Autor |
Zpráva |
|
sax sax |
Zaslal: čt únor 16, 2012 6:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jj kopce jsou většinou rovný jak okruhy ale např. Zbraslav, kde se teda už asi nejezdí byla tak rozbitá že to kluci co jezdí rally srovnávali právě s tratěma uskákané česke rychlostní zkoušky a taky tam auta s okruhovým/kopcovým podvozkem nejvíce odpadávali. |
|
|
Návrat nahoru |
|
randymp3 |
Zaslal: ne únor 19, 2012 3:15 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
stejnej případ jako já ...taky jsem musel z renovovat podvozek,taky s ním jezdím každý den do práce,měl jsem stejnej plán..koupit tlumiče monroe reflex a nějaký snížený pružiny...pak jsem zjistil,že originální tlumiče můžeš snížit jenom o 30mm a to se mi nelíbilo..furt bych to měl jako off-road ...pak jsem to nějak projížděl a spočítal jsem,že komplet originál by vyšel dráž než sportovní,teď si jezdím na dvoučinném KW -55mm podvozku...při rychlé jízdě je pravda dost tvrdej,ale jinak i překvapivě měkkej ... Starline určitě nebrad ...pak jsem tam viděl,že by jsi chtěl buď JOM podvozek nebo AP Sportfahrtwerke...u JOMU nevím,ale AP určo taky ne..předtím jsem ho chtěl na audinu a dost se vraceli kvůli reklamaci :/ ...takže držím palce za správný výběr ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:25 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ja musel bohužel dát ruce od podvozku pryč prozatím protože tak mám zavažnější problémy. ale co se týče snižení max tech 30mm na origo tlumiče tak by mě to asi možna stačilo protože mam 16"kola + 40 profil gumy a chci tam nechat nějakou rezervu pro kola kdyby něco protože je pak ještě chci hodit na podložky aby to bylo nejako zaroven s plastama. ale časem až pořešim technickej stav auta tak začnu rvát prachy do pořádnýho podvozku. Ale říkám plánu je hodně peněz málo, zatím teda na 2 mesíce protože musím vratít dědovy ještě 10 000 který mi pujčil a na auto |
|
|
Návrat nahoru |
|
randymp3 |
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: ne únor 19, 2012 12:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
randymp3 napsal: Dan HKS napsal: no ja musel bohužel dát ruce od podvozku pryč prozatím protože tak mám zavažnější problémy. ale co se týče snižení max tech 30mm na origo tlumiče tak by mě to asi možna stačilo protože mam 16"kola + 40 profil gumy a chci tam nechat nějakou rezervu pro kola kdyby něco protože je pak ještě chci hodit na podložky aby to bylo nejako zaroven s plastama. ale časem až pořešim technickej stav auta tak začnu rvát prachy do pořádnýho podvozku. Ale říkám plánu je hodně peněz málo, zatím teda na 2 mesíce protože musím vratít dědovy ještě 10 000 který mi pujčil a na auto
...taky jsem si půjčoval,když jsem ho kupoval...na 16" to musí vypadat dobře...já tam mám origo rally 14 plech obutý na 185/50 a super...co se týče podložek,tak bych je chtěl jenom na zadek,ale jak jsem to obcházel,tak bohužel budu muset tu prdel trochu zvýšit,nebo dát silnější tozku,jinak při rychlejší jízdě s větším propružením utrhnu lem ... těch 30 je optimal...nemusíš se bát ani obrubníků ...já už beru lízátko
no asi to tak bude prostě koupim ty jak si psal ty monroe a pružiny - 30mm a vzadu natočím torzku tak aby to dalo -30 mm zhurba a zatím se tím zabejvat nebudu |
|
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:53 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
rozumné řešení |
_________________ Peugeot 205 Maxi Kit
Citroen Saxo 1.6 16 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: ne únor 19, 2012 3:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Adam6688 napsal: to nevim jak u vás, ale u nás teda aspoň co já byl na vrchách tak je to vždy krásně rovná silnice v super stavu, smetáčkama vymetená od pořadatelů, auta tvrdé jak beton s minimální světlou výškou...... neumím si představit takovou F3000 na trošku rozbitém asfaltu, to by byl tanec
No jak kde jsou rovne slinice, na vrchach to neni uplne tankodrom, ale kdyz to srovnas s okruhem, tak ty tlumice mekkci byt musi, je tam proste vic nerovnosti, ikdyz je to vymetený . Formule tam držej ale stejne to s nima občas pekně mlátí a hodně aut na některých tratích škrtá často podvozkem. Samozřejmě rally je tankodrom |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: čt duben 04, 2013 5:29 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
lidi mohl by mi někdo nějak poradit, prostě chci snížit předek o 30mm, závodit nechci (možná občas nějakej slalom ze srandy, ale nic drastickýho) hlavně aby to bylo dole a nezhoršily se mi jízdní vlastnosti, aby to běhalo tak jako origoš nastavení? co koupit? Stačí pořídit originál nový tlumiče (nebo tam nechat ty co tam mam teď taky origoš) a stačí jen pořídit snížený pružiny? kdybyste mi někdo napsal nejlevnější a nejlepší variantu jak to dát dolu, zadek už snížím potom k tomu... |
|
troskalp |
Zaslal: čt duben 04, 2013 6:30 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Podivej se na nějaké pružiny -30mm a mas.ja mel origo tlumice jen snížené sparco pruziny a sedelo jak pribite jak na 14kach tak i na 15kach |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: út květen 21, 2013 10:55 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
lidi, jaký máte zkušenosti s tim ta technix? -30mm ? pevnej
chci jen aby to bylo níž, nejezdim žádný soutěže, občas nějakej sranda slalom, ale nechci zas aby to mlátilo jak blázen...nebylo by lepší koupit origo tlumiče nový a sehnat snížený pružiny -30mm? |
|
bossoVTS |
Zaslal: út květen 21, 2013 11:50 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
z vlastnej skúsenosti neviem ale kamarát dal ten TA technik na 106-ku a vraj je to na hovno je to vraj strašne tvrdé a auto na tom len tak poskakuje...potom dal originál tmiče bilstein a pružiny eibach -30mm a je to to vraj paráda....ja mám tiež tlmiče bilstein - plyn ale zatial bez znížených pružín a auto sedí pekne. Ale pružiny tiež budem riešiť asi tie Eibach. šiel by som možno touto cestou - odskúšané |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: út květen 21, 2013 12:34 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |