punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Co chci provest

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Co chci provest

Ghofig
Zaslal: so listopad 04, 2006 11:34 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Chtel bych tak zhruba sepsat, co chci provest behem zimy... takze:

Saxo mam od dubna a zatim jsem s nim najezdil zhruba 6000 km. Nic moc, protoze jeste stridam dalsi dve auta...

Jinak fotka je tady:

A mam v planu behem zimy vyrobit trosku normalni audio (planuji zesilovac do kufru, k nemu woofer, repracky na plato a asi vysky k zrcatkam)

Po zime bych to chtel trosku snizit a posadit na nejake ALU a co dal, to se jeste uvidi, Co by jste navrhnuli dal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Adler
Zaslal: ne listopad 05, 2006 6:50 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Jxem rikal uz ..okna slozit to nazem ... nake pekne kola...sundat ramecky pod spz ... sehnat si trebas mlhovky dopredu sundat znak zepredu a .. to tak vse nic vic bych nedelal...pak treba lepsi brzdy.. fitrik do motora:-) .....

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ghofig
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:05 am Odpovědět s citátem
Adler napsal:
Jxem rikal uz ..okna slozit to nazem ... nake pekne kola...sundat ramecky pod spz ... sehnat si trebas mlhovky dopredu sundat znak zepredu a .. to tak vse nic vic bych nedelal...pak treba lepsi brzdy.. fitrik do motora:-) .....

Ja vim. Tvuj nazor znam:-) Ale jsou tu prece i ostatni. Jinak s tim, cos napsal souhlasim. Myslim, ze to provest neni problem. Se nekdy muzu stavit a muzeme to probrat Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Jodlike_AX
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:19 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 08. 2006 Příspěvky: 160 Bydliště: Praha 6 - Řepy
znak z masky určitě nesundavat !!!!! Exclamation Adlerovo saxo si pletou s olcitem, znak musí zůstat na svém místě Exclamation Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:42 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
no, ten nove model neni podobne Olcitu. Ale komu zalezi na tom, jestli nekdo neumi poznavat auta?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ghofig
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:51 am Odpovědět s citátem
Jodlike_AX napsal:
znak z masky určitě nesundavat !!!!! Exclamation Adlerovo saxo si pletou s olcitem, znak musí zůstat na svém místě Exclamation Twisted Evil

Ja bych asi taky znak nechal. Sedi mi celkem kontrast chromu a cerne, takze souhlasim, ze ho tzam necham:-)
Crack
Zaslal: ne listopad 05, 2006 12:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Mě se to tvoje saxo líbí.Kola sou základ,ale masku bych určitě nechal Wink jinak kde si sehnal tyhle poklice,libili by se mě na zimu Embarassed Wink

Zaslal: ne listopad 05, 2006 1:08 pm Odpovědět s citátem
Crack napsal:
Mě se to tvoje saxo líbí.Kola sou základ,ale masku bych určitě nechal Wink jinak kde si sehnal tyhle poklice,libili by se mě na zimu Embarassed Wink

No poklice na tom aute byly uz, kdyz jsem ho koupil, takze neporadim, ale predpokladam ze jsou nekde z citroenu, protoze jsou s logem, takze se muzes zkusit poptat tam. Ale myslin, ze cena bude mirne vyssi, nez z nejakeho tesca apod
Adler
Zaslal: ne listopad 05, 2006 1:42 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
hele hele hele .. olcit tomu rikal enem tatik Smile ... jinac si mojeho zavodaka lidi pletou s feldou .. onehda borec co mi cistil motor kroutil hlavou proc sem daval do feldy motor z citroena Smile az se cucl zezadu tak mu to docvaklo Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
josh
Zaslal: ne listopad 05, 2006 1:57 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
mne sa tiež vôbec nepáčia Saxá bez znaku Citroenu. Ten mi práveže príde dosť vydarený, a navyše to pôsobí, akoby sa "sundák " hanbil za citroena.

Jodlike_AX napsal:

Zaslal: ne listopad 05, 2006 3:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
ghofig napsal:
...ale predpokladam ze jsou nekde z citroenu, protoze jsou s logem, takze se muzes zkusit poptat tam. Ale myslin, ze cena bude mirne vyssi, nez z nejakeho tesca apod

No tak origose Citroen to nejsou urcite. Tata koupil na Fabku ty samy, akorat to nema ty nalepky ve stredu. Sou pekny a docela dost aut je ma. Koupil je v www.autofam.cz a byly docela levny.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
josh
Zaslal: ne listopad 05, 2006 4:17 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
také (či podobné) puklice sú normálne nonames ku kúpe v pneuservisoch ako vidno aj na "rôznych saxách" Smile

Zaslal: ne listopad 05, 2006 4:40 pm Odpovědět s citátem
josh napsal:
také (či podobné) puklice sú normálne nonames ku kúpe v pneuservisoch ako vidno aj na "rôznych saxách" Smile

Jo tohle jsou presne ty, ktere mam. Akorat ja je mam jeste s logem citroenu:-) fakt netusim, kde se daji koupit, ale ten pneuservis bude asi pravdepodobny, takze to chce obejit a vybrat si
saxo15d
Zaslal: pá listopad 17, 2006 9:32 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: Česká Lípa
Crack napsal:

Si zajdi do náký mototechny a kup si je a knim si tam můžeš koupit i ty nálepky.. Wink Teda aspoň u nás to tak funguje... Laughing

Zaslal: pá listopad 17, 2006 10:31 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Original Citroen poklice jsou prolisovaný spíš dovnitř do disku, čím více jsou vypouklý ven, tím hůře to vypadá na autě a můžou samotné vypadt na první pohled sebelíp.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: