punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - poskrabane sklo

Autor Zpráva

<  Servis  ~  poskrabane sklo

martanc
Zaslal: po duben 30, 2007 11:19 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
ghofig napsal:
Si stezujte Laughing Staci normalne vysvetlit Cool
no prave Very Happy Very Happy

BX19GTI
Zaslal: po duben 30, 2007 11:36 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
No nevím, ale mám zkušenost, že ten od koho to odletí a ty ho dostihneš tak se na tebe vykašle a tvrdí, že mu do toho nic neni, že si to už určitě měl. Pošle tě prostě tzv. do p..... a ty s tím nic nenaděláš. Copak s tím? Máte na to nějakou radu ? Mě se to už stalo a to jsem kus chlapa a někdy ze mně jde i strach Laughing . Taky sem po Praze honil frajera co mi urval zrcátko tím že se nacpal mezi mě a auto co jelo v protisměru. A dopadlo to tak že už sem ho skoro měl. Na křižovatce padla červená a tak sem vylez, že si to s ním vyřídím, jenomže on se s tím nesral a vjel do tý křižovatky na červenou a ujel. Na to už sem fakt neměl a jen sem vztekle křičel. Měl sem v sobě tolik vzteku, že ho dostat do rukou tak ho snad umlátím. Poslední dobou je v Praze spoustu bezohlednejch a bezcharakterních řidičů. Sad Zrcátko mám doteďka nemocný. Rupla vevnitř litinová část a vyštípla se umělá hmota. Sice se to padařilo slepit, ale není to už ono. Občas přijdu k autu a zrcátko tam jentak visí na těch ovládacích pružinkách. grrr....

Zaslal: po duben 30, 2007 11:41 am Odpovědět s citátem
jj tydle pripady znam a nekdy to nema cenu ani resit protze to za ty nervy ani nestoji Mad Mad pokavad je to např čelni sklo tak nejlepsi rešení je se domluvit z něakym kamaradem třeba kamionakem kterej to veme na sebe a je po starostech Very Happy

Adler
Zaslal: po duben 30, 2007 11:44 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
mno poprve sem si to rozbyl sam tak sem to resil pres kamose .. apodruhe odletel od kamionu spiskem tohop sem dohnal po 10 kilometrech ... prvne nechtel ale pak sme to poresili ...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Lukes.2002
Zaslal: po duben 30, 2007 11:46 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
BX19GTI napsal:
No nevím, ale mám zkušenost, že ten od koho to odletí a ty ho dostihneš tak se na tebe vykašle a tvrdí, že mu do toho nic neni, že si to už určitě měl. Pošle tě prostě tzv. do p..... a ty s tím nic nenaděláš. Copak s tím? Máte na to nějakou radu ? Mě se to už stalo a to jsem kus chlapa a někdy ze mně jde i strach Laughing . Taky sem po Praze honil frajera co mi urval zrcátko tím že se nacpal mezi mě a auto co jelo v protisměru. A dopadlo to tak že už sem ho skoro měl. Na křižovatce padla červená a tak sem vylez, že si to s ním vyřídím, jenomže on se s tím nesral a vjel do tý křižovatky na červenou a ujel. Na to už sem fakt neměl a jen sem vztekle křičel. Měl sem v sobě tolik vzteku, že ho dostat do rukou tak ho snad umlátím. Poslední dobou je v Praze spoustu bezohlednejch a bezcharakterních řidičů. Sad Zrcátko mám doteďka nemocný. Rupla vevnitř litinová část a vyštípla se umělá hmota. Sice se to padařilo slepit, ale není to už ono. Občas přijdu k autu a zrcátko tam jentak visí na těch ovládacích pružinkách. grrr....

No právě proto že to nikdo ten kamínek přiznat nechce je tu to připojištění kdy tě to nestojí ty nervy a nemusíš se s nikým hádat...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
DAVE_FM
Zaslal: po duben 30, 2007 2:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda... Wink

jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... Wink

Zaslal: po duben 30, 2007 3:39 pm Odpovědět s citátem
DAVE_FM napsal:
zdarec.. já mám u generalli připojištěné skla.. a druhou stranu nepotřebuješ.. platím cca 590 za rok.. a spoluúčast 500... normálka nahlásíš na pojišťovně, pak dáš do servisu a pohoda... Wink

jsem to taky koupil s menším kazem.. proto jsem to připojistil a na před koncem pojistky to nechám vyměnit... Wink
mam pojistku taky u generaly a platim 2880 rocne neis kolik by my stalo to pripojisteny jestli se to vyplati a jestli my to pripojisti i kdiz je uz poskrbany Very Happy

Adler
Zaslal: po duben 30, 2007 5:49 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
sak ti to tam pise 590 rocne ... kryje to poskozeni skla do vyse 5tis

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: po duben 30, 2007 6:33 pm Odpovědět s citátem
Adler napsal:
no to docela de a kolik stoji vimnena skla na saxu

Lukes.2002
Zaslal: út květen 01, 2007 1:02 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
martanc napsal:
Adler napsal:

zhruba do pěti tisícSmile

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
69david
Zaslal: út květen 01, 2007 1:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2007 Příspěvky: 209 Bydliště: český Těšín
no ja to mam na strane ridice poskrabane od s dola az na horu.nevim kterej debil mohl jezdit s autem a divat se na to jak mu sterac skrabe sklo.je to privezene z francie tak asi nejakej frantik... Rolling Eyes .slysel jsem,ze se to da nejak vybrousit???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: út květen 01, 2007 1:56 pm Odpovědět s citátem
69david napsal:
no ja to mam na strane ridice poskrabane od s dola az na horu.nevim kterej debil mohl jezdit s autem a divat se na to jak mu sterac skrabe sklo.je to privezene z francie tak asi nejakej frantik... Rolling Eyes .slysel jsem,ze se to da nejak vybrousit???
jj mneli bi na to bejt neake brusne pasty taky sem o tom slysel ale nevim jak to pak vypada Very Happy

martanc
Zaslal: út květen 01, 2007 1:57 pm Odpovědět s citátem
Lukes.2002 napsal:
martanc napsal:
Adler napsal:

zhruba do pěti tisícSmile
takze se vejdu do pojistky no tak mozna pripojistim to za to stoji Very Happy

DAVE_FM
Zaslal: st květen 02, 2007 4:24 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
martanc napsal:
DAVE_FM napsal:

mam pojistku taky u generaly a platim 2880 rocne neis kolik by my stalo to pripojisteny jestli se to vyplati a jestli my to pripojisti i kdiz je uz poskrbany Very Happy

no, já přecházel od jiné pojišťovny a oni byli rádi.. a na to připojištění jsem se nechal naoko přemlouvat, tak mi nešli auto ani kontrolovat.. takže v poho... Cool

Zaslal: st květen 02, 2007 4:34 pm Odpovědět s citátem
DAVE_FM napsal:
martanc napsal:
DAVE_FM napsal:

no, já přecházel od jiné pojišťovny a oni byli rádi.. a na to připojištění jsem se nechal naoko přemlouvat, tak mi nešli auto ani kontrolovat.. takže v poho... Cool
aha tak to jo

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: