Hejsan, pošli mi prosím na mail komplexní fotodokumentaci + podrobné info: Histroie vozu, prodělané havárie, provedené servisní úkony, opotřebení motoru, stav kastle (náznaky koroze?), spodku, podvozku, interiéru, zásahy do původního stavu. Čerpadlo Lucas nebo Bosch? Předpokládané investice? Proč se mazlíka zbavuješ? Ještě dotaz k ergonomii - kolik cm měříš? Saxo nebo Pažout 106 1,5D jsou pro mě jasní favorité, akorát mi připadá, že Francouzi nepočítali s mou výškou 183 cm. Ale měl jsem to půjčený jen krátce v bazaru, třeba se na to dá zvyknout. Když dám sedačku úplně dozadu, mám už docela daleko na volant a spojku. Když ji dám o zoubek dopředu, mám kolena na volantu Díky! tom.macku@yahoo.se
Hejsan, pošli mi prosím na mail komplexní fotodokumentaci + podrobné info: Histroie vozu, prodělané havárie, provedené servisní úkony, opotřebení motoru, stav kastle (náznaky koroze?), spodku, podvozku, interiéru, zásahy do původního stavu. Čerpadlo Lucas nebo Bosch? Předpokládané investice? Proč se mazlíka zbavuješ? Ještě dotaz k ergonomii - kolik cm měříš? Saxo nebo Pažout 106 1,5D jsou pro mě jasní favorité, akorát mi připadá, že Francouzi nepočítali s mou výškou 183 cm. Ale měl jsem to půjčený jen krátce v bazaru, třeba se na to dá zvyknout. Když dám sedačku úplně dozadu, mám už docela daleko na volant a spojku. Když ji dám o zoubek dopředu, mám kolena na volantu Díky! tom.macku@yahoo.se
Mám 187cm a Saxo už mám druhé.... Jen pro info
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
SAXOKLUBÁKZaložen: 16. 03. 2008Příspěvky: 33Bydliště: Česká Skalice
Fotoudelam a poslu pozdej.. info: auto mel od r.99 cca 60ti lety pan, který tomu delal pravidelny servis, havárie: nic moc nevim, je videt ze tam bylo svarovany zrcátko a je tam praskly nárazník, to necham svarit az na to bude cas, ale to je záležitost 500-1000korun.. servisni ukony: je tam novy vzduchovy a naftovy filtr, sou zkontrolovany komprese- ok a auto ted pujde na sestelovani ventilů, pak bude uplne cajk! Opotrebeni motoru – myslim ze ten je super! Kastle – řekl bych krasa! Koroze absolutne zadna! Podvozek, spodek taky.. interiér – nejde posouvat sedadlo spolujezdce, zatím sem to nejako nezkoumal, mam to auto kratce.. nebyl na to cas, jinak sem tam ted daval novy repraky MAGNAT Xtract 2030 a radio na CD Sony s výklopným panelem.. jinak interiér je pekny! To kdyztak pak uvidte na fotkách az budou.. investice po tech ventilech potreba není – to rikam naprosto s cistym svědomím! Mazlika proc se zbavuju..? no ja o tom stále přemyslím protože je parada jezdit za 4,5litru nafty.. ja sem si ho poridil, ale rodice me rekli ze takhle maly auto ze sem blazen, protože sme před rokem měli tezkou autohavarii kdy sme malem prisly o život a auto bylo na hadry a nemuzou pochopit ze sem si koupil takhle maly auto, ze si koleduju.. no a tak chtej abych si poridil vetsi auto, ale ja vo tom porad premejslim, nejsem pevne rozhodnutém s prodejem, me to SAXITKO vyhovuje! Merrim 179cm mozna 180cm a zadnej problem, sem teda dost hubenej..
Moc díky za nabídku, ale už to mám vyřešené. Zadal jsem si před 2 měsíci dovoz z Deutschlandu, pak se dlouho nedělo nic. Před týdnem se mi ozval, že už ho splašil. Je to ročník 2001 ,třídveř ,ABS ,serviska ,servo ,je to po ženské ,doložený původ , fakt hezkej kousek. Takže už jezdím. S tou bezpečností si zas tak hlavu nelámu, jsem už přece jen starší ročník ,co se má stát se stane a když tak to má airbagy...Prostě to má nesmrtelnej motor , málo papá ,akorát je tahle verze na můj vkus přecpaná elektronikou, na kterou můj elektronkový osciloskop nestačí , tak snad nebudou problémy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru