punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Stále sepíná sahara

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Stále sepíná sahara

SMECOHOLIK
Zaslal: út duben 23, 2013 5:24 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Prosím o radu, stále mi svítí kontrolka červená nad ukazatelem teploty vody ( voda je však teplotně v pořádku) a pořád se mi sepíná sahara, ikdyž vypnu auto, tak furt běží, musim zvednout kapotu a odpojit konektor, co by to mohlo být? nějaký čidlo v prdeli?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ponorka
Zaslal: út duben 23, 2013 10:12 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 01. 2011 Příspěvky: 57 Bydliště: Zlín
Mě to dělá to samí mám v riti čidlo teploty vody.První sem šel po termostatu ten sem měl vysipanej ale dělalo to dál a nakonec sem vyměnil čislo a pohoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SMECOHOLIK
Zaslal: st duben 24, 2013 1:35 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
ponorka napsal:
Mě to dělá to samí mám v riti čidlo teploty vody.První sem šel po termostatu ten sem měl vysipanej ale dělalo to dál a nakonec sem vyměnil čislo a pohoda.

a kolik te stalo novy cidlo? Wink termostat sem taky uz vymenil a dela to furt

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SMECOHOLIK
Zaslal: čt květen 09, 2013 9:39 pm Odpovědět s citátem
tak jsem auto napojil přes Bluetooth do mob. aplikace Torque ( nebo jsme to mohli napojit kabelem do normálního diagnostickýho prográmku) a vymazali jsme ty chybu, zhasla mi ta kontrolka nad ukazatelem teploty vody a sahara už běhá normálně, prostě to bylo jen v tej paměti a zůstalo to tam, svítilo mi to červeně, takže si auto furt myslelo že vařím vodu, ikdyž byla v poho, takže se sepínala sahara no, takže čidlo je ok Wink

Brabi
Zaslal: čt květen 09, 2013 9:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Hod sem video,jak vypada pripojeny saxo na torque...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: