MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
Tak mam další náhlej problém-přijel jsem domu,hledám místo ka zaparkování a přišlo mi že se nějak začal chvět motor nebo co,tak koukam co je, a ona teplota tak 0,5cm před červenym...urychleně jsem zaparkoval a vypnul motor,a cojsem tak poslouchal nepřišlo mi že by třeba věral větrák nebo něco... ..měl jsem sice uplně stažený topení a tudíž malej okruh, tak nevim, ale přijde mi to nenormální.... asi to bude chtít nechat poštelovat termostat...
MELHUBA KLUBUZaložen: 04. 02. 2007Příspěvky: 1300Bydliště: Praha 2
no ja nevim,ale přijde mi divný jak rychle se auto ohřejvá....jak řikám jezdim jen krátký trasy,ale po cca 3km je auto zahřátý na provozní teplotu-to mi přijde nějaký rychlý....
no ja nevim,ale přijde mi divný jak rychle se auto ohřejvá....jak řikám jezdim jen krátký trasy,ale po cca 3km je auto zahřátý na provozní teplotu-to mi přijde nějaký rychlý....
ne se taky saxo ohreje docela richle a zimne je to vihoda protoze to driv topy ale uvdime co to bude delat v lete ale jestli nebezel vetrak tak to je divny skontroluj pojistku a cidlo.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru