Autor |
Zpráva |
< Servis ~ kovove klepnuti - spojka ? |
Ozyva se vam taky cvakani pri manipulaci se spojkou?
Ano a auto ma najeto vic nez 100tis |
[ 9 ] 39% |
|
Ano a auto ma najeto mene nez 100tis |
[ 5 ] 21% |
|
Ano a to i po vymene spojky |
[ 1 ] 4% |
|
Ne, nikdy jsem to neslysel |
[ 8 ] 34% |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:31 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jdobry napsal: Majo napsal: To sa dufam nestane btw. ja mam samoopravovacie auticko.. staci ho poriadne poumyvat, a za odmenu sa poopravuje.. ako naposledy..
No ja ho jeste nemyl, jesli to nebude tim Druhe auto co jsem kupoval pred 3-my lety bylo myte asi 5x. Cim hur vypada tim mensi sance ze ho ukradnou. Umyti auta totiz zvysuje financni zatez zlodeje (musi ho nechat umyt) a tim i jeho zisk a tak se spinave auto nevyplati ukrast, podobne se hodi i vyleptani VIN na okna a podobne.
Ale vazne. Mam najeto pres 200tiskm a vzdy se me vypatilo poslouchat co auto dela. A tohle je zvu podezrelej i kdyz me castecne uklidnuje ze jsem nenasel nikoho komu by to nedelal ani nikoho komu by se to vy.... v teto souvislosti. jj vypada to ze to dela hodne lidem a i kdiz maji spojku nove delanou takze bych to neresil holt musis najit jinej zahadnej zvuk |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: út květen 15, 2007 6:04 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
No co zatim to vypada ze je to normalnim takze ja osobne vyckam jesli se z toho neco nevyvine. Pridlal jsem anketu, tak tam kliknete. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 16, 2007 3:24 pm |
|
|
|
jdobry napsal: No co zatim to vypada ze je to normalnim takze ja osobne vyckam jesli se z toho neco nevyvine. Pridlal jsem anketu, tak tam kliknete. jj anketa zajimave uvidime co ztoho vileze ale ja bych re ze to bude delat hodne lidem |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: st květen 16, 2007 4:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pokud myslíte stejný klepnutí, jako já, tak mi to klapne taky. Většinou to je znatelný při puštění spojky na volnoběh a někdy na jedničku i zpátečku. |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 16, 2007 4:58 pm |
|
|
|
Petr Svaták napsal: Pokud myslíte stejný klepnutí, jako já, tak mi to klapne taky. Většinou to je znatelný při puštění spojky na volnoběh a někdy na jedničku i zpátečku. jj to je ono vytej v klubu klepajici spojky |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: st květen 16, 2007 5:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A sakra, já nechci být v klubu "Klepající spojka"! |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: st květen 16, 2007 7:19 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
A este nieco co by som chcel vedet lebo vela zvas tu pise ze bude menit spojku alebo uz ju menilo v rozmedzi 100-130tis. km .Ako zistim ze je spojka zrela na vymenu lebo mam 114 000km na svojom saxiku a setko v pohode , spojka pekne zabera a ani nepresmykuje ... poznam z autoskoly hh .
To je na saxach nejaka nekvalitna spojka ked to tolko ludi uz vymenilo ?
Mam 1,1i , r.v.11/2002 |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Jurry |
Zaslal: čt květen 17, 2007 4:44 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak na mém dieslu to klape taky, mám najeto poctivých 73tkm. A už to nějakou chvíli dělá, nevšiml jsem si jestli to klapalo už když jsem to koupil (60tkm). Zatím to nijak neřeším |
_________________ Saxo 1,5D, 42kW, rv1996 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 17, 2007 10:19 am |
|
|
|
MaTToS8806 napsal: Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
A este nieco co by som chcel vedet lebo vela zvas tu pise ze bude menit spojku alebo uz ju menilo v rozmedzi 100-130tis. km .Ako zistim ze je spojka zrela na vymenu lebo mam 114 000km na svojom saxiku a setko v pohode , spojka pekne zabera a ani nepresmykuje ... poznam z autoskoly hh .
Mam 1,1i , r.v.11/2002 no poznas to hlavne podle mysta zaberu jestli zabyra uz az nahore a pak uz moc nepomaha ani pritazeni tak je zrala na vymnenu |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: čt květen 17, 2007 10:39 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
MaTToS8806 napsal: Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
Mam 1,1i , r.v.11/2002
Ja jsem to poznal tak ze jsem jedno prerazoval a najednou to neslo... uplne se mi propadl pritlacak... je to docela oblibena zavada originalnich spojek.
Me se to stalo tak pred pul rokem. sestra ma taky saxo 1.5D a stalo se ji to pred mesicem... ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 17, 2007 12:55 pm |
|
|
|
AMV8 napsal: MaTToS8806 napsal: Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
Mam 1,1i , r.v.11/2002
Ja jsem to poznal tak ze jsem jedno prerazoval a najednou to neslo... uplne se mi propadl pritlacak... je to docela oblibena zavada originalnich spojek.
Me se to stalo tak pred pul rokem. sestra ma taky saxo 1.5D a stalo se ji to pred mesicem... ) a v kolika priblizne najetych kilometrech |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: čt květen 17, 2007 1:04 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: AMV8 napsal: MaTToS8806 napsal: Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
Mam 1,1i , r.v.11/2002
Me se to stalo tak pred pul rokem. sestra ma taky saxo 1.5D a stalo se ji to pred mesicem... ) a v kolika priblizne najetych kilometrech
Dobrá otázka...at vím od kdy mám vozit v kufru náhradní přítlačák |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: čt květen 17, 2007 2:04 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To chcem videt jak si to niekde na ceste vymenis ... to nam musis na zraze ukazat teda ... |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 17, 2007 3:13 pm |
|
|
|
Lukes.2002 napsal: martanc napsal: AMV8 napsal: MaTToS8806 napsal: Nic mi neklepe ani necvakne , ci uz spojku rychle pustim pri volnobehu alebo pri preradeni , alebo ci ju pustam pomaly je to jedno ziadny zvuk to nevydava .
Mam 1,1i , r.v.11/2002
Me se to stalo tak pred pul rokem. sestra ma taky saxo 1.5D a stalo se ji to pred mesicem... ) a v kolika priblizne najetych kilometrech
Dobrá otázka...at vím od kdy mám vozit v kufru náhradní přítlačák vozit ho muzes ale stejne ti bude k nicemu jedine ze by si sebou vezl celou dilnu |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: čt květen 17, 2007 3:32 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mne se to stalo ve cca 125tis a sestra ma najeto 40tis podle tachometru, ale jelikoz to byl uzitkac, tak se menily budika a kolik ma doopravdy nalitano, tak to se nedozvime je to r.v. 1998. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|