Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Help s darkama |
in0 |
Zaslal: po prosinec 26, 2005 5:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st prosinec 28, 2005 1:14 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mishenko napsal: Adler potom napis, ako sa riadi s tym Pulsarom, som ho kupoval na Civica, ale hned na to som ho predal, tak som ho od kamosa ani neprevzal. Rozmyslal som, ci 300mm abo 325mm, ved napis potom poznatky, ze ako sa drzi, ci sa nesmyka, nech mam nad cim premyslat. Z moma som zvyknuty na 240mm, ale to by som si na saxikovi asi uz dobre zacvicil
mno sam sem nato zvedavej...jaxe stim bude ridit zatim me brzdi jenom naba ktera je obednana a este nedorazila ....ale pocitam stim ze se pekne zapotim bo nemam posilovac ...chtel sem este 28cm...ale to bych asik na srazovkach neukroutil pri parkovani a nevidel na budiky ...uz tak budu rodit jezky kdyz budu parkovat |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st leden 04, 2006 6:21 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Adler napsal: mishenko napsal: Adler potom napis, ako sa riadi s tym Pulsarom, som ho kupoval na Civica, ale hned na to som ho predal, tak som ho od kamosa ani neprevzal. Rozmyslal som, ci 300mm abo 325mm, ved napis potom poznatky, ze ako sa drzi, ci sa nesmyka, nech mam nad cim premyslat. Z moma som zvyknuty na 240mm, ale to by som si na saxikovi asi uz dobre zacvicil
mno sam sem nato zvedavej...jaxe stim bude ridit zatim me brzdi jenom naba ktera je obednana a este nedorazila ....ale pocitam stim ze se pekne zapotim bo nemam posilovac ...chtel sem este 28cm...ale to bych asik na srazovkach neukroutil pri parkovani a nevidel na budiky ...uz tak budu rodit jezky kdyz budu parkovat
Tak volant je uz v aute 4 dny a musim rict ze jsem si hodne rychle zvyk...nato z enemam posilovac tak stim jde tocit v poho aj na suchu ... na snehu je to uplna pohodicka....jediny co me zezacatku vadilo ze je volant ctrasne daleko od pacek ale nato sem si taky zvyk....drzi se falt v poho je akorat do ruky a smykat se nesmyka:-)......jediny co mi jeste trochu vadi sou ty stribrny kraviny..talk premyslim zebych ho prodal a koupil stejnej ale bez tech cypovin |
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st leden 04, 2006 7:49 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Mno to stříbrný je tam hrozný, já mam pulsar bez stříbrnýho obyčejnej taky černej a zvyk sem si brzo a už bych neměnil. A ty páčky? Mě to vyhovuje a naopak mi vadí když jedu něčim co má páčky hned za volantem |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt leden 05, 2006 12:58 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt leden 05, 2006 1:30 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Tak akorát ten plast stříkni do černa a je to, ne? |
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:03 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Adlere původní volant jsi měl s airbagem??? Taky jsem přemýšlel nad volantem, ale nechce se mi vzdávat pytle. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:12 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
nok napsal: Adlere původní volant jsi měl s airbagem??? Taky jsem přemýšlel nad volantem, ale nechce se mi vzdávat pytle.
jj puvodni byl s pytlem..ale uz byl znacne osoupany ze pomaly se drolil ..tak musela prijit vymena |
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
A jak jsi vyřešil kontrolku na palubce?? Ta přece musí pořád svítit, ne??? |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
hele kluci, kontrolku resil muj predchozi majitel proste vytrhl ten kontakt ven, zaco byli ted v elektroservisu opravdu nadseni kdyz sem ji chtel zprovoznit, rikali, ze to jde prej vyresit nekolika jednoduchymi elegantnimi metodami, ale tahle je zrovna prasacka (ale ucinna).
mimochodem kdo se vzda funkcniho airbagu dobrovolne je podle me sebevrah. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:50 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no snizit dobrovolne bezpecnost auta hezkym volantem ... jak myslis, podle me je to na
mel sem na mysli vytrzeni ty "tisteny diody" nebo jak se to jmenuje. hele cinknete si nejakymu autoelektrikari, kazdej elektrikar vam razdva poradi. mozna se to resilo nejakym odpurkem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt leden 05, 2006 6:06 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ADLER: ja tam nekoukal, ale od mechanika jsem nabyl dojmu, ze tam je nejaka specialni "tistena" dioda, nejspis nejak pridelana k tomu panelu, takze slusne to udelat takhle nepujde, predpokladam ze muj predeslej majitel by ji vyndal, kdyby to slusne slo, takze to nakonec nejak nestastne vyrval, ze ja tam ted musim mit nejakou obyc diodu co sviti min, ale zas to nestalo majlant... "PS: to se ti vymsti, jaromire! byt tebou bych ty sirky nevracel..." |
|
|
Návrat nahoru |
|
Saty |
Zaslal: čt leden 05, 2006 10:49 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Podle me je navod jak vyresit tu kontrolku v pdfku MaxPower Saxo. Tam taky davali jiny volant a odpojovali nejake konektory.
Adlere a co pyropatrony na pásy? |
_________________ Saxo 1,4 VTS (75PS, 120Nm), Uniroyal Rainsport-1 195/45 @ 7x15" ET15 Alessio Monza
Fotogalerie |
|
Návrat nahoru |
|
|