punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Saxo neštartuje

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Saxo neštartuje

skokan
Zaslal: po červen 02, 2008 5:42 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
GofoNR napsal:
aha no skusim pozriet niečo take v okolí snad sa podarí a ešte skusim nejaku staršiu pripadne zohnať ale vysoliť 43tis to je moc.

Gofo, v BB je GX tuning, v RK je MotorTECH, v BA su napriklad MaxMotorsport a Profituning. Toto su take lepsie firmy co robia chipovania, tak sa skus popytat u nich.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: po červen 02, 2008 6:38 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
skokan napsal:
GofoNR napsal:
aha no skusim pozriet niečo take v okolí snad sa podarí a ešte skusim nejaku staršiu pripadne zohnať ale vysoliť 43tis to je moc.

Gofo, v BB je GX tuning, v RK je MotorTECH, v BA su napriklad MaxMotorsport a Profituning. Toto su take lepsie firmy co robia chipovania, tak sa skus popytat u nich.
jo myslim že ty by mu mohly pomoct a třeba to ještě při tý příležitosti nachipuje Very Happy

GofoNR
Zaslal: po červen 02, 2008 6:56 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 21. 05. 2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Nitra
Chipovať sa nebude budem rad ked to pôjde.S tím autom mam zatial len problemy Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: po červen 02, 2008 7:17 pm Odpovědět s citátem
GofoNR napsal:
Chipovať sa nebude budem rad ked to pôjde.S tím autom mam zatial len problemy Sad
prosimtě nestraš se saxem snad ani problemy myt nemůžeš to je spolehlivý malý autíčko

GofoNR
Zaslal: po červen 02, 2008 7:27 pm Odpovědět s citátem
Hned po kupe som menil tesnenie pod hlavou, menil ramienko stierača,motorček ostrekovača, a ešte ma čaka vymena snímača ABS a blbne aj pačka blinkra a to nemam ešte ani rok Sad ked sa darí tak sa darí ale toto je najvažnejšie teraz už ani nejde
martanc
Zaslal: po červen 02, 2008 7:45 pm Odpovědět s citátem
GofoNR napsal:
Hned po kupe som menil tesnenie pod hlavou, menil ramienko stierača,motorček ostrekovača, a ešte ma čaka vymena snímača ABS a blbne aj pačka blinkra a to nemam ešte ani rok Sad ked sa darí tak sa darí ale toto je najvažnejšie teraz už ani nejde
no můžu tě uklidnit páčka blinkru blbne snad u každého saxa a kámoš má 206 tam to dělá to samý to snad blbne ve všech autech od PSA a motorek ostřikovače je taky chronická závada to sou takový blbosti

vtsko
Zaslal: po červen 02, 2008 8:10 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
GofoNR napsal:

no moj,ja ho mam nieco malo cez pol roka a to co pises som mal aj ja a su to len male nedostatky(okrem RJ)...co uz mne sa vsetko stalo Rolling Eyes
a ver mi,kopec ludi s klubu ma problemi zo saxom,len niektori o tom nepisu, takze niesi sam Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GofoNR
Zaslal: po červen 02, 2008 8:16 pm Odpovědět s citátem
No nevravím tie menšie nedostatky sa ešte dali ale toto už je dosť velka položka a nechapem ako z ničoho nič riadiaca odíde.To naozaj je to taka kvalita ako sa na Citroeny hovorí
vtsko
Zaslal: po červen 02, 2008 8:22 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
GofoNR napsal:
No nevravím tie menšie nedostatky sa ešte dali ale toto už je dosť velka položka a nechapem ako z ničoho nič riadiaca odíde.To naozaj je to taka kvalita ako sa na Citroeny hovorí

tak ako je,ja zase nehovorim ze nieje....ono by to chcelo asi najprv vyskusat,ci to je tym...viem ze to tiez nebude lahke,niekoho najist,nech ti pozicia na cgvylku RJ,ale za pokus nic nedas.. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: po červen 02, 2008 8:26 pm Odpovědět s citátem
jj francouský auta a elektrika to je kapitola sama pro sebe ještě že sem elektrikář a lecos sem si udělal sám

Majo
Zaslal: út červen 03, 2008 9:37 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
GofoNR napsal:
No viem že pre nich to je najlahšie vymeniř Sad Len neviem či tu niekde to robia take niečo

..pozor nie najlahsie, ale jedine riesenie kedze ti mechanici stoja za hovno Exclamation

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: út červen 03, 2008 9:49 am Odpovědět s citátem
GofoNR napsal:

..ja ked som siel kupovat auto, tak mi kamos rovno vravel ze si mam pripravit navyse este min.50litrov.. na jazdenych autach tie veci proste odchadzaju, s tym musis ratat, len zavisi aj od toho jak sa o auto staral ten pred Tebou..
..aby si nemal sam zly pocit.. ked som kupil auto.. povozil sa, bolo super, zaplatil som ho.. a uz to zacalo.. samo som platil nove rozvody a kvapaliny, brzdove dosticky, pneumatiky atd.. a dalej motorcek ostrekovania, nefungujuci zapalovac, skrat v elektrike, vyhadzovalo mi nahodne poistku od klaksona, (takze si vies predstavit ako som bol par krat nadseny ked mi niekto nedal prednost a ja som zrazu zistil ze mu ani nemozem zatrubit..), lave sklo sa zasekavalo, neslo stahovat, repas zadnej napravy.. po zraze ho chcem dat kompletne pozriet a vsetko skontrolovat, tak som zvedavy co bude treba zas menit..
..kamosi sa mi smiali ale ja mam svojho mazla proste rad.. Very Happy

ale je pravda ze RJ nie je sranda.. drzim palce..

martanc
Zaslal: út červen 03, 2008 10:06 am Odpovědět s citátem
no já i když sem koupoval vždycky ojetiny tak sem měl naštestí pokaždé štestí a koupil sem auto které nepotřebovalo nutně žádnou investici, tak doufám že to bude pokračovat i u dalšího auta Smile

Majo
Zaslal: út červen 03, 2008 10:18 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
no já i když sem koupoval vždycky ojetiny tak sem měl naštestí pokaždé štestí a koupil sem auto které nepotřebovalo nutně žádnou investici, tak doufám že to bude pokračovat i u dalšího auta Smile

..tak ja som o autach vedel prd.. to bude tym.. lenze na druhej strane by som mozno ani saxo nemal a teraz som rad ze je aj ked vyslo dost draho..

martanc
Zaslal: út červen 03, 2008 10:35 am Odpovědět s citátem
Majo napsal:
martanc napsal:

..tak ja som o autach vedel prd.. to bude tym.. lenze na druhej strane by som mozno ani saxo nemal a teraz som rad ze je aj ked vyslo dost draho..
jj saxo je skvělý auto a když je v dobrém stavu tak je to super a není se čeho bát

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: