FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
ja se chystam 30.3. do humpolce - uz jsem objednan... jaky sou zkusenosti z tama?? co sem nasel tady na foru tak celkem pozitivni... ale rad bych kdyby se vyjadril nekdo kdo ma na repasu od nich najezdino uz par tisic km...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Tak ale k samotné opravě-to GTI me stale v něčem překvapuje konkretne tim jak je na nem vse jinak nez ma "normalni" 106.....Ve 12hodin jsem přišel natěsen ze je vse opraveno a jak ma byt.Kdyz jsem zjistil ze se k tomu autu jeste nedostali byl jsem dost rozladěný a nastvany....Jeden pán me říká at jdu jeste na kafe.No domluvil jsem se ze počkám u nich v kanclu Tam seděl pan majitel dal jsem se s nim do řeči a je to super chlápek.Kdyz jsem mu rekl ze jsem předvoj z peugeot klubu tak se v dílně hned začalo pracovat na mém autě.Dokonce jsem se mohl i divat takze uz vim jak na to-sice jen teorie ale dobry..Kdyz bylo vse dole tak k mému úžasu dostávám informaci ze vse je v poradku a ze repase neni potřeba.dost me to překvapilo protože zvuky co to dělalo při jízdě byly dost strasny.No a tady je změna oproti normalni 106.Tužší torozni tyč dělá své a mel jsem výmlaceny takovy 2mm drážky které dělaly vsechny ty pazvuky atd-proste kov na kov.sada gumového obložení to napravila:-)a vse funguje jak ma.jeste jsem si nechal o 2 cm zadek snížit a jel jsem domu šťastný protoze misto 6tisic to bylo jen lehce pres tisic korun.Tento servis at na začátku to nevypada nic moc tak jsou to odborníci a muzu jen doporučit;-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru