punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - El.motorček stále v činnosti!

Autor Zpráva

<  Servis  ~  El.motorček stále v činnosti!

vtsko
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:38 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
martanc napsal:
vtsko napsal:
to nema z klimu nic spolocne...ide oto ze ten ventilator sa stale toci..aj ked dam na poziciu nula....
tak to bych vyděl na špatnej spínač je tam asi někde kratas

oni idu vsetky 4 polohy,ale ked dam na nulu,tak śtale ide,ale slabsie ako na prvej polohe

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: út listopad 18, 2008 1:15 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
vtsko napsal:
oni idu vsetky 4 polohy,ale ked dam na nulu,tak śtale ide,ale slabsie ako na prvej polohe
jj no platí co sem řekl zřejmě je tam posunutej něakej kontak a něaké napětí tam de i na nulu no asi nepomůže nic jiného než výměna protože ten spínač zřejmě rozebíratelnej nebude a když ano tak asi už pak nepude složit Very Happy Very Happy

vtsko
Zaslal: út listopad 18, 2008 5:33 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
martanc napsal:
vtsko napsal:
jj no platí co sem řekl zřejmě je tam posunutej něakej kontak a něaké napětí tam de i na nulu no asi nepomůže nic jiného než výměna protože ten spínač zřejmě rozebíratelnej nebude a když ano tak asi už pak nepude složit Very Happy Very Happy

nemudruj ano Very Happy no niekedy sa aj k tomu dostanem Laughing

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
džono
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 6:03 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 06. 09. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Martin
CJ.01 napsal:
džono napsal:
vtsko napsal:
vyber prislusne tlacitko nato urcene,na stredovom panely a odpoj.Kvoli tomu sa snad nemusi ist do servisu...a motorcek budes aj tak pocut,mne ide tiez stale,teda ventilator kurenia.Sice netusim,preco stale ide aj ked sa vypne na stredovom...

Dík za radu vypačil som to tlačítko šrobovakom, no sú tam ktátke káble,tak sa nedá vytiahnuť a odpojiť. Mad ako sa k tomu dostanem,cez rádio. Question
Nerád robím niečo nasilu.
vysun radio a odpoj tu patici od toho tlacitka delalo mi to taky, ted se mi ale v zime rosí okna v aute tak nevím jestli to s tim ma co spolecneho jinak tu klapku pro vzduch sem otevrel a pak to cele odpojil.

Ďakujem za radu presne tak mi to odpojili .Ja som nemal špec. skrutkovač na vytiahnutie rádia. Len bolo problém zohnať človeka ktorý to pochopil ako to má spraviť. Samozrejme v citoene to chceli rozoberať a zisťovať čo bi to asi mohlo byť. No kto by to platil. Shocked odpojenie ma stálo kamarádsky 250sk Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: