punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - repro

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  repro

kamil_1
Zaslal: po listopad 13, 2006 12:38 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 10. 2005 Příspěvky: 29 Bydliště: Žatec
zdar lidi, potřebuju radu jaký rozměr repráků mam koupit, aby padly do zadních " dveří "? mám třídveřový saxo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nok
Zaslal: po listopad 13, 2006 6:03 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Tam jsou mysím 10cm, ale to snad nemá cenu tam ani dávát. Radši dej nějaké do plata a budeš spokojenější.

Zaslal: po listopad 13, 2006 7:11 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
nok napsal:
Tam jsou mysím 10cm, ale to snad nemá cenu tam ani dávát. Radši dej nějaké do plata a budeš spokojenější.

Nevim, jak u tridveraku, ale v petidveraku mam repraky 130 mm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Max
Zaslal: po listopad 13, 2006 7:22 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Já mám pocit, že i u 5-ti dvéřáku jsou vzadu 10 cm repro.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dyk77
Zaslal: po listopad 13, 2006 9:49 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
JJ vzadu jsou menší jak vpředu i u 5dv. ,ale teď nevím kolik maj, tak jedině zítra zjistím

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
couda1
Zaslal: út listopad 14, 2006 10:35 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
ja ted presne newim ale myslim ze mam vpredu u tridveraku 13cm a dozadu se daji narvat jen 10cm! vim ze tam ty zepredu nesly dat... ted mam v platu i ve dverich v predu a hraje to uplne dostatecne...

Zaslal: st listopad 15, 2006 3:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
u toho třídveřového ten reprák drží v tom polstrungu jen na dvou šrobech? viz foto od Nik.
Venda
Zaslal: st listopad 15, 2006 7:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Jo jo, drží to vzadu jen na dvou šroubkách. Taky schánim nějaký repráčky dozadu, koupil sem zadní repro z 5-dvířka, byly to originály. Stály kilo tak sem si ještě mnul ruce jaká je to supr cena. Nakonec tam ty mrchy nešli, sou to taky 13. Už je teda nemam, prodal sem je kámošovi.

Nechce se tu někdo zbavit repráčků 10cm? Za nějakou rozumnou sumu bych si je vzal. Do plata nechci nic dávat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dejvid
Zaslal: st listopad 15, 2006 10:49 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 14. 05. 2006 Příspěvky: 12 Bydliště: Bilina u Teplic
Ahoj kluci u 5-ti dverovyho saxa jsou vzadu repraky 13-ky jako ve predu nedavno sem je tam daval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mattell
Zaslal: čt listopad 16, 2006 6:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
Venda napsal:
Jo jo, drží to vzadu jen na dvou šroubkách. Taky schánim nějaký repráčky dozadu, koupil sem zadní repro z 5-dvířka, byly to originály. Stály kilo tak sem si ještě mnul ruce jaká je to supr cena. Nakonec tam ty mrchy nešli, sou to taky 13. Už je teda nemam, prodal sem je kámošovi.

Nechce se tu někdo zbavit repráčků 10cm? Za nějakou rozumnou sumu bych si je vzal. Do plata nechci nic dávat.

No, tak nějak mi doma zbyli 10ky od Magnatu, řada Classic 102, nové, origoš zabalené, dop. cena 1490,- nevím jestli bych je dal (když ano tak pod 50%PC nejdu), chtěl jsem je na jaro zkusit právě do těch připravených prostor ve výplních. Ale co jsem tak ohlížel, tak vůbec to zkusit tam nainstalovat je dost piplačka, musíš rozebrat "půl" auta, odchlípávat těsnění - tak jsem rád že mi nikde do auta neteče... Plato se mi fakt řezat nechce, mám ještě v šuplíku fungl nejvyšší řadu komponentních 17ek od Pioneeru, to by bylo jiné kafe, ale mít kvůli tomu vymlácenou zadní šibu a vyrvané plato i s těmi krasavci se mi teprve nechce... Confused
Crack
Zaslal: čt listopad 16, 2006 7:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Taky ted řeším jak mám udělat audio,jestli mám nechat vepředu ty co tam sou a dát náký dozadu do boků,nebo do plata,nebo jen nákou bednu do kufru,vůbec nevím Sad

Zaslal: pá listopad 17, 2006 10:45 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Mám vyzkoušený: v předních dveřích nechat stávající - jsou to středobasy a docela dobrý (pokud nechci bůhvíjaký výkon - potom začnou zkreslovat), ale ty výškáče v nich jsou na draka, protože ty výšky jdou na nohy. Chce to na rohy palubky, nebo do předního rohu dveří na tapecírunk přidělat samostatný výškáče a nasměrovat k uším. Vzadu místo plata dát MFD desku a do ní dva větší středobasy (cca 20 cm). Jako ozvučnice pro ně slouží dutina kufru a při jeho velikosti kam se hrabe jakýkoliv wofer. Protože na kvalitu a mohutnost basů má největší vliv velikost prostoru za membránou repráku. Vejšky z těch zadních středobasů se odrážejí od zadního skla, takže taky pěkně vyniknou. Pochopitelně základ je dobrý rádio, a na takhle ustrojený audio nemusí být ani extra zesík.

Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:42 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Trafikant: Na kvalitu a mohutnost nemá největší vliv objem vzduchu za reprákem. Každý reprák je konstruován na daný objem ozvučnice takže neplatí čím víc tím líp. Taky jsem měl repráky jen v platu a hrálo to velice slušně, ale jekmile jsem dal do kufru woofer tak jsem zjistil, že ten hraje basy daleko níž a mohutněj.

Zaslal: pá listopad 17, 2006 5:44 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
No já jen jak udělat za málo peněz něco slušný muziky. Jasně že se speciálníma reprákama, woferem, zesíkem, kapacitorem atd. je výsledek úplně jinde, ale to už jsou včetně zatlumení desetitísíce. A ono stačí někdy jen důsledně pohlídat správné sfázování repráků s radiem, nebo zesilovačem.

Zaslal: pá listopad 17, 2006 7:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
trafikant napsal:
No já jen jak udělat za málo peněz něco slušný muziky. Jasně že se speciálníma reprákama, woferem, zesíkem, kapacitorem atd. je výsledek úplně jinde, ale to už jsou včetně zatlumení desetitísíce. A ono stačí někdy jen důsledně pohlídat správné sfázování repráků s radiem, nebo zesilovačem.
taky mám zájem o něco takovýho levně to udělat,na značce mě nesejde,jen aby to trochu hrálo,ted sme to probíraly s kámošem,takže vize je náký repro do dveří a dozadu do boku,nákej malej zesilovač s basákem do kufru.Ted už jen nějaký typy a značky a zabudovat to,hrát by to mohlo rozumně

PS.:kdy bude ta fotka ty sítě?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: