MELHUBA KLUBUZaložen: 22. 01. 2008Příspěvky: 544Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Predavam moje Saxo 1,4 VTS. Rocnik 2000/11, 127000km, 2x airbag, ABS (treba vymenit cidlo), elektricke okna, certifikovane folie, Angel Eyes, sportove sedacky (na posuvnych konzolach) a volant. Zadna naprava po repase, nova spojka, STK do 2014. Male kozmeticke vady ako na kazdom starsom aute, treba vidiet. Auto ide bez problemov. Moznost predat aj s povodnymi sedackami a volantom za nizsiu cenu a sportove sedacky s volantom budem potom predavat zvlast. Najprv vsak musim predat auto.
Cena so sportovymi sedackami: 1800€
Cena s povodnymi sedackami: 1500€
Vieme sa aj rozumne dohodnut.
http://img9.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc07016v.jpg
MELHUBA KLUBUZaložen: 22. 01. 2008Příspěvky: 544Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Tak som sa rozhodol ze predam aj samostatne sedacky s posuvnymi konzolami a volant s nabojom. Spolujazdcova sedacka bola na 2och miestach trosku zosivana (uz som to tak kupil) a na jednom mieste ma malicku trhlinku - cca 1cm. Da sa to opravit, ale ja to uz neriesim...
cena: 350€
Ak sa niekto velmi rychlo rozhodne ze to berie, vieme sa dohodnut.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru