punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Klic na Kola

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Klic na Kola

martanc
Zaslal: čt únor 08, 2007 5:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
presne tak Very Happy oni to nenastavujou protoze by je to zdrzelo sou radi ze ste co nejdriv pric aby se mohli dal flakat Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trafikant
Zaslal: čt únor 08, 2007 6:05 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Souhlas - je to všecko šlendrián. Před dvouma rokama mě tejden po návštěvě s Feldou v pneuservisu něco rachtalo v zadním kole. Sundám poklici a hele : šroub z kola! Zbývající jsem povolil rukou. Mít tříšroubový Saxo jako teď, nevím, nevím. Věříte pánové, že se ani neomluvili? Ještě se divili "jak je to možný?" div že mě neřekli že jsem si to asi povolil sám. Evil or Very Mad

Zaslal: čt únor 08, 2007 6:21 pm Odpovědět s citátem
trafikant napsal:
Souhlas - je to všecko šlendrián. Před dvouma rokama mě tejden po návštěvě s Feldou v pneuservisu něco rachtalo v zadním kole. Sundám poklici a hele : šroub z kola! Zbývající jsem povolil rukou. Mít tříšroubový Saxo jako teď, nevím, nevím. Věříte pánové, že se ani neomluvili? Ještě se divili "jak je to možný?" div že mě neřekli že jsem si to asi povolil sám. Evil or Very Mad
to si mnel docela stesti ze ti neulitlo kolo Shocked
dyk77
Zaslal: čt únor 08, 2007 8:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Jo 3 dírová kola to znám. S olouchem jsem jel takhle v jednom úseku asi jen 60, když v tom klokt klokt klokt. Zastavil sem tak do 5ti vteřin, kolo drželo na jednom povoleném šroubu a další dva šrouby jsem sbíral za sebou na silnici. Měl jsem v dotahováni 3 šroubů praxi a věděl jsem, že se na to musí dávat bacha, ale stačilo málo, aby šroub špatně sednul do lůžka disku a už to bylo v hajzlu. Kolikrát jsem po dotažení kola raději ještě několikrát po jízdě kontroloval jestli je to OK, ale stalo se.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: pá únor 09, 2007 1:52 pm Odpovědět s citátem
to radsi nebudu kola ani sundavat Very Happy
Max
Zaslal: pá únor 09, 2007 2:02 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek

Tak tímhle povoluju rezervu. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: pá únor 09, 2007 2:16 pm Odpovědět s citátem
tak neco takovyho si taky poridim Very Happy
dyk77
Zaslal: so únor 10, 2007 9:40 am Odpovědět s citátem
Ňákej křivej ten malíček a prapodivně vychýlenej palec Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
trafikant
Zaslal: so únor 10, 2007 10:36 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Je zbytečný ten šroub rezervy utahovat jako prase, normálně by se neměl povolovat, pak stačí utáhnout a povolit třeba mincí - padesátikorunou, nebo nějakým eurem Wink

Zaslal: so únor 10, 2007 1:24 pm Odpovědět s citátem
trafikant napsal:
Je zbytečný ten šroub rezervy utahovat jako prase, normálně by se neměl povolovat, pak stačí utáhnout a povolit třeba mincí - padesátikorunou, nebo nějakým eurem Wink
no to mne nenapadlo tak ja si pridam do kasliku kovovy pade a bude hotovo Very Happy
dyk77
Zaslal: so únor 10, 2007 10:13 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
trafikant napsal:
no to mne nenapadlo tak ja si pridam do kasliku kovovy pade a bude hotovo Very Happy

Bych vás chtěl vidět jak to děláte pajdou Laughing . Když se to pořádně nedotáhne, tak to dělá kravál

Spotřeba CITROEN SAXO
Ghofig
Zaslal: so únor 10, 2007 11:39 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Bez sance to povolit jakoukoliv minci. Myslim, ze tam ta svarena kulatina, co tu kdosi prezentoval bylo nejlepsi reseni. Muzu jen souhlasit s tim, ze kdyz to neni utahle, tak to mlati a v horsim pripade tu rezervu akorat nekde ztratitea kdyz ji dostane do masky ten, co pojede za vama, tak Vam asi moc nepodekuje Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: ne únor 11, 2007 10:58 am Odpovědět s citátem
sezenu si holt neakou kulatinu a porosim tatinka jestli mi to nesvari Very Happy
trafikant
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:53 am Odpovědět s citátem
Zlatíčka - dělám to tak, že levačkou pozdvihnu tu pitomou klec na rezervu a pravačkou prstama dotáhnu v kufru šroub. Nic nerachtá, nic se nepovoluje. Nevím proč v každým druhým příspěvku se tady dělá z prdu mercedes Rolling Eyes

Zaslal: ne únor 11, 2007 11:57 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
trafikant napsal:
Zlatíčka - dělám to tak, že levačkou pozdvihnu tu pitomou klec na rezervu a pravačkou prstama dotáhnu v kufru šroub. Nic nerachtá, nic se nepovoluje. Nevím proč v každým druhým příspěvku se tady dělá z prdu mercedes Rolling Eyes

Protože medvědi jsou luxusní..... Razz
No já to mám tak že jak jsem totálně ukroutil ten origo klíč tak ten zbytek s tou druhou stranou kde je ten bazmek na povolování toho šroubu od rezervy jsem si prostě nechal...takže je zacvaknutý na svém místě jen už se nedá používat na šrouby u kol ale jen na "spuštění" rezervy...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: