Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Zdvihnutie asi tak o 10cm |
Ghofig |
Zaslal: st duben 11, 2007 7:38 pm |
|
|
Site Admin
|
Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
Ty woe to ses teda ale dobrej, pokud by ti na to stacilo auto Mam tam malo mista i na sezeni a ne tak na neco jineho. To tam vubec nejde |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 11, 2007 9:46 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
ghofig napsal: Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
Ty woe to ses teda ale dobrej, pokud by ti na to stacilo auto Mam tam malo mista i na sezeni a ne tak na neco jineho. To tam vubec nejde
No jo Ghofi...když máš čtyřdveřák....ve tří dveřáku to jde parádně když posuneš sedačky dopředu...a poprvadě když nad tím přemýšlím...nevidím problém ani v tvé verzi...musíš být šikovný a snažit se to vymyslet:) |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: st duben 11, 2007 9:50 pm |
|
|
Site Admin
|
Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
Ty woe to ses teda ale dobrej, pokud by ti na to stacilo auto Mam tam malo mista i na sezeni a ne tak na neco jineho. To tam vubec nejde
No jo Ghofi...když máš čtyřdveřák....ve tří dveřáku to jde parádně když posuneš sedačky dopředu...a poprvadě když nad tím přemýšlím...nevidím problém ani v tvé verzi...musíš být šikovný a snažit se to vymyslet:)
Ja jsem narocnej. Mozna by to slo, ale neni nad dostatek prostoru, tak se radsi nesnazit. Az v pripade krize, to nekdy vyzkousim:-) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 11, 2007 10:07 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
No jo Ghofi...když máš čtyřdveřák....ve tří dveřáku to jde parádně když posuneš sedačky dopředu...a poprvadě když nad tím přemýšlím...nevidím problém ani v tvé verzi...musíš být šikovný a snažit se to vymyslet:)
Ja jsem narocnej. Mozna by to slo, ale neni nad dostatek prostoru, tak se radsi nesnazit. Az v pripade krize, to nekdy vyzkousim:-)
Ale honzíku...ty to pořád nechápeš....nejde o nějákou krizi...jde o změnu popřípadě o zpestření výletu např. do zlína na motokáry a podobně |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st duben 11, 2007 10:14 pm |
|
|
|
Jasně v Saxu se dá řádit jedna radost. Horší by bylo, kdyby to na váš přišlo třeba ve Smartu, tam to jde jedině přes přední levej blatník |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 11, 2007 10:25 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st duben 11, 2007 11:55 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
Ja jsem narocnej. Mozna by to slo, ale neni nad dostatek prostoru, tak se radsi nesnazit. Az v pripade krize, to nekdy vyzkousim:-)
Ale honzíku...ty to pořád nechápeš....nejde o nějákou krizi...jde o změnu popřípadě o zpestření výletu např. do zlína na motokáry a podobně
ale ghofi je nato este mladej to chce leta praxe a odrikani ... a mi sedaky z vts v petidvirku nahodou se v saxu divoci lip jak ve facku |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: čt duben 12, 2007 7:53 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
trafikant napsal: Marťas je dyslektik - tak ho ber takovýho, jakej je . My už jsme si zvykl"i".
OK v tom pripade beru svou namitku zpet... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt duben 12, 2007 4:07 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Adler napsal: Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Lukes.2002 napsal: ghofig napsal: Adler napsal: maa skym a nema kde tak musi nekde do lesa a na pole njn jaro je tu
Ale honzíku...ty to pořád nechápeš....nejde o nějákou krizi...jde o změnu popřípadě o zpestření výletu např. do zlína na motokáry a podobně
ale ghofi je nato este mladej to chce leta praxe a odrikani ... a mi sedaky z vts v petidvirku nahodou se v saxu divoci lip jak ve facku tak facko sem jeste nedavno mnel a kdiz ste vinalezavy tak v pohode je tam hodne strohej interier a aspon nic neprekazi a se saxem sem jeste nemel tu cest porovnat ale uz se dela teplo na vejlety do prirody |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: čt duben 12, 2007 6:39 pm |
|
|
|
Lukes.2002 napsal:
myslím, že přes pravej blatník to půjde taky dobře ne? jinak saxíkovy blatníky a kapota (opatrně) to jde taky ale musí být venku hezky a teplo
No jo když je teplo, tak se dá kapota leštit pořád |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: čt duben 12, 2007 7:36 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: čt duben 12, 2007 9:14 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: pá duben 13, 2007 10:22 am |
|
|
Site Admin
|
Haha no kdyz uz se to resi, tak mam jeste feliciji, ze? Tam je mista kazdopadne mnohem vic. Jinak na blatniky a kapotu bacha. Saxo je docela mekke, tak at to nepomackate. Radeji vozte deku. To je pohodlnejsi:-)
A taky jsem nerekl, ze to v Saxu nejde. Jen jsem rekl, ze je tam malo mista a nestezujte si, ze jsem mladej. Adam ma co kecat Hlavne, ze on je starej fotr |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: pá duben 13, 2007 11:20 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ghofig napsal: Haha no kdyz uz se to resi, tak mam jeste feliciji, ze? Tam je mista kazdopadne mnohem vic. Jinak na blatniky a kapotu bacha. Saxo je docela mekke, tak at to nepomackate. Radeji vozte deku. To je pohodlnejsi:-)
A taky jsem nerekl, ze to v Saxu nejde. Jen jsem rekl, ze je tam malo mista a nestezujte si, ze jsem mladej. Adam ma co kecat Hlavne, ze on je starej fotr
Takze doporucujes pokaldat na kapotu zeny do 50kg? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: pá duben 13, 2007 11:25 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Bez deky je 50 akorát. Sdekou bych risknul tak 55. Hlavně bacha na lokty a tak. To je bak ďolík raz dva. |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
|