Autor |
Zpráva |
< Servis ~ poskrabane sklo |
martanc |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:19 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ghofig napsal: Si stezujte Staci normalne vysvetlit no prave |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:36 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
No nevím, ale mám zkušenost, že ten od koho to odletí a ty ho dostihneš tak se na tebe vykašle a tvrdí, že mu do toho nic neni, že si to už určitě měl. Pošle tě prostě tzv. do p..... a ty s tím nic nenaděláš. Copak s tím? Máte na to nějakou radu ? Mě se to už stalo a to jsem kus chlapa a někdy ze mně jde i strach . Taky sem po Praze honil frajera co mi urval zrcátko tím že se nacpal mezi mě a auto co jelo v protisměru. A dopadlo to tak že už sem ho skoro měl. Na křižovatce padla červená a tak sem vylez, že si to s ním vyřídím, jenomže on se s tím nesral a vjel do tý křižovatky na červenou a ujel. Na to už sem fakt neměl a jen sem vztekle křičel. Měl sem v sobě tolik vzteku, že ho dostat do rukou tak ho snad umlátím. Poslední dobou je v Praze spoustu bezohlednejch a bezcharakterních řidičů. Zrcátko mám doteďka nemocný. Rupla vevnitř litinová část a vyštípla se umělá hmota. Sice se to padařilo slepit, ale není to už ono. Občas přijdu k autu a zrcátko tam jentak visí na těch ovládacích pružinkách. grrr.... |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:41 am |
|
|
|
jj tydle pripady znam a nekdy to nema cenu ani resit protze to za ty nervy ani nestoji pokavad je to např čelni sklo tak nejlepsi rešení je se domluvit z něakym kamaradem třeba kamionakem kterej to veme na sebe a je po starostech |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:44 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mno poprve sem si to rozbyl sam tak sem to resil pres kamose .. apodruhe odletel od kamionu spiskem tohop sem dohnal po 10 kilometrech ... prvne nechtel ale pak sme to poresili ... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:46 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
BX19GTI napsal: No nevím, ale mám zkušenost, že ten od koho to odletí a ty ho dostihneš tak se na tebe vykašle a tvrdí, že mu do toho nic neni, že si to už určitě měl. Pošle tě prostě tzv. do p..... a ty s tím nic nenaděláš. Copak s tím? Máte na to nějakou radu ? Mě se to už stalo a to jsem kus chlapa a někdy ze mně jde i strach . Taky sem po Praze honil frajera co mi urval zrcátko tím že se nacpal mezi mě a auto co jelo v protisměru. A dopadlo to tak že už sem ho skoro měl. Na křižovatce padla červená a tak sem vylez, že si to s ním vyřídím, jenomže on se s tím nesral a vjel do tý křižovatky na červenou a ujel. Na to už sem fakt neměl a jen sem vztekle křičel. Měl sem v sobě tolik vzteku, že ho dostat do rukou tak ho snad umlátím. Poslední dobou je v Praze spoustu bezohlednejch a bezcharakterních řidičů. Zrcátko mám doteďka nemocný. Rupla vevnitř litinová část a vyštípla se umělá hmota. Sice se to padařilo slepit, ale není to už ono. Občas přijdu k autu a zrcátko tam jentak visí na těch ovládacích pružinkách. grrr....
No právě proto že to nikdo ten kamínek přiznat nechce je tu to připojištění kdy tě to nestojí ty nervy a nemusíš se s nikým hádat... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: po duben 30, 2007 2:10 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda...
jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 30, 2007 3:39 pm |
|
|
|
DAVE_FM napsal: zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda...
jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... mam pojistku taky u generaly a platim 2880 rocne neis kolik by my stalo to pripojisteny jestli se to vyplati a jestli my to pripojisti i kdiz je uz poskrbany |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: po duben 30, 2007 5:49 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
sak ti to tam pise 590 rocne ... kryje to poskozeni skla do vyse 5tis |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 30, 2007 6:33 pm |
|
|
|
Adler napsal: sak ti to tam pise 590 rocne ... kryje to poskozeni skla do vyse 5tis no to docela de a kolik stoji vimnena skla na saxu |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út květen 01, 2007 1:02 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: Adler napsal: sak ti to tam pise 590 rocne ... kryje to poskozeni skla do vyse 5tis no to docela de a kolik stoji vimnena skla na saxu
zhruba do pěti tisíc |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
69david |
Zaslal: út květen 01, 2007 1:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ja to mam na strane ridice poskrabane od s dola az na horu.nevim kterej debil mohl jezdit s autem a divat se na to jak mu sterac skrabe sklo.je to privezene z francie tak asi nejakej frantik... .slysel jsem,ze se to da nejak vybrousit??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 01, 2007 1:56 pm |
|
|
|
69david napsal: no ja to mam na strane ridice poskrabane od s dola az na horu.nevim kterej debil mohl jezdit s autem a divat se na to jak mu sterac skrabe sklo.je to privezene z francie tak asi nejakej frantik... .slysel jsem,ze se to da nejak vybrousit??? jj mneli bi na to bejt neake brusne pasty taky sem o tom slysel ale nevim jak to pak vypada |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 01, 2007 1:57 pm |
|
|
|
Lukes.2002 napsal: martanc napsal: Adler napsal: sak ti to tam pise 590 rocne ... kryje to poskozeni skla do vyse 5tis no to docela de a kolik stoji vimnena skla na saxu
zhruba do pěti tisíc takze se vejdu do pojistky no tak mozna pripojistim to za to stoji |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: st květen 02, 2007 4:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: DAVE_FM napsal: zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda...
jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... mam pojistku taky u generaly a platim 2880 rocne neis kolik by my stalo to pripojisteny jestli se to vyplati a jestli my to pripojisti i kdiz je uz poskrbany
no, já přecházel od jiné pojišťovny a oni byli rádi.. a na to připojištění jsem se nechal naoko přemlouvat, tak mi nešli auto ani kontrolovat.. takže v poho... |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 02, 2007 4:34 pm |
|
|
|
DAVE_FM napsal: martanc napsal: DAVE_FM napsal: zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda...
jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... mam pojistku taky u generaly a platim 2880 rocne neis kolik by my stalo to pripojisteny jestli se to vyplati a jestli my to pripojisti i kdiz je uz poskrbany
no, já přecházel od jiné pojišťovny a oni byli rádi.. a na to připojištění jsem se nechal naoko přemlouvat, tak mi nešli auto ani kontrolovat.. takže v poho... aha tak to jo |
|
Návrat nahoru |
|
|