punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - záhadná věc

Autor Zpráva

<  Servis  ~  záhadná věc

villa15
Zaslal: pá březen 11, 2011 6:01 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2011 Příspěvky: 53 Bydliště: Česká republika
EiFFeL napsal:
ale nepovidej, me tam tak sedel pres rok, pak sem to rozdelaval cely tak sem odpojil konektor na tom pazmeku u ventilatoru a na cudlu ho zapojil...

Já jsem udělal asi chybu, že sem to celé vytáhnul a snažím se tam dát jen ten umělej kryt, ten tam logicky nemůže drže Very Happy to jsem to zas vykutil teda Very HappyVery Happy Nemůže se něco stát, když to bude odpojený a ty plíšky se budou dotýkat ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bishboun
Zaslal: st březen 23, 2011 9:30 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
villa15 napsal:
EiFFeL napsal:
jestli to cvaka, tak na stredovym panelu vytahni tlacitko co je na nem ikonka auta s sipkou (vnitrni cirkulace vzduchu) a odpoj ho Wink kdyz cvakani prestane nech to odpojeny bo oprava je celkem draha...

Tak problem vyřešen díky moc...Co s tím teda? Bude klima normalně fungovat?

Takovej problém sem měl taky....jak jsem otočil klíčkem a i poté co jsem nastartoval to vrnělo jak kočka...jako kdyby se něco otáčelo. Tak jsem hledal našel jsem motůrek na přepínání vnitřního okruhu topení (z horní přihrádky). VYndal jsem to a nedalo mi to tak jsem to rozebral. Zjistil jsem že je tam takový zubatý půlkolečko a měl jsem na něm urvanej jeden zoubek....tím pádem moturek neměl doraz (motor se vypíná pokud mu stoupne proud) a pořád se točil a točil a vrrrrrrrrvvrrrrrrrvrrrrrrrrr. Vyčistil jsem to ... zalepil , opravil a krásně to funguje už 4 roky. Záleži jak moc na tom budou ty kolečka uvnitř.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: