punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - audiotuning

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  audiotuning

SkR@Bi
Zaslal: út duben 10, 2007 2:31 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
ne to sou normálně 16 Laughing sem tam dal hliníkovej kroužek a vnitřek sem vyříz...pak vytlumil...trochu rozřezal tapec a bylo to...jak dobře se to píše..jinak sem to děla tři odpoledne..

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mattell
Zaslal: út duben 10, 2007 5:58 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
SkR@Bi napsal:
ne to sou normálně 16 Laughing sem tam dal hliníkovej kroužek a vnitřek sem vyříz...pak vytlumil...trochu rozřezal tapec a bylo to...jak dobře se to píše..jinak sem to děla tři odpoledne..

si myslím že to není žádná prdel, se mi to proto zdálo, že to tam bylo dost na fest a na 13ky málo... Já jen do Traboša překopával audio celý den a tam o nějaké estetično moc nejde, dopředu přesně vyměřit aby se to vešlo, distanční mezikruhy, komponentní ALpine 16cm, do zadního papundeklu dva středobas knedle 22,5cm changer zavěsit pod sedadlo a duňba jako blázen, až bakelit rezonuje! Mám ve skříni top model komponentních repro od Pioneeru, taky 17ky, ale to bych nepodstupoval, zvažuju je šupnout do plata, ale asi to rozchodím. stejně tak se mi nechce případně dávat 10ky do zadních tepecírungů, to se taky musí rozhodit půl auta a nerad bych aby mi pak někde něco drnčelo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiNOkitovec
Zaslal: út duben 10, 2007 6:05 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
No když už je tu o tom zmínka, jak se dostanu k zadním reprákům? nikde jsem to tu neviděl a ted o víkendu jsem na to ani nepřišel...
edit: hm,tak mi to Venda vysvětlil půlku auta rozebírat nebudu a repro pujde do plata...jinak to nevidim..

Naposledy upravil DiNOkitovec dne pá květen 18, 2007 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
DiNOkitovec
Zaslal: st duben 25, 2007 9:45 pm Odpovědět s citátem
mam dotaz: vyplatí se jít do obyčejnackejch komponentnich repro ( http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=124 ) ,nebo spis do tripasmovych jako http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=606 , http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=280 ...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Lukes.2002
Zaslal: st duben 25, 2007 9:59 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
DiNOkitovec napsal:

No čistě obecně bych řekl jasně komponentní....ale přece jen pioneer je vysoce ceněná značka s vysokou kvalitou...takže fakt nevím....

To jsem ti teda pomohl,co? Laughing Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Barth3Z
Zaslal: st duben 25, 2007 10:19 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
DiNOkitovec napsal:
No když už je tu o tom zmínka, jak se dostanu k zadním reprákům? nikde jsem to tu neviděl a ted o víkendu jsem na to ani nepřišel...
edit: hm,tak mi to Venda vysvětlil a repro pujde do plata...jinak to nevidim..

pozri sem minule som to videl ked som nieco hladal Smile http://www.saxo-vts.com/forum/viewtopic.php?t=6447
nok
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:05 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Zvukově je o 100% lepší komponentní repro. Nad nějakýma NONAME a koaxiálníme ani nepřemýšlej.

Zaslal: pá duben 27, 2007 10:03 pm Odpovědět s citátem
díky za rady, v audiu zrovna nejsem moc dobrej Very Happy .. kdyžtak co si myslíte o ráiích tohoto typu? http://www.audioexpert.cz/autoradia-cd-prehravacem/panasonic-cq-c1415n
mám požadavek aby mělo nejlépe 4x50W a musímít AUX čelní vstup..takžemi toto připadá nejlepší volba. Nebo je to shit a vyplatí se třeba nějaký za 3,5-4tis? hodlám k tomu připojit jen komponentní repro dopředu a 3pásmový ovály do plata...

nok
Zaslal: so duben 28, 2007 5:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
jestli nechceš dělat nějakou velkou muziku a bude ti stačit radio a 4repro tak si myslím, že Panasonic je taková rozumný poměr kvalita/cena. Vůbec bych se ho nebál. Panála jsem měl asi 2roky a úplně v pohodě.

Zaslal: ne duben 29, 2007 5:18 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Pioneer je super,ale maji posledni dobou hodne velky problemy s odrusenim. My ho meli chvilku v nasi predvadecce Audi Allroad protoze nam umrel Bremen od Blaupunktu a chrcel hezky,od alternatoru. Po pripojeni Clarionu a jakehosi noname v pohode,ale pincek proste chrcel. Co se tyce panasonicu tak je to tak normalka. Radeji bych za podobne penize,mozna o par procent vic,doporucil clarion nebo nove Alpiny,ty jsou ted za super penize. Nevim ale jak je to s aux-in zepredu. Ja nedam dopustit na JVC a kenwood,ale za kvalitu se hodne plati ... hlavne u kenwoodu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
DiNOkitovec
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:59 pm Odpovědět s citátem
Díky za komentáře, nakonec mam toho obyč panasoníka, za tu cenu je řekl bych dobrej... sem zvědavej jak se s nim poperou ty repráky co mam vepředu....

jamie.thomas
Zaslal: pá květen 18, 2007 6:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 97 Bydliště: K.Vary
Taky bych se přikláněl ke komponentním reprákům dopředu, měli by hrát líp než ty 3 pásmovky. A značku Pioneer vřele doporučuju, jelikož ty sem v předních dveřích měl na starym autě a nemohl sem si je vynachválit!!

Ale hlavně se každej vyvarujte nějakejm No-name a podobnejm reprákům, který maj např. takovej ten "vejškáč" umístěnej na střědu repráku, jelikož ty se po velmi krátké době rády odlepují a najednou máte z jednoho repráku dva.... Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Jurry
Zaslal: po květen 21, 2007 4:51 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
No tak dopředu jedině kompa. Mám powerbass BK5 a oproti původním koaxiálům je to fakt špica, sice stály 1700,-Kč ale fakt ty výšky hrajou nádherně, vzádu mám ve dveřích 13cm koaxy a v kufru obyč. aktivní tubu a myslím že to hraje tak akorát a hlavně dohromady to stálo nějakých 8tkč. Jsem spokojenej Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přejdi na: