Autor |
Zpráva |
< Servis ~ ukozovatel teploty motora |
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:26 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
43,44 je to tam do detajlov..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: na strane 44 je popsane odvzdusnovani pri vymene kapaliny. Zaklad je postupovat od spodu nahoru.
mam to.. dik... pojdem s tym do servisu, nech mi to urobia.... ale aj tak nerozumiem co to ma spolocne s ukazovatelom teploty motora... ved oni predsa s tymto nic nerobili... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:37 pm |
|
|
|
Spolocne to s tym ma asi vsetko. Kedze je pravdepodobne chladiaca sustava zavzdusnena dochadza k prehriedaviu a rucicka teoreticky ukazuje spravne. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Spolocne to s tym ma asi vsetko. Kedze je pravdepodobne chladiaca sustava zavzdusnena dochadza k prehriedaviu a rucicka teoreticky ukazuje spravne.
to nebude tym.. ona si lieta ako sa jej chce... za jazdy vyleti hore, potom spadne a je dole napr. aj 10km, potom zase lieta hore a dole.... to sa deje len odvtedy, co som zobral auto zo servisu po vymene tesnenia pod hlavou.. |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:47 pm |
|
|
|
Ved hej Ked menili tesnenie pod hlavou tak komplet museli vypustit vodu. Ak ked ju tam naliali tak to zle odvzdusnili.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Ved hej Ked menili tesnenie pod hlavou tak komplet museli vypustit vodu. Ak ked ju tam naliali tak to zle odvzdusnili....
aha.. no vravim, nemam o tom ani paru.. netusil som ze pri vymene tesnenia museli vypustat vodu... no tak to skusim s tym odvzdusnenim, ale najskor asi v pondelok, potom dam vediet.... dik za radu, dufam ze je to len tym... |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:52 pm |
|
|
|
Moc by som s tym nebehal, ak je to zavzdusnene mozes uvarit motor.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:01 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
taky si myslim, ze to nebude zavzdusnene (kdyz sedis za volantem a mas nastartovane, slysis bublat vodu?). Podle mne to bude blbe nasazeny konektor na cidle nebo nejaky spatny kontakt. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:04 pm |
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: taky si myslim, ze to nebude zavzdusnene (kdyz sedis za volantem a mas nastartovane, slysis bublat vodu?). Podle mne to bude blbe nasazeny konektor na cidle nebo nejaky spatny kontakt. tak to sme dva |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:07 pm |
|
|
|
Mne to robil megan, ked som mal malo vody, takze kludne to moze byt ono. Zle nasadit konektor na cidlo by dokazal naozaj len umelec... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:09 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: Mne to robil megan, ked som mal malo vody, takze kludne to moze byt ono. Zle nasadit konektor na cidlo by dokazal naozaj len umelec... no taky jednoho takového mechanika osobně znám |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:12 pm |
|
|
|
martanc napsal: lakinooo napsal: Mne to robil megan, ked som mal malo vody, takze kludne to moze byt ono. Zle nasadit konektor na cidlo by dokazal naozaj len umelec... no taky jednoho takového mechanika osobně znám Nechaj ma hadat. Kazde rano ho vidis ked sa pozries do zrkadla.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:14 pm |
|
|
|
no pochybuju, ze by pri vymene tesneni ci napousteni chladice mechosi vedomne jebali do cidel. Bud je tam spatny kontakt a tim, ze se o to cidlo zavadilo, se to projevilo nebo je chyba nekde jinde v elektrice. Ale aby to borci tak blbe odvzdusnili a nedoleli, aby stihala litat rucicka z jednoho konce na druhy, to se mi moc nezda... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:20 pm |
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: no pochybuju, ze by pri vymene tesneni ci napousteni chladice mechosi vedomne jebali do cidel. Bud je tam spatny kontakt a tim, ze se o to cidlo zavadilo, se to projevilo nebo je chyba nekde jinde v elektrice. Ale aby to borci tak blbe odvzdusnili a nedoleli, aby stihala litat rucicka z jednoho konce na druhy, to se mi moc nezda... v dnesnom svete ked mechanikov robia kuchary je vsetko mozne.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|