Tak nám opět vykradli auto, tentokrát to vzali důkladněji (posledně jen rádio s flash diskem). Takže vzali rádio, z přihrádky nabíječku na telefon a na tužkovky, mikroutěrku na sklo, parkovací kotouček, ze skla držák na navigaci a záznamovou kameru, dále z kufru tubu a celé plato i s repro.
Poškodili zámek a odrbali co se dalo.
Tákže sháním buď jeden zámek, nebo komplet i s klíčema na MKI r.v. 1998, plato nejlépe bez děr na repro a případně nějaké autorádio.
Díky za nabídky
EDIT: Plato už mám. Přední blinkr taky.
Naposledy upravil Luki dne st říjen 09, 2013 12:40 pm, celkově upraveno 2 krát
Tak plato již mám.
Ale k ostatním věcem se ještě přidal levý přední blinkr, a levý boční i s tím plastovým černým bazmektem (ten kousek boční lišty co je na po celém boku auta).
EDIT: Plato už mám. Přední blinkr taky.
Naposledy upravil Luki dne st říjen 09, 2013 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát
SAXOKLUBÁKZaložen: 01. 09. 2008Příspěvky: 69Bydliště: Jablonec nad Nisou
Luki napsal:
Tak plato již mám.
Ale k ostatním věcem se ještě přidal levý přední blinkr, a levý boční i s tím plastovým černým bazmektem (ten kousek boční lišty co je na po celém boku auta).
ahoj koukám Semily, nekupoval jsi náhodou servo ted v Brodě ? jinak blinkr bych měl mít i další věci...
Tak plato již mám.
ahoj koukám Semily, nekupoval jsi náhodou servo ted v Brodě ? jinak blinkr bych měl mít i další věci...
Ne ne, servo jsem nekupoval
Blinkr sháním už jen ten boční s plastem. Co zaň?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru