co takhle si to stříknout sám, myslým že v dnešní době už to moc firem nedělá doba kdy se takhle ošetřovalo ob pár let každý auto je pryč. Prostředků se na to prodává dost
Dělá se to stále. Sám to stříkat nechci, protože je rozdíl, když to stříkají vysokým tlakem, dostane se to pak opravdu všude a nebo když to doma člověk smrká sprejem.
Také pamatuji na doby kdy to vytékalo v autě všude a teď v tom nebude asi žádná změna, protože škvíry jsou všude, ale doba trochu pokročila, takže by to mělo držet na svém místě a tam kde to přeteče se to jednou očistí a hotovo.
Hlavní důvod, proč to chci ošetřit je ten, že auto ještě nerezaví. Mám jej jako první majitel 7let a doufám, že mi bude ještě dalších 7 sloužit. Protože ho mám rád, tak bych rád udělal prevenci. Pozink je fajn, ale není všemocný.
Spodek vozu je OK, ten s ošetřovat nevyplatí. Muselo by se to očistit opravdu řádně, aby na spodku držel nějaký další ochranný nástřik. V minulosti jsem to dělal na starém autě, myslím, že jsem to až tak neodflák, i acetonem jsem čistil a po čase se stejně nástřik místy loupal. To je pak horší než to nechat tak jak to je, protože se ve vzduchových kapsách drží voda.
Jediné kde jsem nalezl u Saxa rez je jak říkáte pod podlahou kufru, v místě kde je rezerva. Byly to drobné nedostatky v místě kde jsou plechy sbodované k sobě, to jsem ošetřil.
Tak ještě jednou otázka zní, zda někdo může doporučit firmu na severu Čech, která provádí ošetření karosérií - stříkání dutin.
Ahoj. Strikal jste nekdo dutiny? Napiste please cim a jakymi otvory jste nastrik aplikovali.
Dostal jsem radu, ze neni spatna smes nafty a benzinu v pomeru 2 dily vyjeteho oleje a jeden dil petroleje. Melo by to hezky vzlinat. Smrdet taky, ale ne nejak enorme dlouho.
Jde mi hlavne o osetreni dutin na spoku vozu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru