punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Celoroční svícení

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Celoroční svícení

Jste pro celoroční svícení?

Ano, nevadí mi to  
42%
  [ 15 ]  42%

Ne, jsem odporůce  
5%
  [ 2 ]  5%

Svítím pořád, je mi to jedno  
51%
  [ 18 ]  51%

Celkem hlasů : 35
Ritchma
Zaslal: čt březen 23, 2006 7:07 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No já po městě jezdim do 60 spíš míň, ale po praze spíš 80 a víc no Crying or Very sad
Po okreskách ani nebudu psát kolik jezdim páč bych tu byl za vraha, debila a tak. Stejně tak jezdíme všichni s VTSkama jenom to nikdo neřekne na sebe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Venda
Zaslal: čt březen 23, 2006 8:12 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Na to abys překročil 90 km/h nepotřebuješ VTS Wink . To víš že na okreskách jezdí každej rychleji.
Adler
Zaslal: čt březen 23, 2006 8:26 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Mno natech nasich cestach se neda Sad ... kazdy den jezdim km-zlin ... do 90km/h .... vic se neda .... bo by to bylo o auto Sad .... uz sem si zvyk pac de je hovno vykon nema cenu to hnat zejo.........
ale dyby bylo vts Smile)............

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
EiFFeL
Zaslal: čt březen 23, 2006 9:14 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
in0 napsal:
ja myslim ze se nic nezmeni, normalni policajti budou dal normalni a debilove ti to daj holt vyzrat o to vic Sad

no k tem debilum, nejsem si jistej, ale mam pocit ze od ty doby co ve znojme pomalovaly kruhak tema bilejma pruhama, ktery nechapu k cemu tam jsou tak se debilove nudi a stavi auta co nejak rapidne prejedou nejakou tu bilou caru...

Arrow ale radsi bych doresil ty svetla
a seznam zmen + nejakej popis je na www.novapravidla.cz
musite taky koukat po bilboardech kolem silnic Wink

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
FajnThomas
Zaslal: pá březen 24, 2006 12:44 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
S tim svícením není problém. A jinak lituju slovensko, to musí bejt vopruz.
Já svítím od začátku furt - před mnoha mnoha lety mne ve dne policajti přehlídli (byl jsem na hlavní s MAXI Transitem) a od tý doby radši svítim i když svítí slunce.
Jinak ty body - už se psalo - kdo ujede poldům, nemůže je dostat. Musej totiž chytit řidiče. ( Já to nerisknu, ale chtít to, tak mi i 1.1 stačí). Záleží spíš fakt na jakýho poldu narazíš (to co mi teď nedávno prošlo s poldama za prdelí - nedivil bych se, že by mi sebrali papíry - a oni mne pak minuli a ani mne nestopli).

Zaslal: pá březen 24, 2006 8:31 am Odpovědět s citátem
Jo můžete překročit 90ku i bez vtska, ale asi ne o tolik že.............
EiFFeL
Zaslal: pá březen 24, 2006 8:33 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
Ritchma napsal:

jako 1.5D pri 140 uz celkem hlucna

actual Peugeot 106 XSi
Ritchma
Zaslal: pá březen 24, 2006 8:54 am Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
Ritchma napsal:

jako 1.5D pri 140 uz celkem hlucna

U vtska tam teprve narveš čtyřku.......
dyk77
Zaslal: pá březen 24, 2006 9:06 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Takže "je mi to jedno svítím pořád" V létě je svícení v určitou dobu téměř zbytečné , protože světla nejsou stejně vidět, ale myslím, že to bylo schváleno kvůli bandě pitomců, co nedokazali odhadnout nebezpečí při jízdě ve městě, v lese, v dopravní špičce a při soumraku a za deště. Někdo prostě tupě zírá jak všichni svítěj a jede nerozsvícenej i v noci , protože veřejné osvětlení mu bohatě stačí, no to mi ho vindej.
Co se týká pojízdných STK, neviděl bych to tak tragicky. Za nějaký tuningový doplněk vás může polda sestřelit i bez pojízdného bordelu. Výhodu bych viděl v tom, že určitě zmizej ze silnic cigánský vraky a potažmo i ta pakaž co v tom jezdí. Každý nemá peníze na nové auto, to chápu, ale i staré se dá udržovat tak aby bylo bezpečné a pokud nejsou finance ani na údržbu, tak snad lépe pro ostatní, když takovej vrak ani nevyjede. Jestli to budou brát na Slovensku takhle tak to beru jako velkej pokrok

Spotřeba CITROEN SAXO
Petr
Zaslal: pá březen 24, 2006 9:16 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
DYK77 napsal:
Takže "je mi to jedno svítím pořád" V létě je svícení v určitou dobu téměř zbytečné , protože světla nejsou stejně vidět, ale myslím, že to bylo schváleno kvůli bandě pitomců, co nedokazali odhadnout nebezpečí při jízdě ve městě, v lese, v dopravní špičce a při soumraku a za deště. Někdo prostě tupě zírá jak všichni svítěj a jede nerozsvícenej i v noci , protože veřejné osvětlení mu bohatě stačí, no to mi ho vindej.
Co se týká pojízdných STK, neviděl bych to tak tragicky. Za nějaký tuningový doplněk vás může polda sestřelit i bez pojízdného bordelu. Výhodu bych viděl v tom, že určitě zmizej ze silnic cigánský vraky a potažmo i ta pakaž co v tom jezdí. Každý nemá peníze na nové auto, to chápu, ale i staré se dá udržovat tak aby bylo bezpečné a pokud nejsou finance ani na údržbu, tak snad lépe pro ostatní, když takovej vrak ani nevyjede. Jestli to budou brát na Slovensku takhle tak to beru jako velkej pokrok

Kamarade Cikani a jejich vraky(kradeny bez stk atd.)tu budou jezdit dal.Jim se nic nestane to by byla diskriminace,ze Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nik
Zaslal: pá březen 24, 2006 2:18 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Kuci,jak říká můj bratranec,který je zkušebním komisařem v autoškole.Prostě musíš sebou vozit nejakou tu hodně vyšší bankovku a normálně ho uplatit,ať se to týče čehokoly.Aby jsi nepřišel o body.To BUDE ZASE KORUPCE !!! Mad Mad Mad

Zaslal: pá březen 24, 2006 5:13 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Petr napsal:
DYK77 napsal:

Kamarade Cikani a jejich vraky(kradeny bez stk atd.)tu budou jezdit dal.Jim se nic nestane to by byla diskriminace,ze Question

No na Slovensku se s cigošema tak nepářou jako u nás. Je to vidět i na omezených podporách jaký dostávaj. Zatím co u nás dostanou takovou podporu kolik harantů si nasekaj, tak tam dostanou tušim max. na dvě až tři černý gumy a pak ať se staraj. Ne málo Rómských bigošů uteklo ze Slovenka do Čech, aby si zlepšily standard. Rád bych věřil tomu, že se jednou dostane spravedlnosti za dostiučinění i když vim, že stačí jeden kretén, terej vyvolá řeťezovou reakci a všechno je zas jen o penězích

Spotřeba CITROEN SAXO
EiFFeL
Zaslal: pá březen 24, 2006 9:06 pm Odpovědět s citátem
ja videl na slovensku zasah mestsky policie proti jednomu ciganovi v kempu - prijeli 3 policajti ve fabii vytahli cigana ze stanu zrezaliho ho obuskama chvilku ho tam jeste dusili a pak odjeli... nejvetsi show z cely dovoleny... a na tom jednom bengu bylo videt jak ho to bavi... jako tohle si u nas nikdo netroufne... jak jsem slysel jednou v nejaky pisnicce - zakonem hajeny
nejsem rasista, pokud je cigan slusnej chodi do prace maka nedela bordel tak proti nemu nic nemam ale takovejch je malo...

actual Peugeot 106 XSi
mishenko
Zaslal: pá březen 24, 2006 11:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
robite z SR ameriku, nic take sa tu nedeje a ak, prilezitostne, to urcite aj u vas. ked sa udeje daco zle ciganovi, tak hned poukazuje na diskriminaciu, su to hajzli, nemam proti nim nic, ale raz si daco proti nim kupim Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: so březen 25, 2006 10:34 am Odpovědět s citátem
to se omlouvam jestli to tak vyznelo, ale doopravdy sem to videl...

nemá někdo schéma elektriky na saxo?
to kdyz dostanu tak uz mi nedela problem vymyslet kde co prerusit a co pridat...

actual Peugeot 106 XSi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: