Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vymena dielov prednej napravy-help |
Joshua |
Zaslal: st květen 13, 2009 8:25 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
hmm fajnovo, tie poloosi by som asi aj ja mal vymenit... ehm, ale statnice a potom co bude, treba money... |
_________________ by Joshua
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:59 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
TO HOLOUBAR: pocuj v akom servise si bol? potrebujem si to uz dat vymenit a v normalnych serioznych servisoch nemaju cas, a ostatneych neriesim... |
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:46 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Joshua napsal: TO HOLOUBAR: pocuj v akom servise si bol? potrebujem si to uz dat vymenit a v normalnych serioznych servisoch nemaju cas, a ostatneych neriesim... Ja chodim do Citroenu do Kostan nad Turcom ( este musim) a som max spokojny. To co u inych na zaruku neslo tam v poho. Len treba sa bavit priamo s veducim servisu p. Šalamonom. Ti dvaja primaci technici tam su curaci, ktory nic nevedia. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Holubar |
Zaslal: ne květen 17, 2009 3:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja som to dal spravit u nas v Blatnom. Najprv som siel do Kaplnej, ale tam, ze chcu tusim 20 € na hodinu a ked som im povedal, co treba, tak ze nevie kolko, ale ze to je aj na viac ako den, tak som sa dohodol radsej tu u nas, hned mi povedal, ze mi to spravi do stovky, ale potom sa objavil este ten problem s vyfukom a bolo treba nastavit aj svetla, tak vypytal 150. Ale som spokojny, spravil som na tom zatial nejak 200 km a ide to fajn. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: st květen 20, 2009 6:22 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tam v blatnom robia aj geometriu??? |
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
Holubar |
Zaslal: st květen 20, 2009 6:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ano, to bral ako samozrejmost, ze mi ju nastavi. A je to aj dost citit. Predtym vyrazne tahalo do strany, teraz ide paradne rovno.
Ale ak by si sa tam chystal, dohodni si s nim cenu aspon orientacne dopredu, nech ho nechyti zachvat chamtivosti a neryzoval na tebe.
Moj otec ma nanho tazke srdce, lebo za to ze vybavil STK zobral 130 €, pri com na aute nebolo treba nic robit. Ale ja som bol s cenou spokojny |
|
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:19 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
jj dikes moc |
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
aj mna caka takato posledna oprava, len mi nejde do hlavy, preco sa musia menit aj ramena. to je v nich nieco zalisovane? neviem, pytam sa... a ten haynesov manual mi moc nepomohol |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:22 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ramena se menit nemusi, ale je spousta lenivych automechaniku, kterym se nechce vylisovavat ten cep, tak radsi vymeni cele rameno. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: ramena se menit nemusi, ale je spousta lenivych automechaniku, kterym se nechce vylisovavat ten cep, tak radsi vymeni cele rameno.
aha, takze zrada..
a ak to mam mat zrekapitulovane tak hlavne potrebujem: 2ks spodnych capov, 2ks gulovych capov ,2ks tyciek stabilizatoru a ten axialny cap ci co? |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ: tak sem teď o prázdninách na dílně u kámoše ktere má s jeho tátou dílnu. a měnily jsme ramena na 106tce 1.1 nebo jakej obsah.no prostě normální 106tka. a museli jsme měnit celý ramena. a ten kámoš mi to vysvětloval e to prostě nejde. a potom jsme koukaly na moje saxo jestli je tam tyčka stabilizátoru nebo ne. a já jí tam na štěstí mam. takže i výměna čepu bude levnější než celý rameno u tý 106tky. a oni 2 nejsou zrovna lenivý. takže si nemyslim že by mi řikaly že to nejde kdž by to šlo. ale možná se všichni mýlíme nevim no. každopádně mě to taky čeká. teda je toho víc. čepy, těsnění pod hlavou, výměna oleje a vyčištění motoru po tom oleji co tam byl, těsnění víka ventilů a tak |
_________________ WWW.FIRETYRE.7X.CZ
Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kurenadvore: na VTS se ramena měnit nemusí |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:51 pm |
|
|
|
ja samozrejmne myslim k kureho otazce, ale to nic nemeni na tom, ze nevidim duvod, proc by se musely u slabsich menit cele ramena... Princip je uplne stejny - sunda se rameno, stary cep se vyboucha a zalisuje se tam novy. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: út červenec 28, 2009 4:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo aha. tak to je moje nepozornost. ale z nějakýho důvodu jo. a když tam ten kámoš dělá motory že je přehazuje, vyndá písty překroužkuje je tak nevidim důvod proč by měnil celý rameno když by to šlo já se ho schválně zeptam a on mi to ještě vysvětlí a ukáže na těch ramenech co měnil |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:01 pm |
|
|
|
kurenadvore napsal: MrChodnyCZ napsal: ramena se menit nemusi, ale je spousta lenivych automechaniku, kterym se nechce vylisovavat ten cep, tak radsi vymeni cele rameno.
aha, takze zrada..
a ak to mam mat zrekapitulovane tak hlavne potrebujem: 2ks spodnych capov, 2ks gulovych capov ,2ks tyciek stabilizatoru a ten axialny cap ci co? ja som to menil,teda okrem axialneho capu a cwna necelych 120€...pokial ten axialni cap neni po smrti,tak ho menit nemusis |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
|