MĚ ASI JEBNE OMG JAK SEM KOUPIL SAXO MEL SEM TO U KAMOSE CO MÁ DILNU A RIKAL ZE TEN PODVOZEK JE NEJAKA SHIT ZNAČKA ZE TO MÁM VYHODIT ZE PREJ je to neco z ebey bez značky atd sem na to dneska koukal a je nebo spíš byl tam podvozek weitec no a tak se chci zeptat jak je na tom weitec o proti comu apexu ve srovnání ?? jo a asi bych mel na prodej pruziny weitec teda protože to bylo už moc nizko... fakt si nedovedu odhadnout o kolik to bylo dole ale bylo to tak no .. cák až cák a půl nad kolem ..ten weitec byl sice tvrdej jak kamen ale sedelo to jako že fakt dobře no tak jestli to nekdo muže srovnat s tím apexem
BenzyL tam mel pruziny Weitec -45 (zelene) a zlute Koni tlumice s nastavenim tuhosti, takze celkem dobry setup. Pokud to neni nejak na sracku, nechal bych to tam a nehrabal na to. Pokud potrebujes jit o neco vys, kup tady na foru jete Eibachy pruziny a musi to byt ok.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
ted sem taky cetl ale ty tlumice sou právě už celkem hotovy... tak koupím asi komplet od toho weitecu tlumice a jebnu tam ty pruziny co tam byly jen doufám že to neohlodá podběhy..
ze by zvladl oddelat tlumice za tri roky, zvlast kdyz s tim moc nejezdil, se mi moc nezda. Jak vis, ze byly nahovno?
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
jeden trochu tece a po nem to mel jeden takovej ... no když sem to kupoval bylo tostoceny atd atd a jeden je trochu vyteklej protože sem to musel dát nahoru páč sem tam narval podběhy a jak to bylo dole tak tam by se nevešli podběhy a ted sem jezdil defakto tak 7tis na tech tlumicíxh na origu pružinách a to jim taky mysdlim moc nepřispělo...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru