punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - svody

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  svody

Brabi
Zaslal: po leden 21, 2013 11:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Na silikon se davat nemusi,mel jsem doma ale zbytek zaruvzdornyho tak jsem tesneni z obou stran velmi lehce potrel,staci jen hodne,hodne malo,aby ti to zbutecne nelezlo do vyf. potrubi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SMECOHOLIK
Zaslal: út leden 22, 2013 3:03 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
oki Smile a kdybych musel prodlužovat tan kábl s tou lambdou, tak je to nějakej spešl kabel? poslední věc která mi neni jasná Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
TomVTS
Zaslal: út leden 22, 2013 4:17 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Brabi:první odkaz je na svody na 16V takže myšleno primárně to bylo na tenhle motor ovšem tohle je věc která se vztahuje na jakýkoliv motor jestli Saxo 8V nebo Škoda MPi.Já mám zkušenost že na 16V se svody Raceland je celkový průběh horší než na sérii.Což je patrno i z grafů zdejších členů tak dalších lidí po celém světě.Já jsem nic neodbržďoval,sice by bylo pěkné mít takhle všechno vyzkoušené a zdokumentované ale proč když už je všechno tohle známo.Není to tak dávno co se tady řešil výfuk a všechny informace a odkazy tu jsou.Ano vím jak vypadá výfuk na 8V TU5,to samé má i 106XSi,Rallye,205 Rallye a ty měly v 1.3/1.4 téměř 100Koní.Kolik má 8V saxo 1.6?Myslíš ještě že je problém v sériových výfukových svodech?Nejhorší efekt je placebo a lidi kteří nemají cit nebo prostě si nepřipustí že to opravdu nejede lépe tak budou spokojení se vším.Nevím jestli to má nějáký smysl snažit se někoho přesvědčovat když je přesvědčen o opaku.Řeknu ti proč to pojede hůř a bude to mít menší krouťák,protože to bude chudé.Co mám já vyzkoušené měřením širokopásmovou lambdou tak po úpravě výfuku odstraněním katu,středového tlumiče a koncového tlumiče náhrada za průchozí je třeba nějákých 10procent v palivové mapě navrch navíc plus nějáké zvýšení tlaku paliva abych se dostal na nějáké rozumné hodnoty lambda aby to zase jelo oproti naladění na sériový výfuk.Na to se ovšem váže i předstih a už jsme zase dále a tak to jde pořád dále a dále. To samé je při změně průměru výfuku nebo délky.Změna délka výfuku je obrovký rozdíl ale to už je na jiné téma.Je jen otázka do jaké míry si dokáže každá jednotka poradit a jak je sériově nastavená,nebo jak velké korekce zvládne.

olda77
Zaslal: út leden 22, 2013 4:43 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
seriove svody na saxo 16V jsou "dosti" podobne ladenym.

TomVTS
Zaslal: út leden 22, 2013 4:45 pm Odpovědět s citátem
Oldo,přesně jak říkáš.Ale jak píšu vždycky,ať si každý na svoje auto navěsí co chce.

SMECOHOLIK
Zaslal: pá leden 25, 2013 4:09 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
SMECOHOLIK napsal:
oki Smile a kdybych musel prodlužovat tan kábl s tou lambdou, tak je to nějakej spešl kabel? poslední věc která mi neni jasná Wink

Question

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
TomVTS
Zaslal: ne leden 27, 2013 1:42 pm Odpovědět s citátem
Nevím co je spešl kabel ale normálně tam dej obyč kabel takový jaký je na sériové lambdě

EiFFeL
Zaslal: ne leden 27, 2013 1:52 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
hlavne at tam nemas nejakej prechodovej odpor Very Happy

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fingerol
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:19 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_mod&image_id=1790 jen otazka rozmery toho závitu nemám to venku a chci to mín než mi přijde střed nachystane tak abych veděl jaké mám zadat rozmery thx
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
randymp3
Zaslal: st březen 05, 2014 7:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2011 Příspěvky: 58 Bydliště: Stod / Plzeň-Jih
taky jsem pořád spekuloval s lamdbama jak to vymyslím, jak je napojím, jestli nějakou nechám vypojenou a pak jsem našel německý TAčka http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/product_info.php/info/p8474_ta-technix-faecherkruemmer-peugeot-106.html a jak vypadají na obrázku..tak takový jsou i ve zkutečnosti, jednoduše jsem lambdu na svodech napojil na horní závit na trubce, spodní pod katem jsem napojil na spodní závit a jede to...svody na auto padli krásně a jiný ůpravy jsem dělat nemusel, ještě jsem koupil novou trubku z 1.4 vts, páč tam nemá středový tlumič, váha 3.5kg http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#Y33buV4cvEnkJxvjhfNBpzY/uwUPbN+8f9TwBPWwDlC7hTyFD6MCKyfelupP/ZaNOTyTadxA/BySnEsCRhwvLMEPUY2REFDkt0N4aQXCvyqNOPcP8IpuZM/uhtuQjtx1Et80b5qhxNwDvwr6Ew2f/xSJSWO7w9J+a63fVd6zSaK+fKo2C66nAl0JMKYqySlPyf7bpsX7rLKZjYWsp/kPjg== ta moje už byla 7x svařovaná Very Happy a na konci mám laďák od laityngu Wink ..

: černý Citroen Saxo 1.6 VTS r.v. 2003 - stavba (stále pokračuje) Wink ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: