punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Spojka v háji? Nebo něco jinýho?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Spojka v háji? Nebo něco jinýho?

Ritchma
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 6:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
To je pohodář, za dvě tři kila mi to odtáhne a budu to mít bez nervů, nerad jezdim na laně. Uvidíme, myslim že ten servis by to taky moh za pár kaček zvládnout, myslim že budou vděčný za každou korunu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nik
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 9:33 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Kuci a čím myslíte že se tam ty "kvalty" v té skříni lupou.Právě tou vidličkou Wink Takže pokud se ti dobře řadilo Ritchmo tak ta vydlička bude OK a jak píše InO právě proto mu to nešlo řadit.Počítej že bude spíš v háji přítlačný kotouč. Cool

Zaslal: so prosinec 10, 2005 10:45 am Odpovědět s citátem
No jenže mě už to teď taky skoro nejde zařadit, trojka, pětka čtyřka to tam šlo v klídku, ale jedničku sem tam nemoh narvat. No na jaře dám vědět a zatim bude saxík užívat zaslouženej odpočinek
Awex
Zaslal: po prosinec 12, 2005 6:36 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 82 Bydliště: Prešov a Galanta
Ritchma napsal:
Furt mi v hlavě vrtala ta kontrolka, takže sem došel po cestě do krámu do auta, nastartoval a zhasla hned, zkusil sem to třikrát radši a nic, tak aspoň něco, horší je to že už s tim normálně nezařadim, takže auto bude do února stát a pak se odáthne těch šest kilometrů. Včera sem tu mluvil s moc fajn chlapem co tahá levně auta z holandska a německa či anglie, tak mu kdyžtak pak brnknu jestli mi to tam hodí Very Happy

Mne ta kontrolka niekedy tiez zhasina trosku neskor.Ale zatial to neberiem ako nejaku velku chybu Shocked Alebo by som mal ??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: st prosinec 14, 2005 10:26 pm Odpovědět s citátem
Já tu kontrolku nesnášim, naposledy když na mě mrkla tak mě to stálo skoro deset tisíc!

Ale už svítí v pohodě. Takže verdikt mýho odbornýho servisáka zní takto -
(neviděl to ale )

Tak to se s největší pravděpodobností rozpadlo spojkové ložisko. A propadlo s největší pravděpodobností přítlačným talířem. Ale dojet se s tím dá i z písku. Zařadíte rychlost a startujete. pak řadíte bez spojky. Akorát na křižovatce musíte opatrně.

Hodně mu věřim, protože mě zatim nikdy nezklamal a příjde mi že je opravdu dost znalej, ale vážně s tim mam jet? Bojim se toho
nik
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 10:26 am Odpovědět s citátem
Já to říkal Smile

Zaslal: čt prosinec 15, 2005 10:32 am Odpovědět s citátem
Teď mi zase někdo jinej říkal že se to musí umět řadit bez spojky jinak oholim zuby, tak sem z toho mimo
nik
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 10:35 am Odpovědět s citátem
Víš co napsal InO.Myslím že to nebyl vůbec špatný nápad a nic tím nepokazíš. Popřípadě "snížíš určitě servisní náklady" Smile Wink

Zaslal: čt prosinec 15, 2005 11:21 am Odpovědět s citátem
nik napsal:
Víš co napsal InO.Myslím že to nebyl vůbec špatný nápad a nic tím nepokazíš. Popřípadě "snížíš určitě servisní náklady" Smile Wink

No radši bych odjel po vlastní ose kdyby to bylo možný
in0
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 11:40 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
hele ritchmo proc to furt resis, nech se odtahnout a mas po starostech, jinak proste hrozi ze to poseres a nikdo ti za to ruku do ohne neda ze by nic nehrozilo, poseres si to sam vedome. ja bych ti zastavil Wink a mladejch lidi na silnici je spousta, neboj se toho. jeste se nakonec rad nejakej typek se skodovkou koukne na poradny faro a ty ho behem tech par minut jeste zlanaris do saxa Very Happy
Ritchma
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 1:08 pm Odpovědět s citátem
Teď sem měl ale na mysli odjet Píske > Praha 100km + a ne těch 6km to bych už neřešil
in0
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 2:22 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
neres kraviny Rolling Eyes

a) risknes to a mozna to oddelas. (nikdo ti nezaruci ze to neoddelas, tak co od saxoclubaku chces? aby ti nekdo rekl, ze pokud to oddelas tak ti to zaplati?)

b) nechas to v tom servisu u pisku

c) odtahne te do prahy nejaky znamy.

hotova vec. ja sel do c) a stalo me to 6l benzinu pritelkyni a moc sem se pak v noci nevyspal Laughing odtahovka te vyjde min na 2,5tis (spis kolem 4)
Ritchma
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 11:48 am Odpovědět s citátem
Tak za prvé tady těm babralům nevěřim. V případě že tam bude něco jínýho v hajzlu než spojka tak to tady bude stát věčnost než to seženu a nakonec to bude na dlouho a ještě se to prodraží. Pokud to nějakým způsobem dostanu do Prahy tak to bude rychle a přijatelně drahý + mi vždycky řekne na čem sem a je s nim výborná domluva. Nejde mi o to aby ste mi řekli to nedělej, ale to nedělej protože se ti může posrat tohle, nebo udělej to ale dej pozor na tohle a tohle. Dospěl sem k závěru že to chci za každou cenu dostat do Prahy. Zatim sem se ptal hodně lidí a ty mi řekli že když to udělám jak sem psal tak se akorát víc posere spojka ale nic jinýho by se posrat nemělo. Myslel sem jestli někdo nemá nějakou zkušenost s tim. Táhnout to po dálnici je dost o držku si myslim, mimo dálnice to snad ani nejde. Jestli máte někdo nějakej tip tak dejte vědět, jinak se ozvu jak sem pak dopad, zatim to jenom řešim, protože zatim sem těžce v mínusu a spojka zatim nehrozí. Ale už se těšim až tam bude, saxo teď po tom přetěsnění ožilo a s novou spojkou doufám konečně udělám v mimoni osobáček Very Happy Máš se nač těšit In0
okey
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 1:49 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Ostrava
No pokud vim tak podle ceske vyhlasky nesmis byt tahnuty na dalnici(musis na nejblizsim sjezdu dalnici opustit) takze to bud risknes nebo budes muset po okresce. V tazeni neni zadna hruza, teda pokud pred ssebou nemas vola(nebo zenskou). Proste si musis davat pozor, aby se ridic tahnouciho vozu pomalu rozjizdel(a daval ti predem vedet ze bude brzdit) a udrzovat lano porad napnute(doporucuji mit nastartovano, nebo se bez posilovace brzd zjevis). Ja jsem osobne odridil asi 50 kilaku na lane, neni to nic prijemneho, ale dalo se to. Maximalni rychlost tak 70-80km/h. Tak konej jak myslis. Jo, a rozhodne je odtah na lane jednodussi nez razeni bez spojky meziplynem, to uz musis bejt poradnej frajer a mit to auto hooodne zmaknuty abys tohle delal(dela to muj znamy ale uz ma najeto na tom aute pres 200000 takze presne vi kolik meziplynu apod.). Jinak prevodovko bye bye. Wink

Zaslal: so prosinec 17, 2005 6:34 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 82 Bydliště: Prešov a Galanta
Ritchma napsal:
Já tu kontrolku nesnášim, naposledy když na mě mrkla tak mě to stálo skoro deset tisíc!

Ale už svítí v pohodě.

takze ked mi ta kontrolka nezhasina okamzite (niekedy)ako naskoci motor ale az po nejakej sekunde neskor tak ma to moze stat 10 tisic?......to akoze je co na vine?? Sad

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: