Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ vyfuk Remus UNI. Jaky? Video |
Hassan_B |
Zaslal: ne únor 18, 2007 5:59 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tak to je teda jeste uplny prd mne hucel hodne zezacatku, pak se nejak uklidnil a huci akorat neprijemne kdyz jedu do tahlejsiho kopce tak 2-3tisice otacek,ale tohle mi zni jako bys ani zadny ladak nemel. jinak tenhle remus jsem puvodne chtel taky, meli jsme ho na prodejne, pak si ho vzal kluk na mazdu 323 |
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: po únor 19, 2007 8:04 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Adler napsal: tak tak jako ti dva nademnou ale kluci zase tak hrozny to nebylo |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po únor 19, 2007 8:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nazdar Dave. Tak ten zvuk sa mi paci a hoci budem vyzerat jako pubertak...Najkrajsi bol bez koncaku!!! MNAM, ani som netusil,ze Saxo ma bez tych tlmiacich kravin tak uzasny racing zvuk |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po únor 19, 2007 9:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no, ale to sou vsechno zvuky venku. Neco jinyho je to poslouchat ve vnitrku. Ale neco blizsiho napisi az zitra. To uz bude vse vyreseny a nozna nekoho prekvapi ten vysledek. |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po únor 19, 2007 9:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jako mat na aute sportovy vyfuk a jazdit si ako v TGVcku tak na to zapomen kamo...To je ako kupit si SU-27 a chodit s nou striekat polia.... Kua AUTO poriadne AUTO ma mat zvuk. Ked ho nema auto neni AUTOM a nejde,nechodi ,nejazdi...HOLT!! pre fajnovky, noste si v ulozaku vzdy aspom jednu sadu stuplov do usi, ked cestujete k babicce do Prahy a spol a ked vozite kocky z intrakov do hospody... Chalani ved prave ten zvuk je na tom aute najkrajsi!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po únor 19, 2007 9:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no a ty tam mas co za koncak? Vim, ze auto ma mit zvuk, ale je zvuk a zvuk. |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: po únor 19, 2007 9:47 pm |
|
|
Site Admin
|
Kdyz zvuk prejde v rev a rachot, tak uz je to docela hnus |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po únor 19, 2007 9:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tomu verim ale prave vacsinou byva nepisanym pravidlom ze v tom pekle sa skryva vykon Nie vzdy je to tak a vzdy treba hladat kompromis ze toto je bordel, do toho uz teda nesadnem a zase toto je utlmene a ucpane thle nejede |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po únor 19, 2007 10:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
nejvic se mi libi lidi, co o tom vi velky kulovy a budou tady rozumovat. A ze by znamenalo cim vic revu, tim to jede rychleji...?? Ja tam mam teda uz ten vyfuk, ale jet se v tom neda. Do trech tisic se to da, ale pak to prejde v takovy huceni, ze mam hlavu jako ve sveraku. Mozna se to nekomu libi, ale ja ho du zitra vratit. Jestli neuspeju, vyfuk je na prodej |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po únor 19, 2007 10:09 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
OMG Dave...jasne som Ti hore napisal,ze nie vzdy to byva pravidlom a o vyfukoch viem svoje... Videl som nejake Tvoje videjka z pretekov,ktore si tocil,cize predpokladam,ze vies dobre ake auta tam chodia...Pocul si tam nejake tiche utlmene auto? Kamos robi mechanika v rallye tyme,zhodou okolnosti jazdia skupinu A6kovu a ten Ti moze o vyfukoch poslat litanie. Vzdy som Ta mal za seriozneho , tak mi prosim nevrav ze viem o tom kulovy,ja som Ta nikdy a nikde neurazil... |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po únor 19, 2007 10:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dave_m napsal: nejvic se mi libi lidi, co o tom vi velky kulovy a budou tady rozumovat. A ze by znamenalo cim vic revu, tim to jede rychleji...?? Ja tam mam teda uz ten vyfuk, ale jet se v tom neda. Do trech tisic se to da, ale pak to prejde v takovy huceni, ze mam hlavu jako ve sveraku. Mozna se to nekomu libi, ale ja ho du zitra vratit. Jestli neuspeju, vyfuk je na prodej
Dave, já mám to KMko a můžu ti říct, že od 3tis. ot/min do 4tis. ot/za min.to je rachot jak hrom.Když jsem jel do toho Humpolce tak jsem vylezl z auta a jak jsem přišel na ten příjem, tak se mi borec ptal co si přeju a já sem mu málem nerozumněl A když jsem mu odpověděl tak jsem řval jak na lesy. Prostě skoro hluchej. Ale na zpáteční cestě jse jel trochu rychleji a všechno v pohodě. Prostě pořád nad 4tis. ot./min. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po únor 19, 2007 11:39 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Nějaký hlučný na to že tam je kat i střed, jestli nemáš taky dutej kat jako já |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: út únor 20, 2007 8:12 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dave_M - vyckej chvili, ono se to uklidni, mne to taky hucelo porad
1. po chvilce jsem si zvykl
2. se to zklidnilo a naopak do tech 3000 neni slyset
3. mi to trosku prervava audio
4. kdyz by se nic nestalo tak jedinym lekem na tohle je koupit vyfuk primo na dany typ auta treba Sebring nebo Supersprint, je to sice drazsi (i kdyz treba Soieta ted taky dela a nejsou spatny a ani drahy) a tam je to zvukove naprosto v pohode, nejsou totiz pruchozi jako Uni.
5. jeste je moznost vytlumit kufr tema platama jak se tlumi pri instalaci audia |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: út únor 20, 2007 8:13 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
jinak vam se to podle toho videa zda hucny? mne se zda ze je to jak original, pripada mi to uplne tichy |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 20, 2007 12:06 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
pak večer hodim video z interiéru mýho saxa ale moc to tam netočim protože sem tehdá jenom zkoušel jak uchytit kameru aby šel natočit onboard a pak už nebyl čas a teď je KO startér |
|
|
Návrat nahoru |
|
|