punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - vibruje......

Autor Zpráva

<  Servis  ~  vibruje......

Sejny
Zaslal: út květen 20, 2008 7:46 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
No hele covece, mel sem stejnej problem, teda tak trochu jeste mam... od jedne doby mi silene pri brzdeni vibrovalo auto tak sem se schanel cim to muze byt. Nejdriv sem dal tlumice z VTS ktery meli neco malo nalytanyho, ale bylyl lepsi nez jsem tam mel predtim... ale dalo to porad... tak sem myslel ze to budou zkrouceny kotouce brzdovy... tak sem koupil novy a nechal je pro jistotu jeste stocit... trochu se to zlepsilo ale nepomohlo... klepalo to porad... tak se daly i novy desticky, udaly se komplet novy zadni brzdy, nechal sem srovnat kola a vyvazit a dela mi to dodnes jako kdyby mi chvilema vynechavaly brzdy nebo jen brzdili cast kotouce a cast ne... a sem z toho uz uplne nestastny co s tim... takze i ja bych uvital kdyby nekdo vedel... jestli ti pomuze ta geometrie, tak na ni jdu taky Smile[/quote]

cau, no uvidíme,snad se z toho nejak dostaneme....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Majo
Zaslal: út květen 20, 2008 9:47 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Sejny napsal:
No hele covece, mel sem stejnej problem, teda tak trochu jeste mam... od jedne doby mi silene pri brzdeni vibrovalo auto tak sem se schanel cim to muze byt. Nejdriv sem dal tlumice z VTS ktery meli neco malo nalytanyho, ale bylyl lepsi nez jsem tam mel predtim... ale dalo to porad... tak sem myslel ze to budou zkrouceny kotouce brzdovy... tak sem koupil novy a nechal je pro jistotu jeste stocit... trochu se to zlepsilo ale nepomohlo... klepalo to porad... tak se daly i novy desticky, udaly se komplet novy zadni brzdy, nechal sem srovnat kola a vyvazit a dela mi to dodnes jako kdyby mi chvilema vynechavaly brzdy nebo jen brzdili cast kotouce a cast ne... a sem z toho uz uplne nestastny co s tim... takze i ja bych uvital kdyby nekdo vedel... jestli ti pomuze ta geometrie, tak na ni jdu taky Smile

cau, no uvidíme,snad se z toho nejak dostaneme....[/quote]

fuuha, si si tolko veci porobil a nesiel si na geometriu? sak to stoji nejakych 800.. ja ked som kupil auto, nejako mi trochu tahalo doprava.. hlavne pri brzdeni.. chalani vraveli ze sirsie gumy chodia kam chcu.. potom mi to nedalo, siel som dat vyvazit disky, trochu to pomohlo ale stale islo trosku doprava, tak som zbehol na geometriu, chalanisko to kukol, nastavil a prestalo Wink na geometriu by mal clovek chodit raz za cas automaticky a nie ked sa uz auto trasie.. ak nemas sportovy podvozok, vraj na znizenom aute sa uz geometria neda robit Confused

a nebude to vibrovanie pri brzdeni ABS? Very Happy -to bol pokus o vtip

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Jurry
Zaslal: út květen 20, 2008 1:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
já tam dal jiný kola a ze začátku to hrozně hučelo a taky to vibrovalo při brždění, jenže měl jsem kola co měl kluk na zadku dané na předek a naopak, potom jsem to přehodil jak to měl on, auto už nehučí a při brzdění jsou vibrace o hromadu menší, takže u mého auta to podle mě dělají gumy až se srovnají podle geometrie mého auta bude klid, protože na původních kolech to nic nedělalo

Zaslal: út květen 20, 2008 4:07 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
Majo napsal:
Sejny napsal:
No hele covece, mel sem stejnej problem, teda tak trochu jeste mam... od jedne doby mi silene pri brzdeni vibrovalo auto tak sem se schanel cim to muze byt. Nejdriv sem dal tlumice z VTS ktery meli neco malo nalytanyho, ale bylyl lepsi nez jsem tam mel predtim... ale dalo to porad... tak sem myslel ze to budou zkrouceny kotouce brzdovy... tak sem koupil novy a nechal je pro jistotu jeste stocit... trochu se to zlepsilo ale nepomohlo... klepalo to porad... tak se daly i novy desticky, udaly se komplet novy zadni brzdy, nechal sem srovnat kola a vyvazit a dela mi to dodnes jako kdyby mi chvilema vynechavaly brzdy nebo jen brzdili cast kotouce a cast ne... a sem z toho uz uplne nestastny co s tim... takze i ja bych uvital kdyby nekdo vedel... jestli ti pomuze ta geometrie, tak na ni jdu taky Smile

cau, no uvidíme,snad se z toho nejak dostaneme....

fuuha, si si tolko veci porobil a nesiel si na geometriu? sak to stoji nejakych 800.. ja ked som kupil auto, nejako mi trochu tahalo doprava.. hlavne pri brzdeni.. chalani vraveli ze sirsie gumy chodia kam chcu.. potom mi to nedalo, siel som dat vyvazit disky, trochu to pomohlo ale stale islo trosku doprava, tak som zbehol na geometriu, chalanisko to kukol, nastavil a prestalo Wink na geometriu by mal clovek chodit raz za cas automaticky a nie ked sa uz auto trasie.. ak nemas sportovy podvozok, vraj na znizenom aute sa uz geometria neda robit Confused

a nebude to vibrovanie pri brzdeni ABS? Very Happy -to bol pokus o vtip[/quote]

no prave ze mam snizeny pruziny a mam i kratsi tlumice z 16V VTS... takze. nevim no ...

Zaslal: st květen 21, 2008 10:15 am Odpovědět s citátem
mal by si to niekomu sikovnemu odniest.. mne ked robili podvozok, tak mi povedali ze sa geometria vraj robit uz neda, lebo ze ked sa aj torzky znizovali, ze by tam nabehli kraviny.. mozno to mas nahovno cele urobene, ze Ti to vibruje.. Confused

Sejny
Zaslal: st květen 21, 2008 10:28 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
takže se chystam zajet na tu geometrii, tak pak dám vedet.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
couda1
Zaslal: pá květen 23, 2008 1:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
Majo napsal:
mal by si to niekomu sikovnemu odniest.. mne ked robili podvozok, tak mi povedali ze sa geometria vraj robit uz neda, lebo ze ked sa aj torzky znizovali, ze by tam nabehli kraviny.. mozno to mas nahovno cele urobene, ze Ti to vibruje.. Confused

asi je to na howno udelany ze to vibruje.... bylo to boreny prej na predek nez jsem to kupoval... a me to pak naborili na zadek na krizovatce... ale to bylo v pohode... zacalo to az kdyz se menily cepy... tak je to mozna tim... uvidime... nejlip hodit ze skaly a koupit VTS Smile

Zaslal: pá květen 23, 2008 2:45 pm Odpovědět s citátem
nejlip hodit ze skaly a nekupovat nic.. a vozit sa taxikom Very Happy ..len to uz nie je ono..

couda1
Zaslal: so květen 24, 2008 10:42 am Odpovědět s citátem
Majo napsal:
nejlip hodit ze skaly a nekupovat nic.. a vozit sa taxikom Very Happy ..len to uz nie je ono..

mno popremyslim Smile Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: