punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Pro ty, co zvazuji prevodovku z 1.1

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Pro ty, co zvazuji prevodovku z 1.1

ViktorVTS
Zaslal: čt únor 18, 2010 4:00 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 09. 2009 Příspěvky: 176 Bydliště: Dubňany
Skrbla napsal:
Já když jedu na 5ku 100km/h tak taky točím tak 3200ot a mám seriovou špajzku.

Jo, ale ty mas 16V ten oziva teprve od 4tis takze potencial prevodovky se muze naplnit jeste v dalsich cca 3tisicich otackach. Kdezto u me u 8V to je od 4 tis pomalu hotovo...

Nejakou chvilku to vydrzim na teto mrtvole a pomalu se pustim do repase te origo... Snad nebude uvnitr tak moc po smrti Question

Naposledy upravil ViktorVTS dne čt únor 18, 2010 4:10 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: čt únor 18, 2010 4:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
skrblo ty mas nabusenou 1,6ku ale viktor ma jen 1,4 ku da tam kratkou skrin a divi se ze auto nejede,to je logicke musi autu radne nakladat.ale kdyz zas chce jezdit kolem 2500 ot takze ted uz vi co potrebuje prehodit stali prevod Very Happy

Zaslal: čt únor 18, 2010 11:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
ViktorVTS napsal:
Naskytla se mi moznost mit prevodovku z 1.1 s krasnyma km a za good price tak jsem ji vcera vzal, protoze auto potrebuji. Naivne jsem si myslel, ze auto aspon trosilinku ozije a jen se zmensi max rychlost.

Ale me vts 1.4 s touto prevodovkou uplne umrelo ... akcelerace stoji za prd.... auto toci, ale nejede... na 5st pri 100km/h toci 3200 ot/min (drive jen 2500 ot/min)... maximalku jsem jeste nezkousel, ale typuju tak 140 a bude omezovac.

Proste jsem si nasral do gumaku vsema deseti... Evil or Very Mad

Takze opet prevodovka ven a prehodit aspon staly prevod. Nebo asi sehnat origo co tam ma byt, ale to je nedostatkove zbozi.

Takze kdo chcete jeste davat prevodovku z 1.1 do sveho mazla tak si to rozmyslete...

A jeste mam dotaz.
Musim prehodit i nahon tachometru??? Kdyz ma 1.1 jine kola.

To bude skor asi o pocite, auto ti zrýchluje lepšie ale viac kvaltuješ a kratšie točíš, 1,4tka nič nejde a nikdy nešla preto ten výsledný efekt aj na 120konovom saxe ti to spraví max 0,5s na 1/4míle a to pri s koncovkou okolo 140km/h. čo si akože čakal ? Smile
Choď sa povoziť na nejaký kopec kde si radil so starou skrinou tak 2 a vacsinu si siel na 3 a mal si daleko od max otačok. Chod sa previezt teraz budeš točiť plnu dvojku, trojku po červené, uvidiš že to bude rozdiel. Hned to bude šlapať lepšie. Ale čo sa týka obyčajnej jazdy tak to ti prevodovka nevyrieši Idea Idea Idea Idea Idea Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: