Autor |
Zpráva |
|
mishenko |
Zaslal: po květen 28, 2007 3:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mikacovo saxo slusne slape hore s konami a nema v tom tolko penazi.
turbokit, daky slusnejsi sa da z UK za nejakych 150tis SKK, si to prepocitajte ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: po květen 28, 2007 3:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mishenko napsal: mikacovo saxo slusne slape hore s konami a nema v tom tolko penazi.
turbokit, daky slusnejsi sa da z UK za nejakych 150tis SKK, si to prepocitajte ...
Ale urcite taky vykon nespravis za 20.000CZ |
_________________ Saxo VTS 1.6/16V/87kW-vitaz KW BC 2006/predane |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: po květen 28, 2007 3:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marek napsal: mishenko napsal: mikacovo saxo slusne slape hore s konami a nema v tom tolko penazi.
turbokit, daky slusnejsi sa da z UK za nejakych 150tis SKK, si to prepocitajte ...
Ale urcite taky vykon nespravis za 20.000CZ
ani za 20 ale ani za 100 , ale jednoznacne je to blizsie k tej 100 ako k tej 20
turbo aj kompresor auto presuvaju do inych kategorii , ci uz kopec/slalom/sprint , podla mne je to hlupa uprava ak chce niekto sutazit . ak nie , tak mi ta uprava pripada este hlupejsia nakolko si neviem predstavit naco take auto postavit a potom s nim aspon obcas nesutazit |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po květen 28, 2007 3:37 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Marek napsal: Ritchma napsal: Marek napsal: Ritchma napsal: dave_m napsal: souhlas s Markem. S kompresorem te stejne preradi do vyssi skupiny
Ne každej upravuje auto aby jel 400m ale někteří chtěj jezdit rychle furt
Jinak co se týče truba i kompresoru cena tý přestavby aby za něco stála se bude pohybovat kolem 100k si myslim a za ty prachy už se vyplatí saxo prodat a vyměnit ho třeba za imprezu GTčko nebo něco kde se ty koníci daj nahonit celkem snadněji
Zabudol si na jedno,kupit staru Imprezu,je odvaha,a strasna,ND nedoplatis sa,a to nehovorim co stoji poistka a prevadzka
No však já už to beru z mýho pohledu že by to bylo auto na občasný ježdění, povinný zase tak drahý neni a když bude nějakou dobu stát tak to nevadí když je k tomu ještě jiný auto na denní ježdění. Nicméně je mi jasný že 160ps se dá ze saxa dostat za nějakejch 50-60tis kč možná i míň
Ze vraj 50 a menej,jedine ze tam das drevenne vacky,kua si z lacneho kraja
Jasně jde o to jestli seš šikovenj mechanik a uděláš si to doma a necháš si třeba udělat řj pak jenom nebo komplet si to nechat udělat. Ale jinak ta cenovka je někde kolem 55-60tis za vačky, svody, snížení hlavy a soft s prací, ne? |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: út květen 29, 2007 10:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pocuj Sabelt...Ty dabel Ked uz chces do toho drbnut 200litrov, daj 350..mozno za 300 by si to dokazal spravit a mas komplet Saxo KIT s 210 PS v atmosfere (ziadne Turbo), krasny rozsireny, ze budes zaberat "1.5 jazdneho pruhu" na pretekoch aj na ceste budes KING DA ROAD a to nielen po motorickej stranke... |
|
|
Návrat nahoru |
|
sabelt |
Zaslal: út květen 29, 2007 10:52 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
DARMIKE.. nedelej si prdel jo ? diky tak sem se spletl o nulu uz jsem to tam jednou psal ale pokud vyhraju sportku nebo neco podobneho, nevaham a du do toho |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: út květen 29, 2007 10:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Preco sportku...nieje to ziaden milion... |
|