punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vymena dielov prednej napravy-help

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vymena dielov prednej napravy-help

Joshua
Zaslal: st květen 13, 2009 8:25 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 28. 02. 2008 Příspěvky: 311 Bydliště: Martin, SK
hmm fajnovo, tie poloosi by som asi aj ja mal vymenit... ehm, ale statnice a potom co bude, treba money... Laughing Cool

Joshua
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:59 am Odpovědět s citátem
TO HOLOUBAR: pocuj v akom servise si bol? potrebujem si to uz dat vymenit a v normalnych serioznych servisoch nemaju cas, a ostatneych neriesim... Question

lakinooo
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:46 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Joshua napsal:
TO HOLOUBAR: pocuj v akom servise si bol? potrebujem si to uz dat vymenit a v normalnych serioznych servisoch nemaju cas, a ostatneych neriesim... Question
Ja chodim do Citroenu do Kostan nad Turcom ( este musim) a som max spokojny. To co u inych na zaruku neslo tam v poho. Len treba sa bavit priamo s veducim servisu p. Šalamonom. Ti dvaja primaci technici tam su curaci, ktory nic nevedia.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Holubar
Zaslal: ne květen 17, 2009 3:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 04. 2009 Příspěvky: 37 Bydliště: Blatne
Ja som to dal spravit u nas v Blatnom. Najprv som siel do Kaplnej, ale tam, ze chcu tusim 20 € na hodinu a ked som im povedal, co treba, tak ze nevie kolko, ale ze to je aj na viac ako den, tak som sa dohodol radsej tu u nas, hned mi povedal, ze mi to spravi do stovky, ale potom sa objavil este ten problem s vyfukom a bolo treba nastavit aj svetla, tak vypytal 150. Ale som spokojny, spravil som na tom zatial nejak 200 km a ide to fajn.
Joshua
Zaslal: st květen 20, 2009 6:22 pm Odpovědět s citátem
tam v blatnom robia aj geometriu???

Holubar
Zaslal: st květen 20, 2009 6:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 04. 2009 Příspěvky: 37 Bydliště: Blatne
Ano, to bral ako samozrejmost, ze mi ju nastavi. A je to aj dost citit. Predtym vyrazne tahalo do strany, teraz ide paradne rovno.

Ale ak by si sa tam chystal, dohodni si s nim cenu aspon orientacne dopredu, nech ho nechyti zachvat chamtivosti a neryzoval na tebe.

Moj otec ma nanho tazke srdce, lebo za to ze vybavil STK zobral 130 €, pri com na aute nebolo treba nic robit. Ale ja som bol s cenou spokojny
Joshua
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:19 pm Odpovědět s citátem
jj dikes moc Wink

kurenadvore
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:21 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
aj mna caka takato posledna oprava, len mi nejde do hlavy, preco sa musia menit aj ramena. to je v nich nieco zalisovane? neviem, pytam sa... a ten haynesov manual mi moc nepomohol Embarassed Wink

MrChodnyCZ
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:22 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
ramena se menit nemusi, ale je spousta lenivych automechaniku, kterym se nechce vylisovavat ten cep, tak radsi vymeni cele rameno.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kurenadvore
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:30 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
MrChodnyCZ napsal:
ramena se menit nemusi, ale je spousta lenivych automechaniku, kterym se nechce vylisovavat ten cep, tak radsi vymeni cele rameno.

aha, takze zrada..

a ak to mam mat zrekapitulovane tak hlavne potrebujem: 2ks spodnych capov, 2ks gulovych capov ,2ks tyciek stabilizatoru a ten axialny cap ci co?

Ondrej133
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
MrChodnyCZ: tak sem teď o prázdninách na dílně u kámoše ktere má s jeho tátou dílnu. a měnily jsme ramena na 106tce 1.1 nebo jakej obsah.no prostě normální 106tka. a museli jsme měnit celý ramena. a ten kámoš mi to vysvětloval e to prostě nejde. a potom jsme koukaly na moje saxo jestli je tam tyčka stabilizátoru nebo ne. a já jí tam na štěstí mam. takže i výměna čepu bude levnější než celý rameno u tý 106tky. a oni 2 nejsou zrovna lenivý. takže si nemyslim že by mi řikaly že to nejde kdž by to šlo. ale možná se všichni mýlíme Smile nevim no. každopádně mě to taky čeká. teda je toho víc. čepy, těsnění pod hlavou, výměna oleje a vyčištění motoru po tom oleji co tam byl, těsnění víka ventilů a tak

Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ondrej133
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:40 pm Odpovědět s citátem
kurenadvore: na VTS se ramena měnit nemusí

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
MrChodnyCZ
Zaslal: út červenec 28, 2009 3:51 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
ja samozrejmne myslim k kureho otazce, ale to nic nemeni na tom, ze nevidim duvod, proc by se musely u slabsich menit cele ramena... Princip je uplne stejny - sunda se rameno, stary cep se vyboucha a zalisuje se tam novy.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ondrej133
Zaslal: út červenec 28, 2009 4:06 pm Odpovědět s citátem
jo aha. tak to je moje nepozornost. ale z nějakýho důvodu jo. a když tam ten kámoš dělá motory že je přehazuje, vyndá písty překroužkuje je tak nevidim důvod proč by měnil celý rameno když by to šlo Smile já se ho schválně zeptam a on mi to ještě vysvětlí a ukáže na těch ramenech co měnil

vtsko
Zaslal: út červenec 28, 2009 9:01 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
kurenadvore napsal:
MrChodnyCZ napsal:

aha, takze zrada..

a ak to mam mat zrekapitulovane tak hlavne potrebujem: 2ks spodnych capov, 2ks gulovych capov ,2ks tyciek stabilizatoru a ten axialny cap ci co?
ja som to menil,teda okrem axialneho capu a cwna necelych 120€...pokial ten axialni cap neni po smrti,tak ho menit nemusis

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: