punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Disky na Saxo

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Disky na Saxo

ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 7:17 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Sparco900 napsal:
Ved mna uz das 5krat stopli fizli a na kolesa a folie ani nepozreli ale dali mi raz pokutu za pasy Laughing Laughing Laughing aj ked newiem co mi mozu spravit ked nemam to zapisane v TP Mr. Green

Folie mam certifikovane, o tie sa nebojim... Very Happy no ved vam dam vediet po prvej kontrole... Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Sparco900
Zaslal: út únor 05, 2008 7:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
No ved to aj ja mam knim certifikat ale ze sa ani neopitali na folie a na kolesa Laughing no ale som rad... zimne mam take ake maju byt ale letne su 195/50 R15 a mam zapisane 185/65 R14 dufam ze mi kvoli tomu nezoberu TP Crying or Very sad
skokan
Zaslal: út únor 05, 2008 7:26 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Sparco, mal by si si to osetrit ... fizli su svine a teraz budu este vacsie. Ja mam nastastie v papieroch 195x45x15", ktore aj mam nahodene, tak aspon s tymto si hlavu nerobim.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Sparco900
Zaslal: út únor 05, 2008 7:31 pm Odpovědět s citátem
skokan. Ale to asi musim ist do citronu abo daco a potom na policiu dat zapisat ne? Rolling Eyes
ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 8:15 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
mne len nejde do hlavy, ako je mozne, ze 15 ludi s tym istym autom ma v TP zapisanych 15 roznych rozmerov... (15 je len na ilustraciu) ako je toto mozne... ved ak ma budu chciet pokutovat, tak dotiahnem niekoho kto ma rovnake auto a ma tam napisany rozmer taky ake mam ja pneumatiky a je po probleme.. Laughing vazne netusim kde udelali soudruzi z NDR chybu Laughing prepacte bratia cesi... Very Happy Very Happy ak mi toto niekto vysvetli ma u mna pivo... Shocked
skokan
Zaslal: út únor 05, 2008 8:24 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
no ja tam mam origo Saxo kola a su to 15", takze je samozrejme ze ich mam aj v papieroch. Myslim si ze sa to da bud na STK alebo niekde na dopravnom nechat dioplnit podla udajov od vyrobcu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 8:27 pm Odpovědět s citátem
skokan napsal:
no ja tam mam origo Saxo kola a su to 15", takze je samozrejme ze ich mam aj v papieroch. Myslim si ze sa to da bud na STK alebo niekde na dopravnom nechat dioplnit podla udajov od vyrobcu.

len treba zohnat tie udaje od vyrobcu.. sialena vec je toto pre mna...
gordon SVK
Zaslal: út únor 05, 2008 8:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
skusim sa na to opytat ked mi budu davat dokopi sago.bo tiez potrebujem zapisat 185/55 a v Tp mam len 165 Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 8:34 pm Odpovědět s citátem
gordon SVK napsal:
skusim sa na to opytat ked mi budu davat dokopi sago.bo tiez potrebujem zapisat 185/55 a v Tp mam len 165 Confused

presne to potrebujem aj ja.. tak potom posli SZ... budem rad...
Sparco900
Zaslal: út únor 05, 2008 8:35 pm Odpovědět s citátem
tak bol by som aj ja rad keby si aj mne napisal ako sa zapise Wink
gordon SVK
Zaslal: út únor 05, 2008 8:36 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Very Happy ok skus mi napisat v nedelu keby som zabudol nahodou Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 8:41 pm Odpovědět s citátem
gordon SVK napsal:
Very Happy ok skus mi napisat v nedelu keby som zabudol nahodou Very Happy

OK, pokusim sa... Wink
ywo
Zaslal: út únor 05, 2008 8:53 pm Odpovědět s citátem
gordon SVK napsal:

tak to hod tu na forum pre vsetkych.... mozes aj to tohto topicu ked uz to tu riesime...
Majo
Zaslal: st únor 06, 2008 10:10 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
chalani, tak vela stastia.. miro chcel volakedy zapisat iny rozmer, sak sa ho opytajte ako dopadol v citroenoch Evil or Very Mad asi tak jak ja.. Rolling Eyes
..a s tymi zelenymi.. daju ti pokutu, zoberu technicak, ono ked si nechas origo doma, potom prezujes, tak ti musia tp vratit, ale zatial som to na vlastnej kozi nevyskusal (vdaka bohu) ake su s tym problemy potom ... len ked stretnes nejakych mamlasov ako ja, ze prva otazka certifikat od folii, druha si prilozil tp k pneumatike ci sedi rozmer...
..a hlavne ide o poistovnu.. nedaju ti ani prd, sa vyhovoria ze si mal nepovoleny rozmer.. opytajte sa InO-a ako dopadol, je tu taka tema, alebo si to pohladajte.. kamos mu rozbil auto...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ywo
Zaslal: st únor 06, 2008 10:18 am Odpovědět s citátem
Majo napsal:
chalani, tak vela stastia.. miro chcel volakedy zapisat iny rozmer, sak sa ho opytajte ako dopadol v citroenoch Evil or Very Mad asi tak jak ja.. Rolling Eyes
..a s tymi zelenymi.. daju ti pokutu, zoberu technicak, ono ked si nechas origo doma, potom prezujes, tak ti musia tp vratit, ale zatial som to na vlastnej kozi nevyskusal (vdaka bohu) ake su s tym problemy potom ... len ked stretnes nejakych mamlasov ako ja, ze prva otazka certifikat od folii, druha si prilozil tp k pneumatike ci sedi rozmer...
..a hlavne ide o poistovnu.. nedaju ti ani prd, sa vyhovoria ze si mal nepovoleny rozmer.. opytajte sa InO-a ako dopadol, je tu taka tema, alebo si to pohladajte.. kamos mu rozbil auto...

nestras... Rolling Eyes ale jednu vec mi este nikto neobjasnil.. ako je mozne ze kazdy z nas ma v TP napisane nieco ine? snad sa tie auta vyrabaju pod jednou znackou... tak by mali mat rovnake udaje v TP...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: