč. Fakt ta rada byla nad zlato. Nejlepší by bylo vyndat celej motor a jezdit jen z kopečka. Laughing Laughing Tak to s tvojím Saxem dopadne ty "OPRAVÁŘI" Wink

Tak takovýdle problémy nemám, auto šlape, jak má. Naopak problémy se ztrátou výkonu jsem měl před tím, než jsem lambdu odpojil. tzn. je lepší jezdit bez lambdy, než se špatnou lambdou. Ta rada byla míněná tak, že se dá odpojit lambda a zkusit, zda to nepomůže. Pokud se volnoběh srovná, závada je v lambdě a měla by se vyměnit.
Jinak jen pro tvoje info - lambda slouží pouze k jemnému korigování bohatosti směsi(pokud správně funguje), důležitější jsou pro ŘJ údaje např. o počtu otáček, poloze škrtící klapky, proto nechápu, jak můžu motoru škodit Rolling Eyes (před dvaceti třiceti lety tu jezdila bez lambda sondy)
Tvé další hloupé poznámky, myslím, nemá smysl komentovat, každý si o tvém IQ udělá představu sám.
Já vím, že každému, komu kolísá volnoběh, radíš, ať vymění krokový motorek volnoběhu (je to tu ve fóru x-krát), protože tobě to pomohlo, ale uvědom si, že jsou i další důvody, které by to mohly způsobovat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hassan_B
Zaslal: út duben 24, 2007 5:23 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Cisteni Ultrasonicem, jinak taky ultrazvukem:

Ultrazvuk vytváří malinkaté bublinky, které ihned implodují (kavitace). Tato uvolněná síla intenzivně ale jemně odděluje nečistoty z čištěných předmětů. Čistící chemické roztoky podporují kavitaci, snižují povrchové napětí vody, uvolňují a slučují oddělené nečistoty. Dle druhu znečištění se používají různá čistící média.Na rozdíl od jiných čistících metod snižuje spojení chemie a ultrazvuku délku procesu čištění o 90%. Proces čištění trvá od několika sekund do několika minut - v závislosti na míře znečištění.

V praxi je to tak ze je na to takova nadoba do ktere se v pomeru 1:5 nalije ultrasonic roztok + voda, zapne se to, hodi se do toho spinavej vstrik a za doprovodu vysoce pistiveho zvuku se ten roztok zacne varit a procesem popsanym vyse se to za cca 15 minut vycisti. Pred cisgtenim a po nem ti daji vstrik do takoveho testeru ,pusti do nej kapalinu,zkontroluji tvar kterym se kapalina vstrikuje a mnozstvi ktere protece. Daji ti o tom papir s vysledkama pred a po. Vice na :

www.fedorservis.cz

je to prostejovska firma. Dalsi dobra firma je nekde v hradci Kalove na tohle, nekde primo na letisti. bylo to kdesi na tuning foru jednou popsane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: