Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Saxo neštartuje |
GofoNR |
Zaslal: pá červen 06, 2008 9:40 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Takže saxo už zasa funguje. Oprava ma vyšla na 2500Sk. A problem bol v kabloch od konektora kde sa pripaja počitač. Takže diagnostika Citroenu že na 99% je zla riadiaca je nezmysel. Ušetril som peknu kopu prachov a do Citroenu už auto asi nedam nikdy |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: pá červen 06, 2008 10:10 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to je super
..inak k tym fuserom.. rozmyslam ze z nalepky saxoklubu dam prec znak citroenu, to je katastrofa.. |
|
martanc |
Zaslal: pá červen 06, 2008 5:45 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
GofoNR napsal: Takže saxo už zasa funguje. Oprava ma vyšla na 2500Sk. A problem bol v kabloch od konektora kde sa pripaja počitač. Takže diagnostika Citroenu že na 99% je zla riadiaca je nezmysel. Ušetril som peknu kopu prachov a do Citroenu už auto asi nedam nikdy no tak to si měl štestí že to dopadlo aspoň takhle, jinak na tom je vydět odbornost pracovníků citroenu připojí na PC ani neotevřou kapotu a začnou diktovat částky co všechno se bude měnit |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: pá červen 06, 2008 5:55 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
neni servis ako servis ....je to o ludoch a nie o znacke |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červen 06, 2008 6:27 pm |
|
|
|
skokan napsal: neni servis ako servis ....je to o ludoch a nie o znacke jj to je pravda ale vetšinou ve značkovejch servisech dělají zajímavý mechanici, neni nad malej servis kdy mechanik je zároveň majitel a snaží se dělat poctivou práci aby se mu vracely zákazníci a aby si dělal dobrou reklamu o tohle se nikdy zaměstnanci velkejch servisu starat nebudou protože ty mají mzdu jistou |
|
Návrat nahoru |
|
GofoNR |
Zaslal: pá červen 06, 2008 6:32 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Netvrdím že sa v Citroene na auto nepozreli mali ho tam 10dni.Ale začali ho robiť po 3dnoch a čudujem sa že chcu objednať taku drahu vec ked ani neni zla. U tích chalanov to auto spravili za 3dni aj ked im to dalo zabrat najsť zavadu ale som rad že ma to vyšlo o dosť menej |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červen 06, 2008 7:00 pm |
|
|
|
GofoNR napsal: Netvrdím že sa v Citroene na auto nepozreli mali ho tam 10dni.Ale začali ho robiť po 3dnoch a čudujem sa že chcu objednať taku drahu vec ked ani neni zla. U tích chalanov to auto spravili za 3dni aj ked im to dalo zabrat najsť zavadu ale som rad že ma to vyšlo o dosť menej jj to se ti nedivím já bych byl taky rád. Oproti nové ECU si ušetřil dost |
|
Návrat nahoru |
|
GofoNR |
Zaslal: st červen 11, 2008 7:37 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Dnes som opat ostal stat na pumpe a musel som biť odtiahnutí ja už važne neviem čo s tím autom je |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červen 11, 2008 7:54 pm |
|
|
|
GofoNR napsal: Dnes som opat ostal stat na pumpe a musel som biť odtiahnutí ja už važne neviem čo s tím autom je no tak to je něaká záhada, aby to nakonec opravdu nebyla ta ECU nechci strašit ale skoro to tak vypadá |
|
Návrat nahoru |
|
GofoNR |
Zaslal: st červen 11, 2008 7:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No dufam že nie.Zaujimave je že sa to stalo zase ako som natankoval.Už včera my svietila kontrolka benzinu ale ručička bola vyššie a dnes ked som natankoval tak uplne cela pristrojovka zblbnuta.Predtím ked sa my to stalo prví krat som tiež tankoval.Ja neviem ako to môže ovplivniť benzín |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červen 11, 2008 8:30 pm |
|
|
|
no benzín aby ovlivnil elektriku jediný spojení s nádrží má tak maximálně palivový čerpadlo a nebo plovák ale že by to ovlivnilo cely auto, jedině že by zlobylo palivovy čerpadlo ale to by auto sice nejelo ale elektriku by to neovlivnilo tak nevim |
|
Návrat nahoru |
|
GofoNR |
Zaslal: st červen 11, 2008 8:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja už len tak nahlas uvažujem.Možno je to nahoda ale stalo sa my to 2x po tom čo som tankoval.Ale tiež my to nejako nedava zmysel |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červen 11, 2008 8:45 pm |
|
|
|
GofoNR napsal: Ja už len tak nahlas uvažujem.Možno je to nahoda ale stalo sa my to 2x po tom čo som tankoval.Ale tiež my to nejako nedava zmysel já sem právě taky nahlas uvažoval ale asi sem byl úplně mymo |
|
Návrat nahoru |
|
GofoNR |
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:43 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Hladal som niečo podobne na internete a chalan mal zle palivové relé.Samozrejme to nemusí byť môj problem ja len či neviete kde sa to relé nachadza,pripadne niečo viac o tom |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:49 pm |
|
|
|
GofoNR napsal: Hladal som niečo podobne na internete a chalan mal zle palivové relé.Samozrejme to nemusí byť môj problem ja len či neviete kde sa to relé nachadza,pripadne niečo viac o tom no relé by se mohlo nacházet buď pod palubkou a nebo u motoru v tý krabičce na pravý straně |
|
Návrat nahoru |
|
|