punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - predam 14´´ speedline disky

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  predam 14´´ speedline disky

skokan
Zaslal: čt březen 13, 2008 6:57 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Petrando .. nemas celkom pravdu. Nie na kazdy trebars 14" disk ide kazda 14' pneumatika. Su totiz rozne sirky rafikov a pokial mas 7.5"-9" siroky rafik, tak tam 165ku gumu asi nedas .. teda urcite nie tak aby to bolo bezpecne na jazdenie.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Lukes.2002
Zaslal: čt březen 13, 2008 7:41 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Petrando napsal:
chlapi, ty kola kupuju proto at nemusim davat letni gumy na plechace a vyzouvat zimni. Cena je slusna, tak proc tam nedat hliniky. Jinak auto je 44kW dravec a myslim, ze na 165 kolech to bude lepe jezdit, nez na plochodraznich 185 Laughing Jinak auto je manzelky a te je ze srdce jedno jestli ma disky modre, stribrne, kulate, nebo hranate. Osobne si myslim, ze kdyz je disk 14" tak na to dou vsechny typy 14" kol a ne jen ty ktere lepe drzi v zatackach. Mozna by me to kluci v Renaultu vysvetlili jinak a doporucili na 14" disk 15" kolo. Rolling Eyes

Hele šmoulo, všímáš si že mi mluvíme o voze a ty o koze??? Víš rozměry disků se neuvadějí pouze v průměru (14") ale také ,a to je dost podstatné, v šířce toho ráfku...ted tu vůbec nejde o to jestli bude lépe nebo hůře držet ale ted tu jde o to že té pneumatice (165) přímo na tomto konkretním ráfku ,který je širší, snížíš výrazně životonost a dost tím riskuješ v krajním případě nejen zdravý své manželky (!!) ale i ostatních....ale koukám že o diskách , jejich šířkách , rozměrem , a ET víš naprosto všechno tak si asi poradit nenecháš....takže draku...Hodně štěstí, já doufám že ho potřebovat nebudeš Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Petrando
Zaslal: čt březen 13, 2008 8:59 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 09. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Vsetín
Lukes.2002 napsal:
Hele šmoulo, všímáš si že mi mluvíme o voze a ty o koze??? Víš rozměry disků se neuvadějí pouze v průměru (14") ale také ,a to je dost podstatné, v šířce toho ráfku...ted tu vůbec nejde o to jestli bude lépe nebo hůře držet ale ted tu jde o to že té pneumatice (165) přímo na tomto konkretním ráfku ,který je širší, snížíš výrazně životonost a dost tím riskuješ v krajním případě nejen zdravý své manželky (!!) ale i ostatních....ale koukám že o diskách , jejich šířkách , rozměrem , a ET víš naprosto všechno tak si asi poradit nenecháš....takže draku...Hodně štěstí, já doufám že ho potřebovat nebudeš Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
.

Diky za rady, opravdu si jich vazim, asi si je vytisknu a budu se k nim modlit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petrando
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:04 am Odpovědět s citátem
skokan napsal:
Petrando .. nemas celkom pravdu. Nie na kazdy trebars 14" disk ide kazda 14' pneumatika. Su totiz rozne sirky rafikov a pokial mas 7.5"-9" siroky rafik, tak tam 165ku gumu asi nedas .. teda urcite nie tak aby to bolo bezpecne na jazdenie.

dost si me rozhodnuti koupit disky nalomil Confused
Lukes.2002
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:06 am Odpovědět s citátem
Petrando napsal:
Lukes.2002 napsal:
.

Tak tohle si ani nezaslouží komentář, sorry že mi jde o bezpečnost....a mrzí mě že tvé ego má problém to ustojit....to se mi snad zdá Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Petrando
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:32 am Odpovědět s citátem
Lukes.2002 napsal:
Petrando napsal:
Lukes.2002 napsal:
.

Tak tohle si ani nezaslouží komentář, sorry že mi jde o bezpečnost....a mrzí mě že tvé ego má problém to ustojit....to se mi snad zdá Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ok, beru snahu o vysvetleni pomeru kola vuci rafkua dekuju, ale priste prestan pouzivat takove osloveni jako šmoulo, nebo draku. To mi prijde dost osobni. Autem jsem narozdil od tebe jezdil, kdyz ty jsi jeste rikal hovinku koko Very Happy
ywo
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:34 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
nevidel by som to takto tragicky.. ja mam na 1,4 VTS, na Speedlinoch obute 165/65 a o ziadnom obrovskom riziku mi v pneuservise nevraveli.Samozrejme ze taketo gumy na tieto disky nepatria.. min. sirka by mala byt aspon 175.Take hororove scenare ale vypisovat nemusis... ale davam ti za pravdu, ze na tieto disky by mali ist 185-ky pneu.Ja mam 165 obute preto, lebo ich tuto sezonu potrebujem dojazdit, ale na dalsiu kupujem jednoznacne 185-ky, aj ked v TP mam len 165-ky.
Majo
Zaslal: čt březen 13, 2008 9:55 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Hosi, neberte to osobne, ale musim sa Lukesa zastat.. (a tie oslovenia urcite myslel v dobrom, takze neni namieste sa urazat)

..neviem preco sa v TP vzdy uvadza sirka gumy spolu so sirkou rafika?? Shocked

..asi preto aby ludia nevymyslali sprostosti a neohrozovali ostatnych okolo seba, ked sa niekto zabije lebo je blbec mi je ukradnute, ale dost by ma sralo keby ublizil niekomu koho poznam..

..napisem to tu znovu pre ludi ktori necitaju stranku pozorne:
ked chces disky na 165, chapem, preco nie, ale ked uz kupujes, kup take ake tam maju byt..
cize bud rafik 5.00 ET20 alebo rafik 5.50 ET18 - ked to povies hocijakemu predajcovi diskov, mal by Ti vediet poradit spravny disk (a 14stky vobec nie su drahe, povodne som sa aj ja na tuto sezonu pozeral najprv po 14stkach)..

pred rokom som tiez vedel prd o tom co je ET rafik 5 alebo 6, ale zaujimam sa a pocuvam ludi co sa vyznaju, takze naozaj nechapem ludi co povedia CHCEM a aj ked je to blbost, su este urazeni ked im chce niekto poradit.. Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adler
Zaslal: čt březen 13, 2008 10:08 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
eey vklidu moc to resite ... 165/65/14 na speedline vpoho nebal bych se toho este ktomu na 1.1 ... na vts bych to nedal .... jinak si dejte elektrony.cz vyberte jakykoliv 14"/6" disk a uvidite co vam to doporuci za pneu[img][/img]

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Radulik
Zaslal: čt březen 13, 2008 10:22 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
tak to bol dobra dotaz...a nechapem preco by sa mal vyzut, ked jeho manzelka nechodi s tym autom na preteky...alebo zeby ano?no neviem Very Happy ....ale ked uz pisu ti, co s tym robia a predavaju, tak skor by som veril im, ako niekomu, kto ma VTS/VTR a zakruty prechadza sialene...to by sa stalo aj pri sirsiej pneu...musela by byt nizsia...takze podla mna tam tie pneu moze dat..
Majo
Zaslal: čt březen 13, 2008 10:22 am Odpovědět s citátem
adler, super stranka Wink este stastie ze ja uz som vybral a nemusim sa rozhodovat.. ked poznas viac takychto dobrych stranok, hod to do shoutboxu.. normalne mi ide aj otvorit co u nas v robote je rarita Laughing

Radulik
Zaslal: čt březen 13, 2008 10:24 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
a nenapisal som to kvoli tomu, aby ich kupil...treba si zistit najprv, ze na aky motor to ide, kto jazdi, kde jazdi a akym stylom jazdi... Cool
Majo
Zaslal: čt březen 13, 2008 11:02 am Odpovědět s citátem
Chalani, tu je uplne super kompletne info o diskoch aj pneumatikach, tak si to pozrite..
http://www.elektrony.cz/?&volba=TechInfo

co sa tyka elektronov, na rozmer 165/65/14 uvadzaju sirku rafiku 4.5 az 6.0, takze tie pneu tam zrejme mozu byt uplne v pohode..

Lukes.2002
Zaslal: čt březen 13, 2008 11:11 am Odpovědět s citátem
Petrando napsal:
Lukes.2002 napsal:
Petrando napsal:
Lukes.2002 napsal:
.

Ok, beru snahu o vysvetleni pomeru kola vuci rafkua dekuju, ale priste prestan pouzivat takove osloveni jako šmoulo, nebo draku. To mi prijde dost osobni. Autem jsem narozdil od tebe jezdil, kdyz ty jsi jeste rikal hovinku koko Very Happy

To je dost možné ale i tak se vsadím že mám víc nacouváno než ty naježděno dopředu.... Dva roky jsem dělal v autoškole a spolupracoval se společností Besip, Rok a půl jsem učil na polygonu školu smyku, jen od Listopadu 2007 mám naježděno asi 85 000 km....a pokud dva pneuservisy nezávysle na sobě řeknou že je to na vlastní nebezpečí a není to ono tak na tom něco bude....pokud netrefí mě tak je mi to fuk...netvrdil jsem že se guma vyzuje, pouze vím že bočnice bude namáhaná ve směrech na které není stavěná a že bude dost reálné že se zbortí,nezávysle na jízdním stylu....ale je mi to fuk...o bezpečnosti něco vím...já bych si na to netroufnul....vaše věc....

Lukes.2002
Zaslal: čt březen 13, 2008 11:14 am Odpovědět s citátem
ywo napsal:
nevidel by som to takto tragicky.. ja mam na 1,4 VTS, na Speedlinoch obute 165/65 a o ziadnom obrovskom riziku mi v pneuservise nevraveli.Samozrejme ze taketo gumy na tieto disky nepatria.. min. sirka by mala byt aspon 175.Take hororove scenare ale vypisovat nemusis... ale davam ti za pravdu, ze na tieto disky by mali ist 185-ky pneu.Ja mam 165 obute preto, lebo ich tuto sezonu potrebujem dojazdit, ale na dalsiu kupujem jednoznacne 185-ky, aj ked v TP mam len 165-ky.

Nepsal jsem hororový scénář...napsal jsem v krajním případě....ok Wink Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: