Ahoj musim na saxíku opravit podlahu v zadu kousek zavařit chtěl bych se zeptat co použít za ochranu nějaký Bodík nebo jestli má te někdo jiné zkušenosti ?
Díky
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
pokud uz ato je na vyvareni tak odstran rez (odrezovacem) vyrizni postizene misto a dej tam latu pak pouzij zinorex zakladku ta nesleze z niceho drzi i na zinku a pak body aby jsi zakryl latu .....hlavne nevyplnuj diry montazni penou a pokud chces pouzir tmel tak ne silikon ale akrilatovy
Montážní pěna fakt ne to nehorzí takový prase nejsem jde mi jen oto že vařit o nebudu já ale ošetřit už musím bylo mi pouze doporučenu Použít výborky značky HB Body takže dam základ jak jsi psal ten ZINOREX a pak Bodík od HB ? pokud tomu dobře rozumím ?
Děkuji
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru