punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Dorazy tlumicu

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Dorazy tlumicu

gObla
Zaslal: út duben 10, 2012 3:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Skrbla napsal:
gObla napsal:
Brabi napsal:
Na zadku jsem krome tlumicu nic nemenil ani nevim o kolik je presazena torzka ale na pneu 195/40 r14 mam nad gumou 2cm mista

Jaky si prosím tě koupil tlumiče? a ještě jedna otázka měl jsi auto už naloženy a nedřelo to nikde? ( to mám asi špatny tlumiče proto že mám tam 4cm místa ale dkyž naložim lidi tak škrtám moc to klesne )

Jestli auto naložíš a sedne ti na místě tak že drhnou kola, tak si nemyslím že je problém v tlumičích. Buď máš špatnou nápravu, velký kola, nebo špatný ET.

Tlumiče sám o sobě nemá vliv na výšku auta. Samo že se špatnejma tlumičema to půjde víc k dorazu.

Naložim auto jsem na místě auto sedne a je tam mezera mezi kolema karoserií cca 2 cm -> jedu vjedu na nějakej skokanec nebo tak neco a zacne skrtat. Náprava jeste neni na odpis na to jsem se v servisu dívaly hend první , ET mam 15 ... ale asi to bude tim ze disk je siroky 7,5j... nic mene dnes jsem obednal komplet podovozek tak skusim nastavit tuhost no. A když to nepomuže tak ty kola střelim a koupim jiny a mrdat se s tím nebudu, ( ono to je tím že to bylo dřív na VTS a já si myslel že je to cca stejnya ejhle není Sad ) chybama se člověk učí Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: