Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Osvětlení SPZ - zlobí |
martanc |
Zaslal: út březen 10, 2009 6:42 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Dar3cek napsal: Tak to teda nevím jestli všechny stary tipy maj sroubek protoze ja to normalka vypácil sroubovakem.....ale tak treba tam byl.. myslim že přes ten šroubek bys to nevyndal, leda bys to rozlámal oni tam spíš montovali to co jim přišlo pod ruku takže to na roku výroby možná záležet nebude |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: út březen 10, 2009 6:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mě to taky nestvítilo a přišel na to až technik na TK ..stane se ... tak jsem to tam hned před nim vyměnil, je to otázka cca 2-3minut |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
Mole 22 |
Zaslal: st březen 11, 2009 12:43 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Dar3cek napsal: Tak to teda nevím jestli všechny stary tipy maj sroubek protoze ja to normalka vypácil sroubovakem.....ale tak treba tam byl..
Zbytečný se dohadovat,píšu jen to,co jsem se dočetl a to co vidím doma...táta na starším typu šroubek má a já na novějším ne |
_________________ Citroën Saxo 1,4i VTS/2001 |
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: st březen 11, 2009 11:40 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak jsem sundal SPZ, rámeček, zevnitř dveří ten plast, odpojil konektory a vyndal. Zjistil jsem že jedno světlo má i urvaný packy tak tam bylo přiblitý nějakým silikonem (tímto děkuji původnímu majiteli že jsem si tak parádě zasral ruce). Tak jsem skočil do servisu a za 98kč jsem koupil nový, u druhýho jsem vyměnil žárovku (nebyl špatnej kontakt ve světle, ale v žárovce - prasklé vlákno... ale když jsem do něj klepnul tak se spojilo a rosvítilo), vše zase zpátky naklapal a našrouboval a OK... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st březen 11, 2009 11:47 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Mole 22 napsal: Dar3cek napsal: Tak to teda nevím jestli všechny stary tipy maj sroubek protoze ja to normalka vypácil sroubovakem.....ale tak treba tam byl..
Zbytečný se dohadovat,píšu jen to,co jsem se dočetl a to co vidím doma...táta na starším typu šroubek má a já na novějším ne já mam taky starší typ a bez šroubku a předešlej ho měl |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|