Prosím o radu, stále mi svítí kontrolka červená nad ukazatelem teploty vody ( voda je však teplotně v pořádku) a pořád se mi sepíná sahara, ikdyž vypnu auto, tak furt běží, musim zvednout kapotu a odpojit konektor, co by to mohlo být? nějaký čidlo v prdeli?
Mě to dělá to samí mám v riti čidlo teploty vody.První sem šel po termostatu ten sem měl vysipanej ale dělalo to dál a nakonec sem vyměnil čislo a pohoda.
Mě to dělá to samí mám v riti čidlo teploty vody.První sem šel po termostatu ten sem měl vysipanej ale dělalo to dál a nakonec sem vyměnil čislo a pohoda.
a kolik te stalo novy cidlo? termostat sem taky uz vymenil a dela to furt
tak jsem auto napojil přes Bluetooth do mob. aplikace Torque ( nebo jsme to mohli napojit kabelem do normálního diagnostickýho prográmku) a vymazali jsme ty chybu, zhasla mi ta kontrolka nad ukazatelem teploty vody a sahara už běhá normálně, prostě to bylo jen v tej paměti a zůstalo to tam, svítilo mi to červeně, takže si auto furt myslelo že vařím vodu, ikdyž byla v poho, takže se sepínala sahara no, takže čidlo je ok
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru