No jak to začalo dělat mě, tak jsem měl strach jestli tomu něco není a jestli třeba není lambda špatná. Tak jsem jel do Citroenu tady v Olomouci, udělali mi diagnostiku a všechno v pořádku a říkali mi, že ty VTesa to dělají. Ale jestli ti to střílí moc, tak bych zkusil radši tu diagnostiku být tebou. Pro jistotu.
mě to dělá jenom přesně ve 4000ot a jelikož mam ten výfuk docela holej a jezdim s tim tak už rok, tak si nemyslim že by s tim něco bylo, a časy ze sprintů mam pořád stejný a pořád stejně dobrý, nijak to nežere výrazně tak to je snad v pohodě, předpokládám že se ty rány zmírní až tam dám střední tlumič a dám pryč ten obal katu
Zlamos:až to budeš vymlacovat,tak dávej pozor at se toho nenadejcháš je to pěknej humus jedovatej.Jinak až to vymlatíš tak to bude mít takovej plechovej zvuk,na některejch autech takovej ostrej závodáckej a na feliíně co máme v práci to má takovej zvuk prd prd cililink
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru