No dnes som sa to pokusal rozobrat...
Ta schranka sa zial neda vybrat, da sa iba posunut do lava.
Takze vidiet som nic nevidel, ale ruku som tam dostal,
aj som nasiel ten motorcek. Ale mne sa zdalo ze to je jeden celok
s klimou
Da sa to normalne vybrat a vymenit zvlast ?
Hladal som kenektor, aby som to odpojil, ale iba hmatom som to nenasiel.
Je ten konektor priamo na tom motore ? Z ktorej strany priblizne ?
Nazdar chlapi. Před dvěma lety jsem si Saxo koupil a cvakalo mi to taky. Příčinu už tady někdo zmánil, ale já to zopakuju. Cvakal motorek přepínající vnitřní a vnější okruh ventilátoru. Já jsem to vyřešil tak, že jsem vyndal kastlík co je na palunovce zezhora nad airbagem spolujezdce a pak jsem ten motorek prostě odpojil. 3roubry toho kastlíku jsou zevnitř a na torxy, přístup je blbej, ale když jsem to zvládnul já tak do zvládne každej. Jediná nevíhoda toho odpojení je, že tlačítko okruhu potom neustále svítí (pokud je otočeno zapalování), ale to po pár dnech zhasne a pokud na to nebudete mačkat, zůstane zhasnutý pořád. Na vrakáči ten motorek stojí 1,500 Kč proto, že u Citroenu je cena asi 4.500 Kč. To jsem za to odmítnul dát a nikde jinde jsem ho zatím nesehnal, takže jsem tu klapku jen manuálně přepnul na venek, kastlík jsem vrátil a jezdím tak do teď. Možnost jak to opravit taky je, že si ty ozubený kolečka co jsou uvnitř necháte umotat někde v nářaďovně pokud děláte ve fabrice. Já jsem je ale dřív stratil ... smůla no.
_________________ Rumcajs zahodil žaludovku a místo ní má klíče od VTR
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru