Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ audiotuning |
SkR@Bi |
Zaslal: út duben 10, 2007 2:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ne to sou normálně 16 sem tam dal hliníkovej kroužek a vnitřek sem vyříz...pak vytlumil...trochu rozřezal tapec a bylo to...jak dobře se to píše..jinak sem to děla tři odpoledne.. |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: út duben 10, 2007 5:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: ne to sou normálně 16 sem tam dal hliníkovej kroužek a vnitřek sem vyříz...pak vytlumil...trochu rozřezal tapec a bylo to...jak dobře se to píše..jinak sem to děla tři odpoledne..
si myslím že to není žádná prdel, se mi to proto zdálo, že to tam bylo dost na fest a na 13ky málo... Já jen do Traboša překopával audio celý den a tam o nějaké estetično moc nejde, dopředu přesně vyměřit aby se to vešlo, distanční mezikruhy, komponentní ALpine 16cm, do zadního papundeklu dva středobas knedle 22,5cm changer zavěsit pod sedadlo a duňba jako blázen, až bakelit rezonuje! Mám ve skříni top model komponentních repro od Pioneeru, taky 17ky, ale to bych nepodstupoval, zvažuju je šupnout do plata, ale asi to rozchodím. stejně tak se mi nechce případně dávat 10ky do zadních tepecírungů, to se taky musí rozhodit půl auta a nerad bych aby mi pak někde něco drnčelo... |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: út duben 10, 2007 6:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No když už je tu o tom zmínka, jak se dostanu k zadním reprákům? nikde jsem to tu neviděl a ted o víkendu jsem na to ani nepřišel...
edit: hm,tak mi to Venda vysvětlil půlku auta rozebírat nebudu a repro pujde do plata...jinak to nevidim.. |
Naposledy upravil DiNOkitovec dne pá květen 18, 2007 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: st duben 25, 2007 9:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 25, 2007 9:59 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No čistě obecně bych řekl jasně komponentní....ale přece jen pioneer je vysoce ceněná značka s vysokou kvalitou...takže fakt nevím....
To jsem ti teda pomohl,co? |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: st duben 25, 2007 10:19 pm |
|
|
Anonymní
|
DiNOkitovec napsal: No když už je tu o tom zmínka, jak se dostanu k zadním reprákům? nikde jsem to tu neviděl a ted o víkendu jsem na to ani nepřišel...
edit: hm,tak mi to Venda vysvětlil a repro pujde do plata...jinak to nevidim..
pozri sem minule som to videl ked som nieco hladal http://www.saxo-vts.com/forum/viewtopic.php?t=6447 |
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:05 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Zvukově je o 100% lepší komponentní repro. Nad nějakýma NONAME a koaxiálníme ani nepřemýšlej. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:03 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
díky za rady, v audiu zrovna nejsem moc dobrej .. kdyžtak co si myslíte o ráiích tohoto typu? http://www.audioexpert.cz/autoradia-cd-prehravacem/panasonic-cq-c1415n
mám požadavek aby mělo nejlépe 4x50W a musímít AUX čelní vstup..takžemi toto připadá nejlepší volba. Nebo je to shit a vyplatí se třeba nějaký za 3,5-4tis? hodlám k tomu připojit jen komponentní repro dopředu a 3pásmový ovály do plata... |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: so duben 28, 2007 5:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
jestli nechceš dělat nějakou velkou muziku a bude ti stačit radio a 4repro tak si myslím, že Panasonic je taková rozumný poměr kvalita/cena. Vůbec bych se ho nebál. Panála jsem měl asi 2roky a úplně v pohodě. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: ne duben 29, 2007 5:18 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Pioneer je super,ale maji posledni dobou hodne velky problemy s odrusenim. My ho meli chvilku v nasi predvadecce Audi Allroad protoze nam umrel Bremen od Blaupunktu a chrcel hezky,od alternatoru. Po pripojeni Clarionu a jakehosi noname v pohode,ale pincek proste chrcel. Co se tyce panasonicu tak je to tak normalka. Radeji bych za podobne penize,mozna o par procent vic,doporucil clarion nebo nove Alpiny,ty jsou ted za super penize. Nevim ale jak je to s aux-in zepredu. Ja nedam dopustit na JVC a kenwood,ale za kvalitu se hodne plati ... hlavne u kenwoodu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Díky za komentáře, nakonec mam toho obyč panasoníka, za tu cenu je řekl bych dobrej... sem zvědavej jak se s nim poperou ty repráky co mam vepředu.... |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: pá květen 18, 2007 6:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Taky bych se přikláněl ke komponentním reprákům dopředu, měli by hrát líp než ty 3 pásmovky. A značku Pioneer vřele doporučuju, jelikož ty sem v předních dveřích měl na starym autě a nemohl sem si je vynachválit!!
Ale hlavně se každej vyvarujte nějakejm No-name a podobnejm reprákům, který maj např. takovej ten "vejškáč" umístěnej na střědu repráku, jelikož ty se po velmi krátké době rády odlepují a najednou máte z jednoho repráku dva.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jurry |
Zaslal: po květen 21, 2007 4:51 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No tak dopředu jedině kompa. Mám powerbass BK5 a oproti původním koaxiálům je to fakt špica, sice stály 1700,-Kč ale fakt ty výšky hrajou nádherně, vzádu mám ve dveřích 13cm koaxy a v kufru obyč. aktivní tubu a myslím že to hraje tak akorát a hlavně dohromady to stálo nějakých 8tkč. Jsem spokojenej |
_________________ Saxo 1,5D, 42kW, rv1996 |
|
Návrat nahoru |
|
|