Autor |
Zpráva |
< Servis ~ puknutie z prednej casti |
Toska |
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tomáš Spiššák napsal: lazik napsal: Ja jsem s tim jezdil 2 roky. Pak jsem jednu poloosu musel vymenit, protoze zacla hucet pri jizde. Druhe vesele puka dal a i nejake slalomy a sprinty to zvladlo
Nevyhoda je, ze pokud poloosa praskne tak budes potrebovat odtah.
Myslim, ze to uz patri ku katastrofickym scenarom ako je buracka. Ta poloos je skurvene pevna a stavana na nieco take. Prasknut ti nepraskne. Toho by som sa nebal
Sem si myslel taky...Jedu do krizovatky,prislapnu plyn az zacly piskat gumy a najednou MRD! a bylo po poloose! vytrhlo to ukotveni prevodovky a olej vychcal na asfalt.Poloosa uz toho mela dost a rozvalila se v jednom z tech kloubu.Nestoji to za to,je s tim pak akorat mraky prace a clovek je zbytecne nasranej.Res to hned pokud mas prachy a vymen to.Ja musel nechat varit skrin a dlouho jsem shanel spravnou poloosu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: pá červen 10, 2011 11:00 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Toska napsal: vytrhlo to ukotveni prevodovky a olej vychcal na asfalt....Ja musel nechat varit skrin...
Tohle je teprve katastrofický scénář
Nám kdysi na favoritu taky praskla, ale nic hrozného - bylo to asi 300m od baráku, tak jsme to dotlačili a stačilo ji vyměnit.
Jinak myslím, že při agresivních rozjezdech praskají docela rády, když už mají svoje odsloužené.. když si představíte co musí ty klouby zažívat při takové hrabačce na takové té zvlněná roletě na křižovatce, tak se není čemu divit |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
konry67 |
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:14 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mne to robi tiez a dost ma to sere... kamosovi to robilo na novom peugeot biper, bol s tym v servise a vymenili mu nejake klby za 150 e a prestalo to... ci uz si nato priesiel ywo co to moze praskat??? |
_________________ saxo 1.6 VTR |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: pá říjen 07, 2011 3:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
začni tyčkama stabiku, měnil jsem je a po 20tis km a dělá to zas, Hanzovi S16 to dělá taky. Zkus to a pak jdi dál. Nejjednoduší je, je odpojit a projet se pár metrů a zarejdit, když to nebude lupat, jsou to tyčky |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
konry67 napsal: mne to robi tiez a dost ma to sere... kamosovi to robilo na novom peugeot biper, bol s tym v servise a vymenili mu nejake klby za 150 e a prestalo to... ci uz si nato priesiel ywo co to moze praskat???
u mna poloos.. ale neriesim to zatial... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:11 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|