SAXOKLUBÁKZaložen: 14. 06. 2013Příspěvky: 34Bydliště: Suchdol nad Lužnicí
Potřebuji radu,chtěl bych si na auto pořídit tento kit sání a koupit do toho lepší filtr buď KN nebo Green.Otázka,chtěl bych ho pořídit na ebay,tam je za lepší peníze.Ale momentálně se tam objevuje tenhle kit jen pro 8V a já bych to chtěl dát na 1.6 16V 87kw.Na českých stránkách tenhle kit prodávají jako společný jak pro verzi 8V,tak pro verzi 16V viz. odkaz.
Ale na ebay tam přímo v popisu píšou že jen pro 1.4 a nebo 1.6 8V! Půjde mi tenhle kit i na ten můj 16V a ebo ne.Liší se to nějak mezi 8V a 16V není to jen rozdíl ve filtru,ten bych stejně nahradil!Nebo třeba rozměr je jiný?Cca.14 dní nazpět tam prodávali stejný sání a snad tam byla i stejná fotka a psali tam,že je to na jak 8V,tak i na 16V.Na českých stránkách také pro obě verze.Dám na 16V toto,když dám jiný filtr?
Případně,kdyby to šlo,tak filtr který by tam šel má označení u KN RU 1760 a u Greenu B865?Filtry mám vybrané správně a nebo jezdíte jiné modely?Případně kde sehnat nejlevněji,má někdo zkušenost?Díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru