punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - áááááčcka

Autor Zpráva

<  Servis  ~  áááááčcka

mattell
Zaslal: čt leden 15, 2009 8:46 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
si robis srandu? myslis ze na to je matematicky vzorec? Rolling Eyes to zavisi na tom ako s tym jazdis a kadial, ake siroke kolesa, ake tazke podlozky.. Rolling Eyes ako velmi mas stoceny tachometer atd.. v kazdom pripade to uvidis velmi lahko, zacnu ist do A.. a ked si to nahodou nevsimnes ako napr. ja, tak casom ti napr. zacne lietat koleso a na to ta okoloiduci velmi rychlo upozornia.. ako mna.. a potom utekas na repas a dufas ze tam dojdes.. vseobecne citroen odporuca robit repas okolo 150 tisic najazdenych km.. dufam ze som aspon trosku pomohol.. Wink[/quote]

No spíše jsi mě utvrdil co jsem předpokládal, že široké kola případně podložky můžou opotřebení urychlit, že nějaké obecné zkušenosti jsou s počtem najetých km, sice se tu tuším někdy dávno psalo že to bývá cca u těch 120tis km. Lehounce do A jdou prakticky všechny citroeny i co sjedou z výrobního pásu, je to dáno konstrukcí nápravy co používají, jezdívám často za mým mekánikem co dělá přímo v citronenu a jak tam stahují z přívěsu třeba nové picassa nebo tam mívali nové xsary tak když ses podíval tak už zadní kola uhýbala nepatrně z osy. Myslím že mi to nějaký čásek ještě vydrží, jezdívám převážně sám, nijak ostře, auto má na 99% poctivých necelých 70tiskm. Je fakt že se kdysi děly na zadních sedadlech různé zvěrstva ve dvojko, tam se tlumiče zapotili, ale to už bohužel skončilo! Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: