punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Maska

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Maska

lap,top,saxo
Zaslal: po červenec 15, 2013 5:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 02. 2009 Příspěvky: 125 Bydliště: Opava
Neválí se někomu doma origo maska MK2...? koupím...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mattell
Zaslal: pá červenec 19, 2013 6:50 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
lap,top,saxo napsal:

na aukru koupíš "podrubku" za tři kila. Nevím jak sedí... Když se mrkneš do service citroen tak chvílemi nevěříš co chtějí za originál a to je bez znáčku, ten stojí další dardu. Mám jednu novou origo vč. znaku citroenu a firemního sáčku doma, ale spíše jako relikvii, k nezaplacení. Vrakáč jsi zkoušel? Docela by mě zajímalo co za to chtějí.

nedalo mi to a otevřel jsem service abych se opět nasmál, ale přijde mi že aspoň znak zlevnili, matně si vybavuji že stával lidových cca 700-800,- teď pouhých kč 466,- a maska pořád úsměvných kč 1587,-!!! Holt jaký zdvihový objem taková cena masky! Smile Pokud nikde neseženeš a přesvědčíš mě nějakou zajímavou sumou, tak ta funglovka bude tvoje, ale platí se zlatem! Wink

Zaslal: so červenec 20, 2013 8:00 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 02. 2009 Příspěvky: 125 Bydliště: Opava
mattell napsal:
lap,top,saxo napsal:

na aukru koupíš "podrubku" za tři kila. Nevím jak sedí... Když se mrkneš do service citroen tak chvílemi nevěříš co chtějí za originál a to je bez znáčku, ten stojí další dardu. Mám jednu novou origo vč. znaku citroenu a firemního sáčku doma, ale spíše jako relikvii, k nezaplacení. Vrakáč jsi zkoušel? Docela by mě zajímalo co za to chtějí.

nedalo mi to a otevřel jsem service abych se opět nasmál, ale přijde mi že aspoň znak zlevnili, matně si vybavuji že stával lidových cca 700-800,- teď pouhých kč 466,- a maska pořád úsměvných kč 1587,-!!! Holt jaký zdvihový objem taková cena masky! Smile Pokud nikde neseženeš a přesvědčíš mě nějakou zajímavou sumou, tak ta funglovka bude tvoje, ale platí se zlatem! Wink

zdarec tak dík za nabídku, ja už našel na bazoši tak snad někdo prodá za rozumnou cenu kdyby nic ozvu se tobě Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: