...svezení je taky fajn na ten výkon, ale ty brzdy nejsou nic moc. Mám plny kotouče a nic moc, takže bude update na větrané kotouče a třmeny z VTS/GTI/S16
Jo jo, tak to máme vše tak nějak stejně. Já jsem s tím výkonem taky v podstatě spokojen, řekl bych že když jedu sám, je to dynamicky srovnetelné i s většími kubaturami a to hlavně proto, že Saxo je přeci jen o hodně lehčí než většina dnešních aut, jejichž hmotnost začíná na nějakých 1.1 tuny a to je o proti 0.85 tuny co váží Saxo, dost velký skok.
Brzdy jsou trochu slabší, ale kdo jezdil v autě bez posilovače viz Oltcit, tak si nemůže ztěžovat. Já osobně bych tam ty těžký kotouče z VTS nedával, protože si myslím, že pak dost ztratíš na výkonu. Ty kotouče tam budou logicky fungovat jako těžký setrvačník, který než roztočíš, tak to bude trvat o něco déle a i spotřeba Ti pravděpodobně povyleze nahoru.
Díky za pokec
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru