Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Zapojení autorádia |
Majo |
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sparco900 napsal: myslim ze radio by si nemal zabudnut vypnut ked ti huci
som to myslel ako ojedinely pripad.. raz som zabudol vypnut podusku zpod riti (je teda citit ze hreje ale to som mal teplotu a bola mi s.urwena zima).. som sa doma 4dni potil a potom ze hura do roboty..
..a baterka bola taka vycucnuta ze ani kable nepomohly |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jasne ale ked by zabudol ras nechat hrat radio cez noc a vybeje sa mu baterka tak myslim ze uz nikdy ho nezabudne vypnut
mne sa nieco uz take stalo na felde som vysaval a akurat pred vysavanim som dal jednu tubu a jak fasa hraje tak som nechal na pecky a po pol hodine ani netuklo auto |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sparco900 napsal: jasne ale ked by zabudol ras nechat hrat radio cez noc a vybeje sa mu baterka tak myslim ze uz nikdy ho nezabudne vypnut
mne sa nieco uz take stalo na felde som vysaval a akurat pred vysavanim som dal jednu tubu a jak fasa hraje tak som nechal na pecky a po pol hodine ani netuklo auto
to mas nejaku slabu baterku... ved radio nezerie tak vela, kludne ti moze hrat aj tyzden a nevybije baterku...aspon mne tak hralo uz davnejsie na felde... ale zase zalezi na akom vykone ide... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tam bola dost slaba, a v saxe co je tak dve hodinky ide vkuse a mam aj zosik a zatial nic ale uz neskusam nechcem obstat zle |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: čt květen 22, 2008 12:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sparco900 napsal: tam bola dost slaba, a v saxe co je tak dve hodinky ide vkuse a mam aj zosik a zatial nic ale uz neskusam nechcem obstat zle
ved hej.. to ja len tak...
zapojit radio nie je tazke, len treba premerat kable a ist podla navodu na radiu. Majo ma pravdu, a ak tp chces mat zapojene na stalo, bez klucika, tak len spoj tie dva sive (tenky a hruby) a pritiahni este jeden od poistky... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: čt květen 22, 2008 4:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já jsem s tím měl taky problém. Když jsem vypnul klíček, tak mi už pak rádio nešlo zapnout. Jen se zapnutou spínačkou. Proto jsem po tom trošku pátral a přišel jsem na to, že konektor z auta a konektor z rádia jsou zapojené naopak. Prostě tam, kam mělo jít do rádia stálých +12V, tam šlo +12V ze spínačky a naopak. Takže to chce taky trošku zkontrolovat před zapojením. Jo, a tu kabeláž v autě jsem měl originální. Takže pokud má někdo taky takový problém, tak to bude asi tím. |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: čt květen 22, 2008 9:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ywo napsal: Sparco900 napsal: tam bola dost slaba, a v saxe co je tak dve hodinky ide vkuse a mam aj zosik a zatial nic ale uz neskusam nechcem obstat zle
ved hej.. to ja len tak...
zapojit radio nie je tazke, len treba premerat kable a ist podla navodu na radiu. Majo ma pravdu, a ak tp chces mat zapojene na stalo, bez klucika, tak len spoj tie dva sive (tenky a hruby) a pritiahni este jeden od poistky...
Ja vím že neni problem zapojit radio. Taky to nedělám porve. Vy mě nechapete!!! Prostě nemůžu najit kable od napajení. Ted sem našel kable od praveho přendího repra a pravho zadníh nejspíš. Pak je tam jeden tenky šedy kabel a ještě šedy hrubší a zeleny. Nic víc. Chapete mě? Ne že numím zapojit radio, ale nechapu proč nejsou vyvedeny všechny kabely? Ani nikde nejsou zastrčeny. Dneska sem je heldal přez hodinu a nikde Akurat dou tam svazky kabelu ketre by i odpovidaly barevně podle schamtka zapojeni radia v autě. Ale ty jdou k ohřívaní zadního skala a vystražných světel. Tak mě napadlo nevíte nahdou kolik kablu má jit k ohřívaní a kolik k vystražným světlům? |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá květen 23, 2008 6:16 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
KenaD napsal:
Ja vím že neni problem zapojit radio. Taky to nedělám porve. Vy mě nechapete!!! Prostě nemůžu najit kable od napajení. Ted sem našel kable od praveho přendího repra a pravho zadníh nejspíš. Pak je tam jeden tenky šedy kabel a ještě šedy hrubší a zeleny. Nic víc. Chapete mě? Ne že numím zapojit radio, ale nechapu proč nejsou vyvedeny všechny kabely? Ani nikde nejsou zastrčeny. Dneska sem je heldal přez hodinu a nikde Akurat dou tam svazky kabelu ketre by i odpovidaly barevně podle schamtka zapojeni radia v autě. Ale ty jdou k ohřívaní zadního skala a vystražných světel. Tak mě napadlo nevíte nahdou kolik kablu má jit k ohřívaní a kolik k vystražným světlům?
Chapeme ta, neboj sa po Cesky este rozumiem ... u mna su vsetky kable k radiu a reprakom v takom jednom zväzku.Neviem ci to tak bolo od vyroby, alebo to niekto tak upravil.Urcite potrebujes najst hruby sivy, tenky sivy - tie su na stale napajanie a na zapnutie klucikom.K tomu je este jeden, teraz neviem ci modry alebo zeleny, to je napajanie anteny, to nemusis mat, ale k reprakom teraz fakt netusim ake farby tam su.Mam taky pocit ze take zelene a biele..ale neviem ci si to nemylim sa kablami na Euro koncovke.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: pá květen 23, 2008 2:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: so květen 24, 2008 6:37 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Majo napsal: nechcel by som pocuj ked to niekto "vyberal", nevytrhol to cele? Lebo ja som tam tiez mal mat pripravu na radio a zrejme niekto kto to radio vyberal vybral aj tu pripravu
Nevím, nevím zatím sem natahl elektriku od zapalovače a k přednim repro at mi tam aspon něco hraje... dkyž bude vice času ttak toudě lám pořadně a natahnu i kabely k zadnimu plátu |
|
|
Návrat nahoru |
|
malond |
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:43 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj, potreboval bych radu od vas, co mate Saxo. Chtel bych koupil mamce do auta radio, nejspis PIONEER DEH-1120MP http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/pioneer-deh-1120mp/ nebo podobne. Protoze sam mam Focuse, kde je jeste pro pripojeni autoradia potreba koupit ISO konektor a ramecek, potreboval bych vedet, jestli je i do Saxa nutne neco takoveho? Nebo jen koupim radio, zapojim kabely, co tam jsou a povali to? Ted je tam origo radio z vyroby. Diky moc za rady |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:58 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
je tam origo příprava jediné co bude možná potřeba tak pŕehodit dva kabely ale to až kdyby si náhodou rádio po vypnutí nepamatovalo nastavení |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
malond |
Zaslal: so říjen 24, 2009 10:04 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Tak jsem na to dnes koukal a nejakej dobrak, co mel auto predtim, proste presmikl origo kabely, co vedou z auta a kabely, co vedou od radia a napojil to na pevno. Nevim proc to tak je, ale asi ted budu muset koupit nejaky koncovky, ktere budou pasovat do radia Pioneer. Do toho se ale zapojujou 2 koncovky, tak vubec nevim, jak to poresim. Ted jsou do puvodniho radia zapojeny jen 4 nebo 5 kabelu. To by me omyli |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: so říjen 24, 2009 10:39 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
malond |
Zaslal: so říjen 24, 2009 11:07 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
jj, tak to je presne to, co pasuje do toho pioneera, co mam ve Focusu. Ale v tom saxu to proste nekdo ustrihl. Je tam jen jeden, kterej pasuje primo do radia a vypada uplne jinak. Takze koupim tenhle ISO konektor a snad to zapojim na ty origo kabely z auta spravne |
|
|
Návrat nahoru |
|
|