Jen se přidám, asi jste dobře nepochopili otázku bobesw. On se ptal na to, jestli jde k originálnímu centrálu s řídící jednotkou dokoupit a napárovat neoriginální D.O. např. po ztrátě originálního klíčku s ovladačem.
_________________ Můj první Citröen... Saxo 96 1,1i 40kW 3dv.
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 05. 2008Příspěvky: 158Bydliště: Úvaly u Prahy
EiFFeL napsal:
mala prirucka "jak na to" aneb navod k obsluze a strana 9/108 v pdf
odemknout klicem a 2x zmacknout vetsi tlacitko na DO
musim rict ze baterku jsem menil a toto jsem nastesti delat nemusel. nedavno mi ale delali rozvody a kdyz jsem k autu prisel, tak se mi pres DO neodemklo a ani kdyz otevru klicem, tak se neotevrou ostatni dvere ...
a co jsem tak koukal na tu fotku o je tu o kousek vys, tak to nemuzu nikde najit:-) chtel bych zkontrolovat, jestli se mi nekde treba neuklepal dratek...
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 05. 2008Příspěvky: 158Bydliště: Úvaly u Prahy
novy poznatek: kdyz vyndam pojistku uvnitr auta, tu uplne vpravo, tak ve dverich a v palubce cvakne jako by se dvere chtely otevrit, ale nestane se tak.
A jeste jedna vec, samy se mi odemykaji treti (paty) dvere ... zamykam je klicem a po par dnech kdy mi auto stoji pred barakem jsem si jistej tim, ze jsou odemceny
Nejaky tip?
Diky !
p.s. jinak tu ridici jednotku jak je tu vyfocena tam fakt nemam, prolezl jsem to dneska s baterkou, palici jsem mel az u pedalu a neni tam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru