Tak už na mě také došlo. Relé co spíná blinkry se zbláznilo, cvakalo každou chvilku, i když směrovky nesvítily. Vizuelní kontrolou jsem na relé nezjistil nic špatného, pak jsem si ale všiml, že páčka na přepínání blinkrů je extrémě citlivá a když jsem se jí jen dotkl, relé začalo bláznit.
Páčku jsem koupil novou. V Autokelly za bezmála 3.500 rozhodně ne, ale tu samou od FEBI měli na autodíly.cz za polovic a to už šlo .. http://www.autodilycz.cz/zbozi/vypinac-blinkru-fb-17947/121091/
Páčku jsem vyměnil, postup je tu již popsán, a tu starou jsem rozebral. No nevím jestli je hlavní důvod poruchy obroušený kontakt ( zmiňovaná kulička ) , mě to připadá, že větší neplechu tam nadělaly kovové piliny z něj a vazelína na kterou se nachytaly. Pak se mohla dělat vodivá cesta a relé cvakalo i bez přepnuté páčky, ale důvod může být i jiný.
Každopádně nová páčka je good, závada odstraněna. Na Aukru tu samou, novou prodává v Novém Boru maník za 400,- Kč a nabízí osobní předání, takže to asi podfuk nebude, můžete to prubnout
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru