punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Problem s motorooom

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Problem s motorooom

Sparco900
Zaslal: so říjen 13, 2007 1:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
No ta asi potom zajdem do autokelly a popitam sa ale diagnostyka nic neukazalo ta teras fakt newiem ci mam kupit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
beniro
Zaslal: so říjen 13, 2007 2:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
Sparco900 napsal:
No ta asi potom zajdem do autokelly a popitam sa ale diagnostyka nic neukazalo ta teras fakt newiem ci mam kupit

tazko povedat ci to pomoze. Inak prave som precital tvoj prvy prispevok, kde
pises ze pri 3000 to trhne a zasvieti kontrolka motora. To moze byt priznak
zlej cievky.... Ale najlepsie by bolo pozicat si od niekoho s rovnakym motorom.

A pred kupovanim si opis cisla z tej povodnej, aby urcite pasovala. Ked som ja kupoval na 16V bolo tiez viac druhov od roznych vyrobcov pre stredoeuropsky trh, anglicky trh, pre rozne emisne normy. Ale podla cisla sa nasla ta prava, a zaroven ta najdrahsia Twisted Evil

Zaslal: so říjen 13, 2007 4:25 pm Odpovědět s citátem
No to je ten problem ze nemam od koho pozicat nikto tu taky nemam saxo mal bratranec ale on ho us predal a stoji v bazari inak v Kosiciach nepoznam nikoho. A niekde na vrakovisku? asi pochybujem ze tam bude presne taky isty motor. No ta skusim nieco poriesit a ked tak sa ozvem. Keby si vedel o dajakej cievke na 88PS daj vediet DIKI
Sparco900
Zaslal: pá říjen 26, 2007 1:00 pm Odpovědět s citátem
dneska mi samo auto pridavalo a spomalovalo. A newiem nejast tu cievku. Nemohli by ste mi povedat de je.
Sparco900
Zaslal: so říjen 27, 2007 4:49 pm Odpovědět s citátem
PLS poradte kde je cievka
Goodman
Zaslal: so říjen 27, 2007 6:36 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
Sparco900 napsal:
PLS poradte kde je cievka

tak jak sem psal že to bylo v pohodě tak ...sem to zakřiknul Crying or Very sad
nyní mi to také škube a na volnoběch i za jízdy nevím čím to je krokovej motorek je čisťounkej tak nevím jsem zoufalej.....kontrolka diagnostiky se mi nesignalizuje Mad tak nevím čím to je ...........já mám 1,6 8V je přitom cítit jako pálející se umělá hmota ale nic není teplé a není poznat odkud to jde........jak se to projevuje když je ta zapalovací lišta v haji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sparco900
Zaslal: so říjen 27, 2007 8:28 pm Odpovědět s citátem
Tak to naozaj netusim. Mne nic zatial nesmrdelo len mi trha a brzdi auto akoby nechcelo ho pustit dalej. No chcel som skusit tu cievku ale newem kde ju mam v motory ja sa do toho as tak neviznam zato sa pitam.
Goodman
Zaslal: ne říjen 28, 2007 12:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
Sparco900 napsal:
Tak to naozaj netusim. Mne nic zatial nesmrdelo len mi trha a brzdi auto akoby nechcelo ho pustit dalej. No chcel som skusit tu cievku ale newem kde ju mam v motory ja sa do toho as tak neviznam zato sa pitam.

NO MĚ TO DĚLÁ PODOBNĚ Crying or Very sad ALE NEVÍM ROZHODUJI SE ŽE TO BUDE ASI KROKOVEJ MOTOREK V HÁJI ,PROTOŽE POKUD SEM HO TOTIŽ ODPOJIL STAV KOLÍSASNÍ OTÁČEK MOTORU SE NEZMĚNIL ANI K HORŠÍMU ČI LEPŠÍMU Crying or Very sad ,ALE JAK ZDAE BYLO PSÁNO TAK BYTU LIŠTU ASI UKÁZALA DIAGNOSTIKA A MĚ TAKONTROLKA VUBEC NESVÍTÍ A ANI NEPROBLIKÁVÁ.TAK NEVÍM KDYBY MĚL NĚKDO V OKLOLÍ SAXO SAXO TAK TO VYZKOUŠÍM,ALE JÁ NIKOHO NEZNÁM Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sparco900
Zaslal: út říjen 30, 2007 2:59 pm Odpovědět s citátem
No vcera som kupil v Tescu Very Happy prostriedok vola sa Kontakt Plus a nastriekal som ho na kable co idu od zap. listy aj na cievke musel som sa dostat pod auto bolo to dost tazke lebo nemam ani rampu takze tak niejak som sa postavil aby som vliezol pod auto. Zo spodu som to nastriekal na cievku. A vysledok zatial ani raz necuklo a auto ide jak hodinka. No dufam ze moj Saxik pojde tak. Lebo som ciatl na fordclube ze niekto mal problem tam s niejakym citroen a ze mu zasvietila kontrolka a na teste mu nic neukazalo tak ako mne len ze niekde je skrat a niejaky konektor trebalo vycistit. No keby nieco ozvem sa
BX19GTI
Zaslal: út říjen 30, 2007 4:23 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Chlapi zajímavě to tu řešíte. Takhle zůstanete někde viset. Kontrolka svítit nemusí, zjistí se to připojením diagnostické zásuvky k diagnostickému zařízení pro automobily PSA. Jak sem už v nějakém příspěvku psal. Saxo mi k diagnostice připojili, test kompaktibility proběhl OK. Data se jakoby začaly načítat, ale nic se nenačetlo. Dotyčný neměl zakoupenou licnci pro auta PSA a cpal to tam jako ostatní auta. Takže nemohl nic zdiagnostikovat. Toť moje zkušenost s diagnostikou. Razz

Zaslal: út říjen 30, 2007 6:54 pm Odpovědět s citátem
No lenze ja som bol original v citroene a tam musia mat licenciu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: