punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Další auto po saxu...

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Další auto po saxu...

Rubiash
Zaslal: so září 22, 2012 5:36 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
naftáka néééé.. Smile

Zaslal: so září 22, 2012 6:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
nafta do domu nesmí Laughing Mě se například líbí co se týče vkusu to je každého věc jak říkáte Smile Zapoměl jsem dodat že s tím budu jezdit jen o víkendech sem tam okruh a vyjímečně, na normál ježdění do práce bude saxík 1,1 Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: so září 22, 2012 6:10 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ja to teda resim presne naopak Very Happy

s 607 jezdim do prace, saxo sem dneska vyvetral po ale mesici, mozna dyl...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
MrChodnyCZ
Zaslal: so září 22, 2012 7:22 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Taktak, pro mnohe z nas je saxo misto motorky - sezonni zalezitost s maximalnim fun efektem.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Ritchma
Zaslal: ne září 23, 2012 2:46 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Ta ibiza co tu padla je super auto. Nevim kolik z vás chytráků v tom jelo, ale není problém z ní za pár kaček dostat 200ps a i když to samozřejmě není malá motokára, je to super svezení a slušná náhrada za saxo. Btw s těma 200ps bude ta ibiza na okresce bezpečně rychlejší....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fingerol
Zaslal: ne září 23, 2012 5:59 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
konečně rozumné slovo někoho kdo zřejmě ví o čem mluví . Také jsem si myslel že nafta je jen do traktorů než jsem se svezl v kamarádově fabii rs tak jsem zavřel hubu . Prostě ta ibiza je velice hodnotnou náhradou nehledě na jízdní vlastnosti tak výbavu a jízdní komfort seděl jsem v tom na veletrhu a je to paráda no jediné minus snad že musím našetřit na to háky:-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: ne září 23, 2012 9:10 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
jedine minus je to ze cokoliv z nemecka je predrazene.... a ta kvalita neodpovida cene...

viz. stare zname video http://www.auto.cz/martin-winterkorn-na-obhlidce-hyundaie-i30-video-61976 aneb jak to ve VW chodi

EDIT:

ještě k ty fabii treba, priznam se ze uz to delsi dobu nesleduju, ale v dobe kdy to byl aktualni model, tak priplatek snad ale 100tkč byl postavenej uplne mimo misu.... mel jsem moznost porovnat 100ps@125ps eleganci a 130ps rs - podvozkove to az takovej rozdil nebyl, prevodovka je poskladana uplne na prd, zadny ze 6 je na spotrebu, jediny co se mi fakt libilo byl ten interier... ale na druhou stranu elegance + chip + podvozek a mas identicky auto s vyrazne levnejsi cenovkou... kdyz teda nejses uchyl na svetlej interier...

to stejny moje 607 - motorove je HDi o par desitek kroku napred pred TDi, a hlavne kdyz bych porovnal porizovaci cenu moji 607 a chtel za stejny penize obyc octaviu, tak nemam ani tu vybavu, ani ten stav... octavia bude vybydlena na sracku...

a pokud nekdo slysel vrcet novy 1.6TDi a mel moznost se v tom povozit, tak peknej chod je danej tim ze v nemecku zjistili ze to neumi a je tam francouzsky vstrikovani a co se tyka vykonu tak i kdyz to ma papirove cca stejne kW tak vsichni znami (vetsinou takovi ti obchodaci co to maji jako sluzebni auta) tak hlasi ze stara 1.9TDi jela lip...

actual Peugeot 106 XSi
fingerol
Zaslal: ne září 23, 2012 1:36 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
EiFFeL napsal:
jedine minus je to ze cokoliv z nemecka je predrazene.... a ta kvalita neodpovida cene...

viz. stare zname video http://www.auto.cz/martin-winterkorn-na-obhlidce-hyundaie-i30-video-61976 aneb jak to ve VW chodi

EDIT:

ještě k ty fabii treba, priznam se ze uz to delsi dobu nesleduju, ale v dobe kdy to byl aktualni model, tak priplatek snad ale 100tkč byl postavenej uplne mimo misu.... mel jsem moznost porovnat 100ps@125ps eleganci a 130ps rs - podvozkove to az takovej rozdil nebyl, prevodovka je poskladana uplne na prd, zadny ze 6 je na spotrebu, jediny co se mi fakt libilo byl ten interier... ale na druhou stranu elegance + chip + podvozek a mas identicky auto s vyrazne levnejsi cenovkou... kdyz teda nejses uchyl na svetlej interier...

to stejny moje 607 - motorove je HDi o par desitek kroku napred pred TDi, a hlavne kdyz bych porovnal porizovaci cenu moji 607 a chtel za stejny penize obyc octaviu, tak nemam ani tu vybavu, ani ten stav... octavia bude vybydlena na sracku...

a pokud nekdo slysel vrcet novy 1.6TDi a mel moznost se v tom povozit, tak peknej chod je danej tim ze v nemecku zjistili ze to neumi a je tam francouzsky vstrikovani a co se tyka vykonu tak i kdyz to ma papirove cca stejne kW tak vsichni znami (vetsinou takovi ti obchodaci co to maji jako sluzebni auta) tak hlasi ze stara 1.9TDi jela lip...

Jen nechápu jak se říká že nafta se vyplatí od určitých km najetych ročně . To jako kvůli čemu v čem je ta nevýhoda?
EiFFeL
Zaslal: ne září 23, 2012 3:14 pm Odpovědět s citátem
to plati(lo) u novych aut a v dobach kdy nafta byla levnejsi nez benzin a naftovy motor v novym aute stal vyrazne vic nez benzin...

actual Peugeot 106 XSi
P.E.T.R
Zaslal: ne září 23, 2012 3:59 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
fingerol napsal:
Jen nechápu jak se říká že nafta se vyplatí od určitých km najetych ročně . To jako kvůli čemu v čem je ta nevýhoda?

Při prvním větším servisu. Very Happy

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
lakinooo
Zaslal: ne září 23, 2012 4:18 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Dnes som sa vyšantil na Renault Megane II 2,0 Turbo F1 R25 a viem že to auto raz bude moje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rubiash
Zaslal: po září 24, 2012 6:50 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
V čem je lepší HDi než TDi EiFFeL ?

Zaslal: po září 24, 2012 11:13 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
To že neměcký auta jsou drahý bez důvodu bych netvrdil. Je to otázka preferencí a vkusu. Osobně se mi například žádný novější opel nebo cokoliv francouzského a většina korejských apod aut nelíbí a jelikož jsem v hodně z nich jel, jakmile za sebou zabouchnete dveře, hned je vám jasno že sedíte v laciném interiéru. Ano, za menší peníze dostane výbavu, kterou by němec nabídl za úplně jinou cenu, ale svezte se v lehce vybavený novější A4 /BMW 3 a pochopíte za co platíte. A kdo říká že ne, podle mě prostě nemá dost peněz aby si koupil něco lepšího a tak se snaží to lepší pomluvit. Vím o čem mluvím i já jsem to dělal dokud jsem nedostal rozum. Saxo pro mě bylo nadpozemský auto, který téměř nemělo konkurenci a všechno co bylo lepší bylo prostě moc drahý... Naftový auta nepřicházeli v úvahu. Později jsem pochopil že jsem plácal úplné nesmysly a auta jako BMW 330d jsou úžasný auta a i uprevný 2.0TDi umí pobavit. Ta naftová, údajně předražená Cupra je opravdu super auto a jednu dobu jsem byl pevně rozhodnutý jí koupit, bohužel se nepovedlo. I fábie RS umí pobavit a oproti normální fábii je to velký rozdíl. Kdo říká že ne, netuší o čem mluví...
607 v naftě měl kamarád a jelikož mu to auto bylo celkem ukradený, měl jsem možnost se svézt jak jsem chtěl a to auto bych nesnes. Auto co se tváří jako svižnější luxusní auto, ale ve skutečnosti není...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DiNOkitovec
Zaslal: po září 24, 2012 11:55 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Upravený tdi ti udělá oblak humusu že ho každej radši nechá bejt, protože se na to nedá koukat Razz ...Já bych se styděl něčim takovym jezdit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
troskalp
Zaslal: po září 24, 2012 12:14 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
Kazdy si koupi co se mu libi a na co ma prachy...a nezajima ho ze tomu nebo tomu se líbí to nebo ono a to a to na jeho autě Cool hodne lidi mi tu c4pomlouvalo ze to je tezke a neni to to co saxo ale nekupoval sem si auto ma zabavu ale na pohodli bezpečí a na to aby jelo.ze se nekomu nelibi tak at.me se libi sem s nim spokojeny a tim to pro me hasne
Dalsi auto po c4 bude zase francouz bud c5 II 2.2 hdi combi nebo DS5

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přejdi na: