punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Wallpapery se saxama

Autor Zpráva

<  Fotky a videa  ~  Wallpapery se saxama

DarkMIKE
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:44 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Vyzera to fakt super. A predok mas kolko znizeny a mas aj zadok a o kolko? Diky Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Crack
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Embarassed díky!předek je -35mm a zadek o zub na torzce.Myslím si že je to akorát,nikde nic neškrtá a tak,jsem s tím spokojenej Wink

Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
No ja mam zadok v serii a niekedy pri nejakom prepruzeni sa mi zda ze to je tak akurat, ze nechytne doraz...Da sa ta tuhost nejako nastavit, ked to dam o zub dole? Confused Presne tak prave aj ja uvazujem dat to dole o 3.5cm...A zadok teda neviem kolko pojde tym 1 zubom dole, ale snad tak dajako. A ake mas pruziny a tlmice?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
beniro
Zaslal: pá červenec 13, 2007 12:04 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie

Zaslal: pá červenec 13, 2007 8:45 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
DarkMIKE napsal:
No ja mam zadok v serii a niekedy pri nejakom prepruzeni sa mi zda ze to je tak akurat, ze nechytne doraz...Da sa ta tuhost nejako nastavit, ked to dam o zub dole? Confused Presne tak prave aj ja uvazujem dat to dole o 3.5cm...A zadok teda neviem kolko pojde tym 1 zubom dole, ale snad tak dajako. A ake mas pruziny a tlmice?
No tuhost by se měla ovlivnit tlumičema,pružiny mám koni,tlumiče zatím seri,chci koupit náký jiný ,ale ještě nemám vybráno jaký!

Zaslal: pá červenec 13, 2007 9:16 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2006 Příspěvky: 84 Bydliště: bratislava
UZ SA OTOM PISALO KED PRETOCIS TORZNU TYC TAK TEORIA HOVORI ZE ZADOK BUDES MAT PRAVEZE MAKSI A TIE TLMICE TAM SU DOST SIKMO TAKZE NEMAJU NEJAKY VPLYV SPORTOVEJSIE TO VRATIA ASI DO STAVU POVODNEHO CO SA TYKA PRUZENIA ALE MYSLIM ZE VTS MA INU TORYNU TZC AKO MOJE.JA SOM HO ZNIZIL A DAL SOM PODVOZOK A NIE JE CITIT ZE BY BOL TVRDSI.ASI TAK AKO V SERII.ALE HLAVNE AUTO ZISKALO NATOM ZE SA PODSTATNE MENEJ NAKLANA A NIEJE TAKE ROZHUPANE.[/u]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: